İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Sandero Stepway

İsa Acar

Recommended Posts

Sani Gerşon

Yıl sonu Striker gelecek. Ona da bakmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Güzele benziyor ama yüksek fiyat isteyip cazibesini kaybettirirler gibime geliyor :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İsa Acar

Dün akşam arkadaşın bahçede mangal etkinliği yapıyorduk, kızım da arabada ders çalışıyordu. Baba arabaya çarptılar diye bağırdı, halbuki gözümün önünde duruyor araç, az ileride.

Koştum gittim. Yolda değil, geniş boş bölgede araba. Harman yeri gibi koca alanda arabayı çevirmeye çalışırken, geri geri gelip, sol arka kapıdan tıklamış. Kızımda hiç bir şey yok, bir şey olacak bir olay da olmamış zaten, küçük tıklama. Derse devam etti arabada, o denli yani :nazar:

Boyasız göçük düzeltme ile düzelir diye düşünüyorum, hiç düzelmese de olur, tek bu kadarlık olsun.

Ehliyet ve ruhsatın fotoğrafını çekip, numarasını aldım. Cana gelmesin dedik, ayrıldık. :nazar:

PHOTO-2026-09-02-07-55-59.jpg

PHOTO-2026-09-02-07-55-59[1].jpg

PHOTO-2026-09-02-07-55-59[2].jpg

• Şaşkın 1
  • Üzgün 3
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Geçmiş olsun, yani olacağı varmış olmuş mu diyim bazen olaylari anlaticak anlamli cumleler olmuyor. Allah beterinden saklasın kalmasın yaptirin. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Geçmiş olsun, olur böyle şeyler. Bazen insanın kafası dalgın oluyor ne yaptığını bilmiyor. Beklemeden yaptır abi. Üstünden zaman geçtikçe inkar edilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun.

Kapı belki düzelir ama çamurluk kötü yerden darbe almış.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun kardeşim İsa. 

Hiç bir yerde güvende değiliz demekki :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
(düzenlendi)

Çok teşekkürler hepinize.

"Çok yorgunum, özür dilerim, isteyerek olmadı" diyerek kendini ifade etti zaten.

Cana gelmedikten sonra, her daim ılımlı bir insanımdır ben de. Fiyat alıyorum, ondan sonra iletişime geçeceğim.

Ülkede şaşırılacak bir şey kalmadı, her şey, her yerde, her zaman olabilir. En kötüsü bu olsun :) 

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun, çıkmaz sokakta 10 defa falan çarptılar ben alıştım 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun, çıkmaz sokakta 10 defa falan çarptılar ben alıştım 

Sizin orası çarpılmayacak gibi değil ama. Hem dar, hem de manevra şart geri çıkmak için.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Geçmiş olsun, bence hiç elletme bile. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

manevra şart geri çıkmak için.

o kısımda herkes ters yapıo, ben kafayı bayıra verip arkayı yokuş aşağı salıyorum rahat oluyor. konu manevra belirteyim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...