Ali Cihangiroğlu Cuma 17:55 Paylaş Cuma 17:55 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Ali bey, bari parça kodunu da bulun da, herkes faydalansın işte Sizin de mi bagaj böyle derin? bulmaya çalışayım, ama taban kısmı hariç yandaki takma yerleride lazım... evet derin, tam boy stepnede var, peki kademe iş görürmüydü? sanırım kısmen, altına bişeyler koyardık, çokta şart değil ama... ahanda, Clio V in parçası 745140524R 100 kg taşıma kapasiteliymiş , bu aslında önemli değil, kendimiz rahat yaparız, esas yan trimler lazım... sanırım yerli üretim hemde iki taraf trimlerde değişecek tabiii 849507753R 849516120R şimdi bunları servisten isteyip fiyatlarını duyunca sinir olabiliriz.... Cuma 18:18 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Cuma 17:56 Yazar Paylaş Cuma 17:56 Bir üst kademe var mı diye baktım ama nafile, altta bi boşluk olsa bütün dağınıklığı toparlayacak halbuki Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cuma 18:11 Paylaş Cuma 18:11 İlkay Başaran yazdı: Dacia dusterden başlar Kesinlikle... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 18:18 Paylaş Cuma 18:18 daçya sanderodan başlar dusterla biter, dusterın tadı kaçtı artık, liste dışı... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 19:04 Paylaş Cuma 19:04 Valla taban kısmına bi şey diyemem ama, yan trimler kesin ama kesin 3d ile taranıp basılır ve tabana kaymazlarla sabitlenebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 20:10 Paylaş Cuma 20:10 Sani Gerşon yazdı: Valla taban kısmına bi şey diyemem ama, yan trimler kesin ama kesin 3d ile taranıp basılır ve tabana kaymazlarla sabitlenebilir. yapılır bencede, bir ara sorayım servise, yav ne alsak hep bir eksik arkadaş, üstelik yerli üretim araba bu birde, Forda da böyleydi, ne parçalar bulup taktıydım... 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 20:40 Paylaş Cuma 20:40 Bir tane adam var. Bagaj rafı üretiyor bazı markalara. O yapıyordur belki. https://www.shopier.com/GUNTURKCAR?fbclid=IwY2xjawKLR21leHRuA2FlbQIxMQABHniUkH1pXf6-Rq4duuwts1qfI9tpxHFK38j9AZzIdY1J5ww4c79_TIlkqZ-s_aem_S8ytzUrMnCul9P8Vxil_Bw 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 20:42 Paylaş Cuma 20:42 Servet Aydın yazdı: Portif denmiş bildirim geldi İsa bu kasa yurdum için ideal kombin hayırlı olsun. Bu kasaya pilli sistem konsaydı çok şahanetül dehşet olurdu be pili bakkaldan alıp koysak? 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 03:29 Paylaş Dün saat 03:29 hayırlı olsun, kazasız belasız..🧿 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 05:38 Paylaş Dün saat 05:38 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın abi. Bu ilçeye daha pahalı arabaya yazık gerçekten. Çarşı içerisi yollar tarla gibi. İş yerimizde kasisler kazık gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Doğan Arşiray yazdı: pili bakkaldan alıp koysak? 4.5v olur 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Dün saat 07:47 Yazar Paylaş Dün saat 07:47 Oğuzkan Işık yazdı: Bir tane adam var. Bagaj rafı üretiyor bazı markalara. O yapıyordur belki. https://www.shopier.com/GUNTURKCAR?fbclid=IwY2xjawKLR21leHRuA2FlbQIxMQABHniUkH1pXf6-Rq4duuwts1qfI9tpxHFK38j9AZzIdY1J5ww4c79_TIlkqZ-s_aem_S8ytzUrMnCul9P8Vxil_Bw Bizim marka gözükmüyor, telefonla sormak lazım. Altta bir raf çok iyi iş görür 👌 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın abi. Bu ilçeye daha pahalı arabaya yazık gerçekten. Çarşı içerisi yollar tarla gibi. İş yerimizde kasisler kazık gibi.. Bu arabaya bile acıyorum gerçekten, mümkün olduğunca yolu uzatıp gitmiyorum ara yollara. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 08:59 Paylaş Dün saat 08:59 raf kolay, uygun malzemeden kendimiz keser halı kaplarız, esas ayklar lazım, onu çözmek gerek, servise bir sorayım bir ara... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 09:11 Paylaş Dün saat 09:11 Ali Cihangiroğlu yazdı: raf kolay, uygun malzemeden kendimiz keser halı kaplarız, esas ayklar lazım, onu çözmek gerek, servise bir sorayım bir ara... Ufak dokap menteşesi ile çözülür Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: raf kolay, uygun malzemeden kendimiz keser halı kaplarız, esas ayklar lazım, onu çözmek gerek, servise bir sorayım bir ara... Rafın kenarına sunta ve mdf den seyyar bir eşik yapılır sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Kaplamada şöyle bir detay var, müsait olunca halıyı kaldırıp altına bakmaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Altı boş, muhtemelen bağlantı aparatlarının yuvası 👍 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bagajın çift kat olması çok derli toplu yapıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Fatih Keskin yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bagajın çift kat olması çok derli toplu yapıyor Çakmakları falan koymak için iyi olur Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çakmakları falan koymak için iyi olur Sana na lazım kardeşim çakmak mı kibrit mi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Fatih Keskin yazdı: Sana na lazım kardeşim çakmak mı kibrit mi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İsa , Hayırlı olsun kazasız cezasız kullanın 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts