Mehmet_Acar 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Klima açınca rolanti çok bozuluyor. Videosunu ekliyorum. Benzinde de gazda da böyle. Motor ışığı onunla alakalı değil tüple alakalı. Klima kompresörü sistemi komple elden geçti sorunun klima hattıyla alakası yok. 2012 corsa 1.4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Rölanti valfi veya sensörü regülasyon sağlamıyor gibi. Camları açık veya kapalı tut zorla alternatörü. Aynı mı opacak baksana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Arka cam ısıtıcı, kalorifer, farlar vs yük çeken donanımlar çalışınca da yapıyordur. Ne bu araç? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Arka cam ısıtıcı, kalorifer, farlar vs yük çeken donanımlar çalışınca da yapıyordur. Ne bu araç? Sadece klima açınca yapıyor Servet Aydın yazdı: Rölanti valfi veya sensörü regülasyon sağlamıyor gibi. Camları açık veya kapalı tut zorla alternatörü. Aynı mı opacak baksana Sanayiye gidince ne diyip baktırmam lazım hocam herkes birbirine yönlendiriyor. Dediğin şeyi tam anlamadım hocam tuşlara basılı mı tutayım 13 Mayıs tarihinde Mehmet_Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Evet. Şöyle yap. Farları aç, arka cam ısıtıcıyı aç, kalorifer fanını da sonuna kadar aç. Ve cam açma veya kapama yapıp camlar kapanmış veya açılmış olsa da tuşları bırakma. Tüm bunlar alternatöre yüklenecek ve motoru zorlamaya başlayacak sisteme enerji yetiştirmek için. Bu sırada rölanti yine saçmalayacak mı bak. Cam tuşlarını uzun süre basılı tutma yanlız. 3-5 saniye kafi test için. Kapının önünde yapabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Evet. Şöyle yap. Farları aç, arka cam ısıtıcıyı aç, kalorifer fanını da sonuna kadar aç. Ve cam açma veya kapama yapıp camlar kapanmış veya açılmış olsa da tuşları bırakma. Tüm bunlar alternatöre yüklenecek ve motoru zorlamaya başlayacak sisteme enerji yetiştirmek için. Bu sırada rölanti yine saçmalayacak mı bak. Cam tuşlarını uzun süre basılı tutma yanlız. 3-5 saniye kafi test için. Kapının önünde yapabilirsin. Eyvallah hocam akşam deneyeyim haber edeyim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Bence sorun motorun artık rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olması. benzinde dalgalanma olacakmı. Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bence sorun motorun artık rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olması. benzinde dalgalanma olacakmı. Benzinde de böyle tüpte de böyle. Demek istediğini anlamadım hocam. Motor ölmüş mü diyorsun. Daha 150 binde ve arabanın gidişinde falan herhangi bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet_Acar yazdı: Benzinde de böyle tüpte de böyle. Demek istediğini anlamadım hocam. Motor ölmüş mü diyorsun. Daha 150 binde ve arabanın gidişinde falan herhangi bir sıkıntı yok. rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olabilir diyorum. Motor bitmiş demek istemedim daha basit mesela buji bile eskisi kadar iyi durumda olmayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olabilir diyorum. Motor bitmiş demek istemedim daha basit mesela buji bile eskisi kadar iyi durumda olmayabilir. Sağolasın hocam. Servet beyin dediğini deneyecem akşam. Öyleyse rolanti valfine sensörüne motoruna artık ne varsa ona yönelecem. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Arabanın akü kutup başını söküp bekleyin, sonra tekrar takın. Trimler sıfırlansın bir süre kullanıp tekrar gözlemleyin. Eğer gene yaparsa gene trimleri sıfırlayıp gaz ayarı yaptırın. Rölantide dalgalanmanın iki nedeni var, ya aşırı yakıt püskürtüyordur ya da püskürtme başlama zamanlaması uymuyordur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Mertol Kip yazdı: Arabanın akü kutup başını söküp bekleyin, sonra tekrar takın. Trimler sıfırlansın bir süre kullanıp tekrar gözlemleyin. Eğer gene yaparsa gene trimleri sıfırlayıp gaz ayarı yaptırın. Rölantide dalgalanmanın iki nedeni var, ya aşırı yakıt püskürtüyordur ya da püskürtme başlama zamanlaması uymuyordur. Deneyeyim hocam. Ama zaten hep benzinde biniyorum. Normalde rölanti düzgün ama yük binince böyle oluyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet_Acar yazdı: Deneyeyim hocam. Ama zaten hep benzinde biniyorum. Normalde rölanti düzgün ama yük binince böyle oluyor. Yük binince (klima açılınca) calculated engine load tekrar hesaplanıp enrichment aktif oluyorda ondan. Eğer trim değerleriniz yüksekse yapar. Bunun alternatifi emme manifoltundan ya da havanin girişindeki kelebek sonrası bir yerlerden hava alıyor olması olabilir. LPG enjektörü için deldikleri yerlerden hava giriyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Mertol Kip yazdı: Yük binince (klima açılınca) calculated engine load tekrar hesaplanıp enrichment aktif oluyorda ondan. Eğer trim değerleriniz yüksekse yapar. Bunun alternatifi emme manifoltundan ya da havanin girişindeki kelebek sonrası bir yerlerden hava alıyor olması olabilir. LPG enjektörü için deldikleri yerlerden hava giriyor olabilir. Peki bunun için neciye gitmem lazım hocam Mertol Kip yazdı: Yük binince (klima açılınca) calculated engine load tekrar hesaplanıp enrichment aktif oluyorda ondan. Eğer trim değerleriniz yüksekse yapar. Bunun alternatifi emme manifoltundan ya da havanin girişindeki kelebek sonrası bir yerlerden hava alıyor olması olabilir. LPG enjektörü için deldikleri yerlerden hava giriyor olabilir. Ali Darbaz yazdı: rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olabilir diyorum. Motor bitmiş demek istemedim daha basit mesela buji bile eskisi kadar iyi durumda olmayabilir. Servet Aydın yazdı: Evet. Şöyle yap. Farları aç, arka cam ısıtıcıyı aç, kalorifer fanını da sonuna kadar aç. Ve cam açma veya kapama yapıp camlar kapanmış veya açılmış olsa da tuşları bırakma. Tüm bunlar alternatöre yüklenecek ve motoru zorlamaya başlayacak sisteme enerji yetiştirmek için. Bu sırada rölanti yine saçmalayacak mı bak. Cam tuşlarını uzun süre basılı tutma yanlız. 3-5 saniye kafi test için. Kapının önünde yapabilirsin. Mehmet Ozyurek yazdı: Arka cam ısıtıcı, kalorifer, farlar vs yük çeken donanımlar çalışınca da yapıyordur. Ne bu araç? Hocalarım peki bu arızanın kanister valfi ile alakası olabilir mi? Sanki çıt çıt çıt ses geliyordu şimdi aklıma geldi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Tabiki Cruzeda böyle bir arıza için evap valfi değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Tabiki Cruzeda böyle bir arıza için evap valfi değişiyor. Evap ile kanister valfi aynı şey mi hocam Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet_Acar yazdı: Evap ile kanister valfi aynı şey mi hocam evap motorun orda bir kanister ile motor arasındaki bağlantıyı yapan bir valf. Bozulunca devir dalgalanır . Ama klimadan bağımsız dalgalanma performansda düşme yaşanır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Motor ölü değildir ya Sadece rolantiyi düzenleyemiyor. Klima açılınca devri yükseltmesi gerekir. Yapamıyor. Fordlar rolanti valfinden yapardı bunu.. Corsa neyden yapar bilmiyorum. Bence elektrikçi değil de oto tamirci işi bu.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: evap motorun orda bir kanister ile motor arasındaki bağlantıyı yapan bir valf. Bozulunca devir dalgalanır . Ama klimadan bağımsız dalgalanma performansda düşme yaşanır Mehmet Ozyurek yazdı: Motor ölü değildir ya Sadece rolantiyi düzenleyemiyor. Klima açılınca devri yükseltmesi gerekir. Yapamıyor. Fordlar rolanti valfinden yapardı bunu.. Corsa neyden yapar bilmiyorum. Bence elektrikçi değil de oto tamirci işi bu.. Eyvallah hocam insallah aksama hallolurda haber ederim 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet_Acar yazdı: Peki bunun için neciye gitmem lazım hocam Bir yere gitmeniz gerekmiyor. Önce yazdığımı deneyin ona göre bakarsınız. Ondan olduğu kesin değil ki daha. Ama sadece rölantide yapıyor olması arabanın yakıt karışımını doğru ayarlayamadına işaret eder. Onun sebebini bulmanız gerek. Bu yazdığım onlardan sadece bir tanesi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Arka cam ısıtıcı, kalorifer, farlar vs yük çeken donanımlar çalışınca da yapıyordur. Ne bu araç? Servet Aydın yazdı: Corsa yazmış ya 🍆 Ali Darbaz yazdı: Bence sorun motorun artık rölantide eskisi kadar güç üretemiyor olması. benzinde dalgalanma olacakmı. Mertol Kip yazdı: Arabanın akü kutup başını söküp bekleyin, sonra tekrar takın. Trimler sıfırlansın bir süre kullanıp tekrar gözlemleyin. Eğer gene yaparsa gene trimleri sıfırlayıp gaz ayarı yaptırın. Rölantide dalgalanmanın iki nedeni var, ya aşırı yakıt püskürtüyordur ya da püskürtme başlama zamanlaması uymuyordur. Ali Darbaz yazdı: evap motorun orda bir kanister ile motor arasındaki bağlantıyı yapan bir valf. Bozulunca devir dalgalanır . Ama klimadan bağımsız dalgalanma performansda düşme yaşanır Tüm sensörlere valflere bakıldı sorun klimanın içi tıkanmış klima kompresörü ittiremiyor o yüzden motoru zorluyor dedi usta simdi ona bakıyor. Gösterdi klimanın içi sedef sedef çamurlu su gibi olmuş Mertol Kip yazdı: 13 Mayıs tarihinde Mehmet_Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlk mesajda klima sağlam dendi. Yoksa zaten baş şüpheli kompresörğn kendisi Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: İlk mesajda klima sağlam dendi. Yoksa zaten baş şüpheli kompresörğn kendisi Ben yanlış aktarmışım hocam klimacı öyle dedi başta kusura bakma. Sonra işte bugün baktırdım tekrardan adam 3 farklı kompresör denedi 3 ünüde kitledi yine. Başta öyle dememişti o yüzden yanlış aktardım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Senlik bişe yok yahu 😁 adam gibi tespit yeteneği kalmadı sanayilerde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts