Ayhan Asil 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Fatih Uzun yazdı: Güzel renk kazsız belasız kullanın,jantlar tesla jantı gibi çok hoş. Fatih hocam, Şerit takip sistemi bizde de kapatılabiliyor mu. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs F/P aracı bence hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Vidayla ilgili bir sürü espri yapılmış yahu geç kalmışım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Vidayla ilgili bir sürü espri yapılmış yahu geç kalmışım Dur dur bagaj var sırada fotoğrafını cekemedim demis bagaj var mıydı acaba 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Vidayla ilgili bir sürü espri yapılmış yahu geç kalmışım Satılık akıllı vida deyip 350 den kepir... satarsın yahu senin gibi vizyon sahibi bir insan bunu nasıl düşünemez ? 4 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Vidayla ilgili bir sürü espri yapılmış yahu geç kalmışım Vidadan sana ne, senin kulvar farklı 4 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Metin Akbal yazdı: Satılık akıllı vida deyip 350 den kepir... satarsın yahu senin gibi vizyon sahibi bir insan bunu nasıl düşünemez ? adresi var elimde. kargo yapacağım da kargo isa abiden başkasının eline geçerse kötü şeyler yaşanabilir İsa Acar yazdı: Vidadan sana ne, senin kulvar farklı neymiş benim kulvar ? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Hayırlı olsun abi güzel tercih iyi fiyat. 2023 sonunda aldığım clioda car play android oto kablosuz şekilde açık gelmişti. Gizli özellikçiler açıyor. Bi sor soruştur güzel şeyler var 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ayhan Asil yazdı: Fatih hocam, Şerit takip sistemi bizde de kapatılabiliyor mu. Kapatılıyor direksiyonun sağ tarafında tuşu var ona basıp çıkartabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun rengi oldukça güzel, düz zemin için arka koltuk kafalıklarını söküp deneyebilirsiniz Sani Gerşon yazdı: Tam fiyat / performans aracı. Jant kapaklarına bayıldım bu arada. Bagaj zemin düzlüğü için, sorunun foto'su var mı? Ben bir kaç aracımda çalışma yapmıştım bu iş için. Koltuk kalınlığı kadar demiştim ama yarım yaklaşık 20 cm kadar bir fark varmış 6 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Metin Akbal yazdı: Tamam işte Renaulttaki adı X-Tronic Nazarlık geçmiş olsun. X tronic deyince daha havalı duruyor ama aynı şanzıman diye biliyorum. İsa Acar yazdı: Koltuk kalınlığı kadar demiştim ama yarım yaklaşık 20 cm kadar bir fark varmış Bagaja bir palet koyup üstüne bagaj havuzu konursa eşitlenir ama paletin forklift ile konması lazım @Servet Aydın 1 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs (düzenlendi) Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bu arada. Güle güle kullanın. Birader 3 ay önce sıfır aldı extreme paket. GSR 2. Dacia kendini aştı. Tek beğenmediğim tarafı koltuğa bütünleşik aşağı yukarı inip kalkan kol dayama. Sonradan takılmış gibi duruyor. Keşke konsolla bütünleşik bir şekilde olsaymış. Havalandırma mazgallarında yuvarlak tasarımdan buna geçmeleri çok iyi oldu. 9 Mayıs tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Şimdi yurtdışı araçlara baktım, sizin alt tabanda bi parça eksik: Evet, koltuklar yatınca yine dümdüz olmayacak ama, sizde bayağı merdiven oluşmuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Bagaja bir raf eklerseniz füz olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Şimdi yurtdışı araçlara baktım, sizin alt tabanda bi parça eksik: o parça hepimizde eksik 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs İnan Çınar yazdı: Metin Akbal yazdı: X tronic deyince daha havalı duruyor ama aynı şanzıman diye biliyorum Aynnen doğru aynı şanzıman. Oğuzkan Işık yazdı: neymiş benim kulvar ? Karşıyaka, Zincirlikuyu falan işte 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: o parça hepimizde eksik Ali bey, bari parça kodunu da bulun da, herkes faydalansın işte Sizin de mi bagaj böyle derin? Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun demeyi unutmuşum bu arada. Güle güle kullanın. Birader 3 ay önce sıfır aldı extreme paket. GSR 2. Dacia kendini aştı. Tek beğenmediğim tarafı koltuğa bütünleşik aşağı yukarı inip kalkan kol dayama. Sonradan takılmış gibi duruyor. Keşke konsolla bütünleşik bir şekilde olsaymış. Havalandırma mazgallarında yuvarlak tasarımdan buna geçmeleri çok iyi oldu. GSR2 bunda da mevcut. Güncel piyasada, parasına göre güzel araba, yoksa düşük kalite her yerinde belli ediyor kendini ? Sani Gerşon yazdı: Bu arabada stepne var mı? Var ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Portif denmiş bildirim geldi İsa bu kasa yurdum için ideal kombin hayırlı olsun. Bu kasaya pilli sistem konsaydı çok şahanetül dehşet olurdu be 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts