İsa Acar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Herkese merhabalar, Aracı alalı 6 ay olmuş, konusunu henüz açabiliyorum 12 bin km olmuş bile 16 Kasım 2024 tarihinde, 1 milyon 50 bin TL. ye sıfır olarak aldım. Renk olarak sedir yeşili istiyordum, hazır olarak ellerinde mineral gri olduğu için bunu aldık ama iyi ki de bu rengi aldım, gri renk tonu ve araca uyumu bence harika. Şimdilik aklıma gelen, Sevdiğim yönleri: - İlk sıfır aracım olması sebebiyle; arızası, vizesi, bakımı, lastiği vb. hiç bir sorunu olmaması müthiş bir rahatlıkmış, - Yerden yüksek olması bu coğrafyada çok işime yarıyor, - Carplay büyük rahatlıkmış, aldığım zamazingo ile kablosuz kullanabiliyorum. - Benim aracım ve her işimi görüyor Eksileri: - Yağmur sensörü hassasiyeti hoşuma gitmiyor, genelde müdahale etmek zorunda kalıyorum. - Camdaki buğuyu giderdikten sonra fanı kısınca tekrar buğu yapıyor, fanı orta kademe de bırakmak gerekiyor ve çıkardığı sesten dolayı can sıkıcı olabiliyor. - Şerit takibinin müdahalesi çok sert geliyor bana, kıyaslamasını da i20 ye göre yapıyorum, o daha yumuşaktı. Biner binmez kapatıyorum, tek bir düğme ile kapatılması basit ve güzel. - Arka koltukları yatırınca, bagajla birlikte düz bir zemin oluşmuyor. İlk nazarlığımızı da taktık, tam bir nazarlık oldu, daha yakın olsam tamponu ele alacaktım 26 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Güzel renk kazsız belasız kullanın,jantlar tesla jantı gibi çok hoş. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Motor şanzıman ne onu görmedim içini de görmedim Hayırlı olsun yüksek Clio 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Motor şanzıman ne onu görmedim içini de görmedim Hayırlı olsun yüksek Clio 1.0 tce x tronic 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce bu kasa ile çok geliştirdi yol tutuşunu da denemiştim beğenmiştim 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce İnan Çınar yazdı: 1.0 tce x tronic Metin Akbal yazdı: Motor şanzıman ne onu görmedim içini de görmedim Hayırlı olsun yüksek Clio Yüksek clio doğru Ama motor 1.0 Tce 90 hp CVT olarak geçiyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İsa Acar yazdı: Eksileri: - Arka koltukları yatırınca, bagajla birlikte düz bir zemin oluşmuyor. Hayırlı olsun rengi oldukça güzel, düz zemin için arka koltuk kafalıklarını söküp deneyebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çok Atarlı görünüyor. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun, şekli güzel, kaslı agresif, severim yüksek Clio, Captur 2020 ve üstüdür bu arada 17 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Burada açıklık var sanki. Ancak, hiç endişe etme, bi akıllı vida ile çözülür 17 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tam fiyat / performans aracı. Jant kapaklarına bayıldım bu arada. Bagaj zemin düzlüğü için, sorunun foto'su var mı? Ben bir kaç aracımda çalışma yapmıştım bu iş için. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cok nefis renk en buyuk kazaniz bu olsun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Güzel araba güle güle kullanın. Bunlarda motor her salı değişiyordu sanırım. 1.33 lerde her pazartesi o biraz sıkıyor 1 5 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun Sifir candır,renk ayrıca güzel Tampon bi akıllı vidaya bakar 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İsa hocam hayırlı olsun Dacia dış görünüş olarak güzel guncellemeler alıyor. Tasarımı hoşuma gidiyor. Kendini kanıtlamış bir motor. Sadece salı gunleri biraz can sıkıyor. Malum motor değişimi. 1 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İsa Acar yazdı: 1.0 Tce 90 hp CVT Tamam işte Renaulttaki adı X-Tronic Nazarlık geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, şekli güzel, kaslı agresif, severim yüksek Clio, Captur 2020 ve üstüdür bu arada İşte başlayamamış o sebepten yüksek Clio dedim. Bu Captur ile Clio arasında sıkışmış başlayamamış olduğundan 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun inşallah Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Renk jantlarla birlikte çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ben Dacia markasına karşı hep ön yargılı gittim bu zamana kadar. Bence bu kasa bu donanım Dacia'nın en iyi modeli. Çok yakışıklı. Fiyatına göre harika. Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde binin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Güzel dilekleriniz için ayrı teşekkür ediyorum hepinize Bagajla ilgili fotoğraf elimde yok, nette de bulamadım, çekince paylaşırım ama kot farkı koltuk kalınlığı kadar, başlıkla falan alakalı mevzu değil Jant kapakları da gerçekten başarılı, benim de hoşuma gidiyor. Expression ile anılan giriş paketi bu arada. Üst paket (alüminyum jant, suni deri koltuk, bakır renkli dış detaylar vb.) ile 50 bin TL fiyat farkı vardı ama değmez diye almadım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts