Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mertol Kip yazdı: tren olma ihtimali yüksek. çok iyi seçenek olur bu Yorum bağlantısı
Emrah Altun 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Hocam konudan bağımsız hangi ülkede karar kıldınız? Ben de aynı süreçlerden geçiyorum sizin gibi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Gerçi söylenmiş sanırım ama turist vizesi ile araç almanız mümkün değil. İn no olması gerekiyor onun için de ya 3 aylık bile olsa çalışma vizesi başvurunuz yada kendisi yada oturum izniniz olması gerekiyor. Benim 10 yıllık oturumum var 2 hafta önce tr ye döndüm araç da getirebiliyordum ama şu 2 yıl sonra dönme işi vs uğraşmak zor olacak diye çok kafama yatmadı. Hoş ben Kazakistanda idim mesafe uzak gözüm yemiyor onca yolu. Hele ki bir kaç abuk subuk ülke geçmeyi vs. Belki Avrupa için mantıklı olabilir. 5 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Cem Dilmen yazdı: Belki Avrupa için mantıklı olabilir. Yok yok komşu ülkelerden olmadıkça hiçbir mantığı yok. Uğraşmaya da değmez zaten. Bu arada Turist vizesi ile araba alınabilir, anlam karışmasın ama sadece export etmek üzere alabilirsiniz. Plakalar iade edilir, sadece tek kullanımlık ve gönderileceği yer belli olan bir transport kağıdı verirler, trene/kamyona yükler oraya kadar götürüp orada tekrar trafiğe sokarsınız ama bu bizde mümkün değil zira ikinci el araba TR de bazı durumlar dışında tescil edilmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) kiralik araba ile gitmeyi deneyebilir yada kendi aracinla gidersin uzun haftasonu veya bayram tatili gibi bir zamana denk getirip 2 gunde 3000 km yolu gelip arabayi birakip ucakla geri donersiniz 22 saat önce tarihinde Mustafa Cerci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Kediyi sahiplendirin birine Hayvanları çok seviyorum ama evde beslemek ciddi bir ayak bağı. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mustafa Cerci yazdı: kiralik araba ile gitmeyi deneyebilir yada kendi aracinla gidersin uzun haftasonu veya bayram tatili gibi bir zamana denk getirip 2 gunde 3000 km yolu gelip arabayi birakip ucakla geri donersiniz Şu anki plan o şekilde Mehmet Ozyurek yazdı: Kediyi sahiplendirin birine Hayvanları çok seviyorum ama evde beslemek ciddi bir ayak bağı. Bu teklifle hanıma gittiğim an bir sonraki ezana cenaze hazırlıklarımı tamamlar Kediyi de seviyorum, bana özellikle bağlı sıpa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts