Ali Ozerr Perşembe 07:30 Paylaş Perşembe 07:30 Selam millet, Plastik ve metal parçalarda kullanabileceğim sağlam bir endüstriyel yapıştırıcı arıyorum. Aracın iç kısmında birkaç yer için lazım olacak ama piyasada o kadar çok çeşit var ki hangisi iş görür emin olamadım. Kullandığınız, memnun kaldığınız bir ürün varsa paylaşır mısınız? Çok geç kuruyanlardan da olmasın mümkünse Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 08:18 Paylaş Perşembe 08:18 Ben İran yapıştırıcısını kullanmıştım, Eski aracımda Klima panelimi göğse sabitleyecek vida yeri kırılmıştı iran yapıştırıcı ile halletmiştim. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Perşembe 08:30 Paylaş Perşembe 08:30 Hızlı kuruyan yapıştırıcıların sıcak ve soğuğa mukavemeti yok. Kullandığım en kaliteli hızlı yapıştırıcı pattex. Bir müddet sonra bırakır. Bana da saat kordonu yapmak için kaliteli iyi yapıştırıcı lazımdı. Bally kullandım. Deriyi yapıştırdıktan sonra iki elimle asılıp ayırmaya çalıştım. Gücüm yetmedi. Pattex cam plastik demir yapıştıran bir yapıştırıcısı aldım. Gardırobun camı düşmüştü. Onun arkasına sürüp ahşaba yapıştırdım. Yaklaşık bir sene oldu hala yerinde duruyor. Araç içi plastik parçaları İran yapıştırıcı ile denedim. Bir müddet sonra parçayı sökmek gerektiğinde yapıştırılan yer kırıldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran Perşembe 09:08 Paylaş Perşembe 09:08 Tekrar ayırmak gerekmeyecekse ve parçalar sertse 404 plastik çelik, esneme yapmaz, esnerse parça kırılabilir, Parçanın biri yumuşaksa baly, duruma göre parçayı sökebilirsiniz, Esneklik lazımsa 3m çift taraflı bant. Birde işkence sıkabilecek misiniz yapışacak yere, oda önemli sıkıştırma için. Kullanım amacına göre seçmek mantıklı olacaktır yapıştırıcıyı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 09:10 Paylaş Perşembe 09:10 İnsan ilk defa girdiği bir platformda tanımadığı insanlara karşı 'selam millet' diye bir giriş yapmaz. 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 09:20 Paylaş Perşembe 09:20 Ey Vatandaş, ne yapıştıracağının fotoğrafını göstermeden açıklamadan yorum yapmak uygun değil. Hoşgeldin. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 09:24 Paylaş Perşembe 09:24 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: İnsan ilk defa girdiği bir platformda tanımadığı insanlara karşı 'selam millet' diye bir giriş yapmaz. Adam, SEO'muş Hüseyin ağabey Perşembe 09:24 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Tokcan Perşembe 10:07 Paylaş Perşembe 10:07 Güzel SEO çalışması olmuş gerçekten Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 10:07 Paylaş Perşembe 10:07 Buraya bol miktarda şikayet bildirimi yapalım. ben yaptım selsil - com Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 11:02 Paylaş Perşembe 11:02 Linki şimdilik kaldırdım, reklam olduğu bariz belli ama şimdilik cevap hakkını kullanabilmesi için bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 11:31 Paylaş Perşembe 11:31 sanırım şu arkadaş. https://www.provenexpert.com/en-us/slam/ edit: uuuu parayla review yaptırma sitesi, iş kurumsallaşmış: https://www.provenexpert.com/en-us/?utm_source=Profil&utm_medium=Button&utm_campaign=Info Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 11:34 Paylaş Perşembe 11:34 Mehmet Göktürk yazdı: sanırım şu arkadaş. https://www.provenexpert.com/en-us/slam/ edit: uuuu parayla review yaptırma sitesi, iş kurumsallaşmış: https://www.provenexpert.com/en-us/?utm_source=Profil&utm_medium=Button&utm_campaign=Info Finansal İslam. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 11:35 Paylaş Perşembe 11:35 Hüseyin Sönmez yazdı: Finansal İslam. onu anlamadım ne islamı. orda başka bi numara var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:40 Paylaş Perşembe 11:40 (düzenlendi) tam da sezonu muğlanın ama yağmurlar başlar tikkatli olmalı... lağğ nası siteye düştüm diyor mudur Perşembe 11:40 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 12:05 Paylaş Perşembe 12:05 Mehmet Göktürk yazdı: Buraya bol miktarda şikayet bildirimi yapalım. ben yaptım selsil - com Kendileri birebir müşterimdir. Bu tip SEO çalışmaları kendileri yapmaz. Ezgi Mola gibi ünlü biriyle çalışıp reklamlarını yapıyorlar. Başka influencerlar da mevcut. Konu sahibi ya bir bayii ya da freelance çalışan biri falan olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Perşembe 12:52 Paylaş Perşembe 12:52 Uhu ile yapıştırıyorum memnunum. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 14:41 Paylaş Perşembe 14:41 Bu şekilde reklam yapılınca kullandığım biri ürün olsa bile rahatsız oluyorum ben. Kim hizmet alıyor, kim okuyor bilmiyorum ama eminim yalnız değilim. Doğru düzgün tanıtım yapıp şu ürünü şurada kullanın 5 liralık ürün yerine 3 liralık bu ürün ile çözersiniz desinler herkes yararlansın. Herkes kazansın. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 20:00 Paylaş Perşembe 20:00 ben zeytinyağı ile yapıştırıyorum diyerek kaos yaratıp ondan besleneyim. fırsat ilanıdır.... 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 06:32 Paylaş Dün saat 06:32 Bende ne kadar safım ciddi ciddi yorum yazmışım. Daha bir daha yeni üyelerin mesajlarına yorum yazmam. En az bi 5 yıllık olsun. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:25 Paylaş Dün saat 08:25 Fatih Sarıkaya yazdı: Bende ne kadar safım ciddi ciddi yorum yazmışım. Daha bir daha yeni üyelerin mesajlarına yorum yazmam. En az bi 5 yıllık olsun. keyfii oluyor ama Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 08:52 Paylaş Dün saat 08:52 Çağlar Bayur yazdı: keyfii oluyor ama Diyorsun. Şu emojilerden biraz kullanayım. Bu emoji ile ilk 2006 yılında tanışmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: onu anlamadım ne islamı. orda başka bi numara var. Adam isim olarak İslam yazmış da oradan şeettim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts