Ali Darbaz 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs 1 haftalık dönüşü söylüyorun. günde 15000 adım ortalama ile her gün 5 km egzersiz yapıyorum. 24 saat kolumda. Günde %10-12 şarj eksiliyor. Bir haftayı zor tamamlıyor . 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ali Darbaz yazdı: 1 haftalık dönüşü söylüyorun. günde 15000 adım ortalama ile her gün 5 km egzersiz yapıyorum. 24 saat kolumda. Günde %10-12 şarj eksiliyor. Bir haftayı zor tamamlıyor . ama o ileri model. özelliği çok. watch fit 1 de GPS var sadece. kapatırsan 20 gün çalışıyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Egea bluethoot iPhone bağlı. Red me 12 plus telefon ise kol saatine bağlı. Arama halinde sürüş esnasında kol saatinin performansı , iPhone+egea performansından çok daha iyi. Arabaya bluethoot kit yerine kol saati alın. Müzik işi için alın tabi ama telefon görüşmesi için Huwai kol saati çok başarılı. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts