Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:27 Paylaş Pazartesi 18:27 Biraz doğum yardımlarına benzemiş ama AB’de böyle bir tabela türedi. Otomobilinizde tek kişi yolculuk yapıyorsanız ilgili şeridi kullanamıyorsunuz. Bize gelmesi 100 seneyi falan bulabilir 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 18:30 Paylaş Pazartesi 18:30 Bisiklet yolunda motosiklet, araba; sol şeritlerde kamyon tır.. Bizim burda şişme bebek koyar yine girerler o şeride. 2 9 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 18:33 Paylaş Pazartesi 18:33 Tabela olması o kurala uyulması gerektiği anlamına gelmiyor bizde. 1 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 19:27 Paylaş Pazartesi 19:27 Bu senelerdir var. Ben amerikada iken de vardı. 3 kişi olmazsan express yolda ceza keserlerdi. BAzen de saati vardı. Bir türk arabasına manken yerleştirdi diye yakalanmıştı. Biz hala taksi mafyası sebebiyle arabaya akrabanı arkadaşını vb adam almak yasaktır sigorta diyelim. yabancı bunu kurumsallaştırmış bile. Yerde de sürekli işarati vardır. 7-8 sene önce yerlerde İBB yazmaya başlayınca aaa HOV mu felan demiştim. Adamlar İBB yazmış.. komedi.. artık yere birşey yazsan da kimse okumaz....öyle bir darbe vurdular. Kullanımı ve tabela koyma kuralları (belediye için) 3 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 20:09 Paylaş Pazartesi 20:09 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bir türk arabasına manken yerleştirdi diye yakalanmıştı. Memleketim insanı ya vallahi çok zeki milletiz her türlü muzurluğun altından kesin bi türk vatandaşı çıkıyor😃 Pazartesi 20:10 tarihinde Ersen şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alp Özkök Pazartesi 20:42 Paylaş Pazartesi 20:42 (düzenlendi) 90 yıllarda, arabada tek kişi ile o zamanki adıyla Boğaziçi köprüsünden sabah ve akşam geçiş yasaklanacak diye haberler vardı bizde de..Uygulanamadı diye hatırlıyorum. Pazartesi 20:47 tarihinde Alp Özkök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 21:23 Paylaş Pazartesi 21:23 (düzenlendi) AB’de yeni çıktıysa bilmem ama Avustralya’da var. Arabada 2 ve 3 kişi yada daha fazla iseniz kullanacağınız şeritler var belli saatlerde. Özelikle kalabalık saatlerde kalabalık caddelerde bulunur. Faydası vardır muhakkak. Misal burada kullanılan tabelalardan birisi. Pazartesiden Cumaya sabah 6 ile sabah 10 arası bu şeritte gidebilmek için sürücü dahil 2 kişi olmalısınız demek. Pazartesi 21:35 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 22:02 Paylaş Pazartesi 22:02 Bizde DUR u anlamıyorlar. Bu tabelaları anlatmaya adam lazım ki yine anlamayız. T2 deyince mesela 2 zamanlı motor anladım ben Önder abi gelir terminatör der bak şimdi iyi izle. 2 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 05:45 Paylaş Salı 05:45 bizde çakar kullanımının önüne geçilse epey ilerleme olur. bunlar çok uzak 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 06:22 Paylaş Salı 06:22 Çağrı Alaf yazdı: AB’de yeni çıktıysa bilmem ama Avustralya’da var. Arabada 2 ve 3 kişi yada daha fazla iseniz kullanacağınız şeritler var belli saatlerde. Özelikle kalabalık saatlerde kalabalık caddelerde bulunur. Faydası vardır muhakkak. Misal burada kullanılan tabelalardan birisi. Pazartesiden Cumaya sabah 6 ile sabah 10 arası bu şeritte gidebilmek için sürücü dahil 2 kişi olmalısınız demek. T2 Terminator serisinin en iyi filmidir. Kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum. John Connor adamdır. 2 3 Yorum bağlantısı
Recep Demirci Salı 08:10 Paylaş Salı 08:10 Önder Özcan yazdı: T2 Terminator serisinin en iyi filmidir. Kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum. John Connor adamdır. İlk 3 bölümü geçenlerde izledim. Arada sırada jenerik müziğini hep dinliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 09:11 Paylaş Salı 09:11 Önder Özcan yazdı: T2 Terminator serisinin en iyi filmidir. Kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum. John Connor adamdır. T-800’den öte adam yoktur. Şekilden şekilde giren sarışın kadın Terminatör noktasında emin değilim. İlkay Başaran yazdı: Bizde DUR u anlamıyorlar. Bu tabelaları anlatmaya adam lazım ki yine anlamayız. T2 deyince mesela 2 zamanlı motor anladım ben Önder abi gelir terminatör der bak şimdi iyi izle. Yukarıdaki gerçek bir tabela bizim Sydney’de. Tabelanın sağda kalan kısmında Pazartesiden Cumaya sabah 6-10 ile akşam 3-8 arası durmak yasak, durursa anında çekilir. Solda kalan kısma 4 saatliğine ve parkomattan bilet almak kaydı ile hafta içi 18:00-24:00 arası park edebilirsin. Cumartesileri 11:00-22:00 arası park edebilirsin. Pazarları ve milli bayramlarda 08:00-22:00 arası park edebilirsin demek. Yine solda kalan kısma hafta içi 06:00-18:00 arası, cumartesi 06:00-13:00 arası park yasak. Pazar günleri yukarıdaki paragraf aynen geçerli. Ambulanslar bu kısıtlamalardan tabiler. Sağda kalan kısım hafta içi 10:00-15:00 arası ticari yükleme bölgesi. Herkes işgal ettiği süre kadar öder. Cumartesi 06:00-10:00 arası yükleme bölgesi, pazar kısıtlama yok. Sağda kalan kısımın yukarıdaki paragraftan arta kalan zamanlarda dahil olduğu kısıtlamalar da ikinci paragraf ile aynı. Şehirde durmadan park polisleri gezer. Yapıştırırlar 302 dolar cezayı yanlış görürlerse. Ben Sprinter ile istediğim yere park ediyorum orası ayrı. 😁 Tabela okumak bir sanattır. 2 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 09:37 Paylaş Salı 09:37 Bu ülkede kapalı alanlarda ve otobüslerde sigara içmek yasaklandı, bu da olur. Yeter ki istensin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 12:56 Paylaş Salı 12:56 Mahmut Yıldız yazdı: Bu ülkede kapalı alanlarda ve otobüslerde sigara içmek yasaklandı, bu da olur. Yeter ki istensin. Ama parasını verip icende varmış diyorlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 14:29 Paylaş Salı 14:29 Mehmet Yeter yazdı: Ama parasını verip icende varmış diyorlar. Delen mutlaka vardır ama yasak geldiği zamanı hatırlıyorum, bu kadar net bir geçiş olmasına çok şaşırmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 14:47 Paylaş Salı 14:47 Mahmut Yıldız yazdı: Delen mutlaka vardır ama yasak geldiği zamanı hatırlıyorum, bu kadar net bir geçiş olmasına çok şaşırmıştım. Ülkede yapılan az sayıdaki güzel şeylerden biri 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 15:53 Paylaş Salı 15:53 İlkay Başaran yazdı: Bizde DUR u anlamıyorlar Makedon sınırı bitti bulgar başladı. Gecenin bilmem kaçı. Stop yazıyor durdum gelen giden yok. Devam ettim arkadaş fiyu fiii düdük sesleri! Durdum. Bulgar polisi stop diyor ben no ingilizce diyorum. Diyor stop üniversal bilmelisin! Yok bizde stop, dur var diye yere yazıyorum sopayla filan. 1600 leva ceza yediğimi filan demiyim durduk yere 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:05 Paylaş Salı 16:05 Servet Aydın yazdı: Makedon sınırı bitti bulgar başladı. Gecenin bilmem kaçı. Stop yazıyor durdum gelen giden yok. Devam ettim arkadaş fiyu fiii düdük sesleri! Durdum. Bulgar polisi stop diyor ben no ingilizce diyorum. Diyor stop üniversal bilmelisin! Yok bizde stop, dur var diye yere yazıyorum sopayla filan. 1600 leva ceza yediğimi filan demiyim durduk yere Sekizgeni görünce duracaksın. Tek sekizgen tabela dur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts