İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Sandero Stepway

İsa Acar

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İsa Acar yazdı:

Kaplamada şöyle bir detay var, müsait olunca halıyı kaldırıp altına bakmaya çalışacağım.

benim arabada vardı, o kısma karşılıklı 2 adet, 2 adette bagaj kilidinin olduğu yere şunlardan alıp takabilirsin

749329187R

8200688717-renault-bagaj-aski-halkasi-clindex.27.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
İsa Acar

Merhabalar :)

Sıfır arabanın sorunsuzluğunu :nazar: ve aracım özelindeki 20 bin km' de bir bakım olayını sevdim ben:)

10 ayda 20 bin km' yi devirmişiz. Yağ+hava+polen filtreleri+5W30 RN720+genel kontrollerden oluşan ilk bakımımız, %20 indirimiyle birlikte 9.840,00 TL.' ye mal oldu.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Motor kulağını kontrol etmeni öneririm. Rölantide lakırtı yapar. Ben 2 sefer garantiden değiştirdim.

Birde turbo zırıltı yapar arabayı sokakta rampa aşağı saldın demir demire vurarak titreşim yapar ses yapar. Çözümü benim Clio konusunda :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun. Okuldan bir öğretmen arkadaşım da bu ay aldı aynı aractan. Beyaz renk 1280 e anlaştılar. 1 hafta içinde teslim alacak. Bu fiyata sıfır araba gercekten çok iyi. 20 bin km kullanımıs biri olarak şehir içi tüketim nedir? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İsa Acar yazdı:

Merhabalar :)

Sıfır arabanın sorunsuzluğunu :nazar: ve aracım özelindeki 20 bin km' de bir bakım olayını sevdim ben:)

10 ayda 20 bin km' yi devirmişiz. Yağ+hava+polen filtreleri+5W30 RN720+genel kontrollerden oluşan ilk bakımımız, %20 indirimiyle birlikte 9.840,00 TL.' ye mal oldu.

Rn 720 demeyeydin iyiydi :/

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
İsa Acar
(düzenlendi)
Serdar Göktaş yazdı:

Hayırlı olsun. Okuldan bir öğretmen arkadaşım da bu ay aldı aynı aractan. Beyaz renk 1280 e anlaştılar. 1 hafta içinde teslim alacak. Bu fiyata sıfır araba gercekten çok iyi. 20 bin km kullanımıs biri olarak şehir içi tüketim nedir? 

Teşekkür ediyorum.

Benim şehiriçi ortalama 6,5 lt. lerde geziyor. Genelde eşim kullanıyor, ben de çok dikkat etmiyorum açıkçası. 

Yazın Dalaman-İstanbul-Dalaman yaptım. Bagaj dolu, 3 kişi. 123 km/h sabit hızla 5,8 lt. yaktı.

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İsa Acar yazdı:

Teşekkür ediyorum.

Benim şehiriçi ortalama 6,5 lt. lerde geziyor. Genelde eşim kullanıyor, ben de çok dikkat etmiyorum açıkçası. 

Yazın Dalaman-İstanbul-Dalaman yaptım. Bagaj dolu, 3 kişi. 123 km/h sabit hızla 5,8 lt. yaktı.

123de durduran şey neydi abi ? Niye 124 değil ? :biggrin:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Oğuzkan Işık yazdı:

123de durduran şey neydi abi ? Niye 124 değil ? :biggrin:

Cinslik :crazy:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İsa Acar yazdı:

Cinslik :crazy: