Ali Darbaz Cumartesi 18:10 Paylaş Cumartesi 18:10 (düzenlendi) Merhaba miband 5 kullanıyorum 5 yıldır. Yerine yine dayanıklı fiyat performans ürünü saat ne önerirsiniz. Huwai watch fit 3 nasıldır. Cumartesi 18:24 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 18:28 Paylaş Cumartesi 18:28 ben eşime aldım fit 3 den , harika bir saat gerçekten. eksik bir noktasını bulamadım. ben fit 1 sahibiym spor için almıştım. fit 3 kesinlikle apple watch gibi birşey Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:33 Yazar Paylaş Cumartesi 18:33 Doğan Arşiray yazdı: ben eşime aldım fit 3 den , harika bir saat gerçekten. eksik bir noktasını bulamadım. ben fit 1 sahibiym spor için almıştım. fit 3 kesinlikle apple watch gibi birşey ozaman alayım Eşime anneler günü hediyesi. Banada doğum günü hediyesi 2 tane aldım. Tavsiye için teşekurler. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 18:36 Paylaş Cumartesi 18:36 harika seçim. üzerinde telefon ile de görüşülebiliyor. çok da güzel sesi var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 07:02 Paylaş Pazar 07:02 Fit 3 eşime almıştım çok kibar güzel hafif bir saat. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:51 Paylaş Pazar 10:51 (düzenlendi) tam da x te mibanta geçince dünyalar varmış konusu okurken bu konuya rastladım, insan kendisinde olmayanı ister der sör graham pazarlama Pazar 10:51 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Pazartesi 07:37 Paylaş Pazartesi 07:37 Casio MW-240 Şubat 2025 de 580 liraya almıştım çok memnunum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 08:19 Yazar Paylaş Pazartesi 08:19 Araba kullanırken telefon çaldı. Saat ile konuştum harika ses performansı sergiledi. Aldığımıza memnunuz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Pazartesi 12:11 Paylaş Pazartesi 12:11 Çekmecede gt3 var. 3 ay kullandım yada kullanmadım. Çekmecede duruyor. Alışamadım bu akıllı saat işine. Saatlerimden birisi. Çok ergonomik ve hafif. Var yok farkında bile olmuyorsunuz. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 12:44 Paylaş Pazartesi 12:44 Ali Darbaz yazdı: Araba kullanırken telefon çaldı. Saat ile konuştum harika ses performansı sergiledi. Aldığımıza memnunuz demiştim ya başarılı diye. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:05 Paylaş Pazartesi 13:05 araç sürerken telefon görüşmesi yapmak yasak değil miydi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 13:10 Paylaş Pazartesi 13:10 Çağlar Bayur yazdı: araç sürerken telefon görüşmesi yapmak yasak değil miydi? Ne ile yaptığına göre değişmiyor muydu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:02 Paylaş Pazartesi 15:02 Köksal Yılmaz yazdı: Ne ile yaptığına göre değişmiyor muydu? 73/C 2168 TL ben onu bilirim ele alınmadan kullanılıyor olması halinde bu madde hükümleri uygulanmaz.” kol saati ele alma maddesine girer mi bilemedim? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazartesi 16:39 Paylaş Pazartesi 16:39 Çağlar Bayur yazdı: 73/C 2168 TL ben onu bilirim ele alınmadan kullanılıyor olması halinde bu madde hükümleri uygulanmaz.” kol saati ele alma maddesine girer mi bilemedim? Girmez, iki el direksiyondayken saatle görüşme yapılıyor Fatih Sarıkaya yazdı: Çekmecede gt3 var. 3 ay kullandım yada kullanmadım. Çekmecede duruyor. Alışamadım bu akıllı saat işine. Saatlerimden birisi. Çok ergonomik ve hafif. Var yok farkında bile olmuyorsunuz. Gt3 ü değerlendirelim Gt2 var bende 3-4 yıldır. Bunu da ikinci el aldım. Çokta memnunum hala 10 gün üstü şarjı gider. Gt2 nin grafikler ve arayüz eski kalıyor ama işlevsellik 10/10 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 17:14 Paylaş Pazartesi 17:14 Çağlar Bayur yazdı: araç sürerken telefon görüşmesi yapmak yasak değil miydi? elde telefon tutarak konuşursan cezaya haiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:57 Paylaş Pazartesi 17:57 Doğan Arşiray yazdı: elde telefon tutarak konuşursan cezaya haiz. bileğime bağlarsam? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazartesi 20:06 Paylaş Pazartesi 20:06 Bende gt5 var,çok memnunum 12-13 gün rahat gidiyor şarzı ,uyku takibi yapması çok güzel tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Salı 06:28 Paylaş Salı 06:28 Fatih Uzun yazdı: Bende gt5 var,çok memnunum 12-13 gün rahat gidiyor şarzı ,uyku takibi yapması çok güzel tavsiye ederim Şarj konusunda çok iyi, apple gibi hergün kablo ile kardeş olmuyor. Ara yüz çok hızlı. Android ile iyi değil ama iphone ile çok iyi çalışıyor. Bu saati kullanınca hiç uyku uyuyamadığımı öğrendim. Gece saat kaçta kaç kere uyanmışım hepsinin kaydını alıyor. Sıkıldım bu takipten çıkardım rahatladım. Seiko 7s26 bakmak daha fazla zevk veriyor. Hatta bu işi daha ilerletip 7s26 mekanizmalı otomatik saatlerimden birini komple söktüm. Arka kapağı açınca doğal olarak hiç bir şey göremedim. Bir tane yakın gözlüğü alıp kasayı komple boşalttım. Hafta sonu temizleyip, yağlayıp tekrar montaj yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Salı 06:38 Paylaş Salı 06:38 (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: Gt3 ü değerlendirelim Bir ara satacaktım kimse almadı. Para da etmiyor. Mekanik saat gibi maddi değeri de yok. Pili bitince çöp. Tüketim odaklı yapılan cihazlar. Kimine göre hayatı kolaylaştırabiliyor ama benim ihtiyacım yok. Kutusu duruyor. Orijinal silikon kordonun halkasından biri koptu. Bende çelik kordon aldım. Şarj aleti duruyor. Doğru dürüst bir aksesuarı yok zaten. Kablo ve kendisi çıkmıştı kutudan. İlk aldığımda camına ekran koruyucu yapıştırmıştım. 2500-tl bırakırım. Bunun kırmızı olanı. Salı 06:39 tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Salı 07:09 Paylaş Salı 07:09 Valla Huawei akıllı saatte halen açık ara önde diye düşünüyorum. Şarj olayı benim için en önemli kriterlerden biri olunca Huawei vazgeçilmez oluyor. Yazılım desteği vs harika. Bununla birlikte yurt dışlından KOSPET diye bir saat aldım o da made in China ama eğer taş gibi bir saatim olsun derseniz muhakkak inceleyin derim. Tank diye bir modeli var tank geçiriyorlar üzerinden . Su altı dalışından artı 80 dereceye ve eksi 40 dereceye kadar dayanıklı vs. Ayrıca titanyum kasa ve kordonu ile inanılmaz şık duruyor. Eksi tarafı da şarj olayı. 1 hafta gidiyor maksimum. Huawei nin 15 gün gittiğini düşünürsek bence yetersiz. Bendeki modeli KOSPET Tank M3 ultra. Bir inceleyin. Tr de de resmi distribütör garantili satılıyor. https://kospetsaat.com/kospet-tank-t3-ultra-watch-gps-akıllı-saat-special-edition-kvk-teknik-servis-garantili Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 07:50 Paylaş Salı 07:50 Çağlar Bayur yazdı: bileğime bağlarsam? kulağına lastikle tutturursan olur. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Salı 12:42 Paylaş Salı 12:42 Fatih Sarıkaya yazdı: Bir ara satacaktım kimse almadı. Para da etmiyor. Mekanik saat gibi maddi değeri de yok. Pili bitince çöp. Tüketim odaklı yapılan cihazlar. Kimine göre hayatı kolaylaştırabiliyor ama benim ihtiyacım yok. Kutusu duruyor. Orijinal silikon kordonun halkasından biri koptu. Bende çelik kordon aldım. Şarj aleti duruyor. Doğru dürüst bir aksesuarı yok zaten. Kablo ve kendisi çıkmıştı kutudan. İlk aldığımda camına ekran koruyucu yapıştırmıştım. 2500-tl bırakırım. Bunun kırmızı olanı. SE spor versiyonu. Şimdi baktım çelik kordon dahi olsa istediğim gibi durmaz. Eliniz kolaysa bi fotoğraf atabilirseniz tekrar düşüneyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts