İçeriğe Yönlendir

2004 Fusion Cam Kapanmıyor

Arda Dulgar

Recommended Posts

Arda Dulgar

Merhaba.

1.6 Ford Fusion 2004 model aracımda cam tam açık kaldı. Düğme tepki vermiyor. Düğmeye bastığımda herhangi bir ses de gelmiyor.

Yolcu tarafında sorun yok. Sanayiye gitmeden kontrol edebileceğim, bakabileceğim bir husus var mı? Tavsiyeleriniz olur muydu?

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

önce sigortalar

sigortalar sağlamsa tuşun arkasındaki soketlere elektrik geliyor mu diye kontrol edilir

tuşa elektrik geliyorsa tuş bozulmuştur elektrik gelmiyorsa kapı menteşelerinin orda soketler vardır o soketler elden geçmelidir. soketlerden de değilse körüklerin içinde kopukluk olmuş olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Fişleri aynıdır sanırım , eğer her kapı camı için ayrı kablo geliyorsa sağlam olan tarafın düğmesine bozuk yanın kablosunu takıp kapatmayı deneyin bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Şoför kapısındaki düğmeden yolcu tarafı çalışıyorsa sürücü tarafındaki düğme bozuktur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Kapı döşemesini sökün cam motorunun fişini çekin dışarıdan yön değiştirme+ - yaparak 12v verin camı kaldırıyorsa motor sağlamdır, camı kapatmışta olursunuz. 

*Motordan çektiğiniz sokete ampül takarak düğmeden aşağı yukarı yapınca ikisininde de lamba yanması gerek. Yanmıyorsa düğme, tesisat, sigorta bir yerlerde sorun vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Dulgar

Merhabalar. Herkese çok teşekkür ederim.
Fikirleriniz doğrultusunda testlerimi gece gerçekleştirdim.
Düğme halen tık tık bastığı için bozulmuş olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Kapı döşemesi altında mekanizmada sorun vardır ora ile ilgili öneriler gelir diye düşünmüştüm.
Kapı kolu kaplamasını söktüm cam düğme soketini söktüm.
Bir kablo ile soket üzerinden kısa devre yaptırarak denemeler yaptım. Soket çalıştı.
Düğme bozulmuş. Sipariş verdim.

Sağolun varolun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...