Sani Gerşon 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Yıl sonu Striker gelecek. Ona da bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Güzele benziyor ama yüksek fiyat isteyip cazibesini kaybettirirler gibime geliyor Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Dün akşam arkadaşın bahçede mangal etkinliği yapıyorduk, kızım da arabada ders çalışıyordu. Baba arabaya çarptılar diye bağırdı, halbuki gözümün önünde duruyor araç, az ileride. Koştum gittim. Yolda değil, geniş boş bölgede araba. Harman yeri gibi koca alanda arabayı çevirmeye çalışırken, geri geri gelip, sol arka kapıdan tıklamış. Kızımda hiç bir şey yok, bir şey olacak bir olay da olmamış zaten, küçük tıklama. Derse devam etti arabada, o denli yani Boyasız göçük düzeltme ile düzelir diye düşünüyorum, hiç düzelmese de olur, tek bu kadarlık olsun. Ehliyet ve ruhsatın fotoğrafını çekip, numarasını aldım. Cana gelmesin dedik, ayrıldık. 1 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Geçmiş olsun, yani olacağı varmış olmuş mu diyim bazen olaylari anlaticak anlamli cumleler olmuyor. Allah beterinden saklasın kalmasın yaptirin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Geçmiş olsun, olur böyle şeyler. Bazen insanın kafası dalgın oluyor ne yaptığını bilmiyor. Beklemeden yaptır abi. Üstünden zaman geçtikçe inkar edilir. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Geçmiş olsun. Kapı belki düzelir ama çamurluk kötü yerden darbe almış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Geçmiş olsun kardeşim İsa. Hiç bir yerde güvende değiliz demekki 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce (düzenlendi) Çok teşekkürler hepinize. "Çok yorgunum, özür dilerim, isteyerek olmadı" diyerek kendini ifade etti zaten. Cana gelmedikten sonra, her daim ılımlı bir insanımdır ben de. Fiyat alıyorum, ondan sonra iletişime geçeceğim. Ülkede şaşırılacak bir şey kalmadı, her şey, her yerde, her zaman olabilir. En kötüsü bu olsun 3 dakika önce tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts