Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Kaplamada şöyle bir detay var, müsait olunca halıyı kaldırıp altına bakmaya çalışacağım. benim arabada vardı, o kısma karşılıklı 2 adet, 2 adette bagaj kilidinin olduğu yere şunlardan alıp takabilirsin 749329187R 10 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Merhabalar Sıfır arabanın sorunsuzluğunu ve aracım özelindeki 20 bin km' de bir bakım olayını sevdim ben 10 ayda 20 bin km' yi devirmişiz. Yağ+hava+polen filtreleri+5W30 RN720+genel kontrollerden oluşan ilk bakımımız, %20 indirimiyle birlikte 9.840,00 TL.' ye mal oldu. 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Motor kulağını kontrol etmeni öneririm. Rölantide lakırtı yapar. Ben 2 sefer garantiden değiştirdim. Birde turbo zırıltı yapar arabayı sokakta rampa aşağı saldın demir demire vurarak titreşim yapar ses yapar. Çözümü benim Clio konusunda Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun. Okuldan bir öğretmen arkadaşım da bu ay aldı aynı aractan. Beyaz renk 1280 e anlaştılar. 1 hafta içinde teslim alacak. Bu fiyata sıfır araba gercekten çok iyi. 20 bin km kullanımıs biri olarak şehir içi tüketim nedir? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İsa Acar yazdı: Merhabalar Sıfır arabanın sorunsuzluğunu ve aracım özelindeki 20 bin km' de bir bakım olayını sevdim ben 10 ayda 20 bin km' yi devirmişiz. Yağ+hava+polen filtreleri+5W30 RN720+genel kontrollerden oluşan ilk bakımımız, %20 indirimiyle birlikte 9.840,00 TL.' ye mal oldu. Rn 720 demeyeydin iyiydi :/ 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts