İçeriğe Yönlendir

400-450 Bin Bandında Otomatik Araç Arayışı

Muhammed Orak

Recommended Posts

Muhammed Orak

merhabalar uzunca bi süre forumdan uzak kaldım tekrardan selamlar herkese, ablam için bir araç arayışındayım ama piyasa al satçı dolu olduğu için sağlıklı araba bulamadım, 400-450 bin bandında otomatik araç arayışındayım, ablam hemen olsun diyor ben sabırlı ol diyorum bir de sizlere danışayım dedim, aklımda nissan note ve  mitsubishi colt var başka bir model bulamadım, tavsiyelerinize açığım. benzin lpg olması sorunsuzluk açısından mantıklı gibi duruyor, yolda bırakmasın ilk aracı olacak acemi olduğu için yolda kalmasın, otomatiklerde malum yarı otomatikler aktivatör arızası sorunuyla boğuşuyor ama bildiğiniz sorunsuz yarı otomatik şanzımanlı araba da tercih edilebilir, şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
Tahir İlter yazdı:

Hyundai Getz alırdım ben olsam

Hanıma sıfır togg alayım diyorum. Getz yeter bana diyor :D bende getz derdim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Mustafa Şahin2 yazdı:

Akmaz kokmaz çöpsüz üzüm bence. Yürütme maliyeti  bu bütçe ile en düşük araçtır diye düşünüyorum 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed Orak
Tahir İlter yazdı:

Hyundai Getz alırdım ben olsam

listeye ekliyorum sanırım getz arayacağım

Ali Darbaz yazdı:

600 bin tl ye citroen C3 var

sağolun ama bütçeyi aşıyor

Mustafa Şahin2 yazdı:

2. getz tavsiyesiyle arayışlar sürüyor .

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
(düzenlendi)

Neyi alacağınızı değil de almamanız gereken bi kaçını biliyorum :D ;

Ford Focus/Cmax "dizel" CVT otomatik olan,

Ford un bilimum ASM tek kavramalı yarı otomatik

Yine Peugeot, Fiat, Citroen, Toyota larda kullanılan tek kavramalı robotize yarı otomatikler... 

Bu arada getz yerine bütçe kurtarır mı bilmiyorum ama 600-650 bantlarında nispeten daha güncel kasalı Hyundai 1.4 MPI Otomatik i20 de belki kronik problemi olmayan daha mantıklı bir tercih olabilir. Ama getz de i20 de benzinde yakar biraz :) 

tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

alırken düzgünce baktırarak almak kaydıyla aveo olabilir 1.4 benzinli tam otomatik olandan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

Honda Civic Hb kasaları 2002-2006 arası olanlar olabilir, 2011-2012 felan i20 kasalar olabilir, Getz. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

1.6 fiesta tam otomatik başka konuda da yazmıştım serhat ışık satıyordu lpg li dolu paket bi sorun isterseniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

bir dönem hanıma gets aldık kulandık. Alınacak ise 1,4 ve abs li ve lpgli olanları tercih edin.  yürütme maliyeti gayet uygundur. 

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

ben olsam o rakamlara ben de getz'e yönelirim ama dolu paketlerine.. abs ve çift airbag olması şartı ile.. çoğu tek airbagli ve abs'si yok.. en kolay iç fotoğraflarda torpidonun sağ alt köşesinde gri renkte airbag yazıyor. o varsa o zaman incelerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya

getz mantıklı bu bütçede ama, airbag konusu şöyle sıkıntı olabilir, bende bundan önce 10 yaş üstü bir araç almıştım ve expertiz 10 yaş üstü araçların airbaglerine garanti vermiyoruz dedi.. Airbag' in patlamasına yarayan içindeki gaz özelliğini kaybedebiliyormuş. Bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Derya yazdı:

10 yaş üstü araçların airbaglerine garanti vermiyoruz dedi..

o tüm dünyada hukuki olarak aynı, lakin gnelde patlarlar

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

2006-2008 Fiesta 1.6 Otomatik Lpg'li

Alınabilecek tek araç bence bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Orak
Abdussamed Acar yazdı:

Neyi alacağınızı değil de almamanız gereken bi kaçını biliyorum :D ;

Ford Focus/Cmax "dizel" CVT otomatik olan,

Ford un bilimum ASM tek kavramalı yarı otomatik

Yine Peugeot, Fiat, Citroen, Toyota larda kullanılan tek kavramalı robotize yarı otomatikler... 

Bu arada getz yerine bütçe kurtarır mı bilmiyorum ama 600-650 bantlarında nispeten daha güncel kasalı Hyundai 1.4 MPI Otomatik i20 de belki kronik problemi olmayan daha mantıklı bir tercih olabilir. Ama getz de i20 de benzinde yakar biraz :) 

anlaşılan psa grubu can yakar diyorsunuz bilgi için teşekkürler.

Talha Bilgi yazdı:

Honda Civic Hb kasaları 2002-2006 arası olanlar olabilir, 2011-2012 felan i20 kasalar olabilir, Getz. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

teşekkür ederim.

Serkan Gülderen yazdı:

bir dönem hanıma gets aldık kulandık. Alınacak ise 1,4 ve abs li ve lpgli olanları tercih edin.  yürütme maliyeti gayet uygundur. 

öğrenmesi için sanırım en uygun araç bu gibi görünüyor sağolun.

Celal Aydın yazdı:

2006-2008 Fiesta 1.6 Otomatik Lpg'li

Alınabilecek tek araç bence bu.

bu araç yarı otomatik mi tam otomatik mi? bu da olabilir ama çoğunluk getz öneriyor listeye ekleyelim hangisi temiz denk gelirse artık.

Mehmet Yeter yazdı:

Behzat c kasa accentler olmaz mı acaba?

hb kasa bakıyoruz malesef uzun araçta öğrenmesi biraz zor olur gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Aslında çok uzun araç sayılmaz. Bagaj kısmı büyük değil hbden hallice.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Muhammed Orak yazdı:

bu araç yarı otomatik mi tam otomatik mi?

Tam otomatik, 4 ileri

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...