Ali Darbaz Pazar 21:17 Paylaş Pazar 21:17 Merhaba İstanbul park eski işletmecisi çıkınca atıl kalmıştı. Şimdi yutubede yeni pist günleri videoları görüyorum. Lakin bir sonraki etkinliğe misafir katılmak istesem tarihleri bulamıyorum. Eski siteye yönlendiriyor. İstanbul park kim işletiyor ve etkinlik takvimi nasıl ulaşabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 21:32 Paylaş Pazar 21:32 Ali ziyaretçi girişi 400 lira galiba. Arabayla piste girmek 35000 lira. bir takım da lastik yer orada.. 30000 lira da o.. Böyle bir para olmadığı için hiç bakmadım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:36 Paylaş Pazar 21:36 6bin lira. 35 olan 2 saatlik süresiz turlama. 20dk turlama 6 bin. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:40 Paylaş Pazar 21:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Ali ziyaretçi girişi 400 lira galiba. Arabayla piste girmek 35000 lira. bir takım da lastik yer orada.. 30000 lira da o.. Böyle bir para olmadığı için hiç bakmadım Patlarsan kaskonun ödememesi de var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 04:21 Yazar Paylaş Pazartesi 04:21 Abi ben yarışlara katılmıyacağım seyretmeye gideceğim. Yanlış anlaşılma olmuş. Ben sık sık izlemeye giderim bilirsiniz. Mehmet Ozyurek yazdı: Ali ziyaretçi girişi 400 lira galiba. Arabayla piste girmek 35000 lira. bir takım da lastik yer orada.. 30000 lira da o.. Böyle bir para olmadığı için hiç bakmadım Mehmet Göktürk yazdı: 6bin lira. 35 olan 2 saatlik süresiz turlama. 20dk turlama 6 bin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 05:31 Paylaş Pazartesi 05:31 400 lira izleyici otoparkla beraber geçen hafta vardı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 06:06 Yazar Paylaş Pazartesi 06:06 Mehmet Göktürk yazdı: 400 lira izleyici otoparkla beraber geçen hafta vardı tamam abi nerden takip ediyoz. Bir sonraki ne zaman . Etkinlik takvimi gibi birşey yokmu Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Pazartesi 06:10 Paylaş Pazartesi 06:10 o nasıl bir para birimi öyle ya. Ver 35 bin lira 2 saat turla. Cumartesi bizim orda kara yolları yolu kapatmış. Bende fırsat biraz gazlayım motorla dedim. Uzun zamandır böyle adrenalin yapmamıştım. Bir tane panigale v4 alınıp 6 bin liralık turlanırsa sanırım pek muhteşem olur. Motorla 20 dakika yeter. 20 dakikada sürücüsünü pert eder. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:03 Paylaş Pazartesi 07:03 Mehmet Göktürk yazdı: 6bin lira. 35 olan 2 saatlik süresiz turlama. 20dk turlama 6 bin. 20 dakkada ancak piste alışırz ya. Kuzey marmaraya çıkanlar haklı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 07:32 Paylaş Pazartesi 07:32 Ali Darbaz yazdı: tamam abi nerden takip ediyoz. Bir sonraki ne zaman . Etkinlik takvimi gibi birşey yokmu https://pistheyecani.com Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:45 Paylaş Pazartesi 08:45 ilk açıldığı yıl 4 seans almıştım, güncelde 24bin TL değerinde imiş, pist sonrası da takım yeni lastik almıştım o da 20 bin TL , toplamda 44 pin TL dökmüşüz.... pehhh zenginliğe bak Ali Darbaz yazdı: etkinlik takvimi nasıl ulaşabiliriz. izlemeye geliriz seans alırsan haber et Ali Darbaz yazdı: Ben sık sık izlemeye giderim bilirsiniz. bana da ısmarlasana birlikte gidelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 18:53 Paylaş Pazartesi 18:53 Piste giren ilk ticari ahey ahey 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:58 Paylaş Pazartesi 18:58 manavcı mıydı ne demişlerdi?_ 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts