Sani Gerşon 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İsa Acar yazdı: bir baktık sağ arka koltuk ve taban halısı ıslanmış Kapı ayarları da kontrol edilsin. Benim Duster da sürekli su alıyordu. Kapı ayarından çıktı sorun. Bir de kapı döşemesi yalıtımı da kontrol edilmeli. İçindeki naylon (arabanın kendisi değil :P ) bazen su kaçırıyor. 1 3 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İsa Acar yazdı: Baya olmuş yazmayalı Gaz ve fren pedallarına bastığım yerdeki ayak topuğumu koyduğum zemin, yaklaşık 30-35 cm. çapında bir alan göçtü. Alttaki köpük/doldu malzemesi her neyse çok dayanıksızmış. Denizli' deki yetkili servise götürdüm, garantiden parça istediler, yaklaşık 1 ay gibi bir sürede yurt dışından geldi. Bu cepte. Şiddetli yağmurlar malum, bir baktık sağ arka koltuk ve taban halısı ıslanmış, koltuğu kaldırıp baktık sağ arka direğin oralardan bir yerlerden sızıyor. Bagaj havuzu falan kuru temiz, direğin oradan direkt tabana iniyor. Randevu aldım, bugün itibariyle aracı Fethiye servise bıraktım. İzolasyon, koltuk yıkama/kurutma vb. için 4 gün kalır dediler. Taban halısı falan sökülecekmiş. Madem öyle, göçüğü gösterip parçanın Denizli' ye geldiğini söyledim. Servis müdürü ile görüştüler, parça oradan getirtilip halı sökülmüşken onu da halledecekler. Ha araba mı? 2024 model Sanırım bu su alma problemi belli yıldaki araçlarda var bendeki 2022 modeldi, yağmur, çamur, kar, fırtına hiç birinde gram su almadı. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts