Mehmet Göktürk 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ford Türkiye'de de olmak üzere çok çeşitli elektrikli araçlara geçiyor. Türkiye sitesi şu şekilde ve explorer mini %10 ötv ile gelecekmiş. Türkiye sayfasI: (sanırım yarın geliyor) BKZ: https://www.ford.com.tr/gelecek-araclar Capri aşağıda https://www.ford.co.uk/cars/electric-capri#exterior 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Puma güzelmiş Capri burada 2.5m tl altında satışa çıkmaz alan da olmaz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) baktım ve sevmedim, genel bir eleştiri yaparsam, bu araçların alayı aynı ayarda gibi, sadece Ford değil, haditesla hunday kia ve reno ve byd yi biraz ayrı tutayım gerisi böyle geliyor bana, pil güç ne bu arkadaş aynı terziden çıkmış gibi, hadi bizde vergi var diyeceğim ama avrupasıda böyle.... bence puma çirkin olmuş, batarya alttan taşmış, fotolarda göze batmasın açısından çekilmişki görmeyelim, zaten devşirme pilli, liste dışı capri ve explorer aynı aslında, kalıp farklı, caprinin tipi daha güzel olsada fiyat uçmuş olacaktır Sonuç: satmaz ... 13 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Servet Aydın yazdı: Puma güzelmiş Capri burada 2.5m tl altında satışa çıkmaz alan da olmaz 1920 lira Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Capri tek donanım Premium. En üst donanım zaten. Explorer iki donanım biri (Select) 1720 diğeri (premium) 1820 lira. Puma 1590 lira tek donanım. Hepsinde ısı pompası opsiyonel. Hepsi kısa menzilli olan pile sahip. Uzun menzilli Capri daha sonra. O %10 luk dilime girmiyor zaten. Bence fiyatları güzel. Capri focus yerine geliyor zaten. Puma'nın elektriklisi hybrid'ten ucuz. Explorer ne yapabilecek göreceğiz bakalım. O segment çok sıkışık. 2008, Frontera, Kona, falan çok ürün var. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs özellikler kötü fiyatlar yüksek araçlar şimdiden ölü doğdu Tesla ve diğerleri Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ali Gülmez yazdı: özellikler kötü fiyatlar yüksek araçlar şimdiden ölü doğdu Tesla ve diğerleri Neye göre pahalı? Mesela Capri Almanya ile aynı fiyat. Tesla araba değil. Tesla araç. Tesla sizi A noktasından B noktasına en ekonomik şekilde görece konforlu götürür. (SR için söylüyorum) Onun dışında yürüyen bir bilgisayar o. Elbette Tesla ve diğerleri olacak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mertol Kip yazdı: 1920 lira Anavatanında 41bşn paund. Bizde neden ucuz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Servet Aydın yazdı: Anavatanında 41bşn paund. Bizde neden ucuz Vergi. Bizde %10. Onlarda elektrikliye sübvansiyon yok. Geçen yıl tüm avrupada kalktı. Normal araba ile aynı şekilde iteliyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Model ve fiyatların hepsinde ısı pompası opsiyonel. Explorer select = VW id4 diyebilir miyiz ? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Emin Önal yazdı: Model ve fiyatların hepsinde ısı pompası opsiyonel. Explorer select = VW id4 diyebilir miyiz ? Hepsi ford soslu VW zaten. Isı pompası kışın çok soğuk yerlerde gereklide Ege marmara akdeniz'de ne kadar gerekli bilemedim. Gerçi sadece soğukta değil sıcakta da çalışıyor o alet. Ben DC ile değilde evden AC ile şarj ederken fan sesini duyuyorum bazen. Pili soğutuyor sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs (düzenlendi) Capri ilk duyurduklarinda heyecanlanmistim; batarya kapasitelerinin bu kadar dusuk olmasi, isi pompasinin opsiyonel olmasi bende biraz kayal kirikligi yaratti. Bir de araci kesfedin dugmesine basiyorsun; form cikartiyor karsina.. 1.9 milyon'a Ioniq 5 veya EV3 varken (Tesla'yi ayri bir klasmana koyuyorum); ben bunlarin hic birine bakmam, kisisel fikrimce. 14 Mayıs tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Servet Aydın yazdı: Anavatanında 41bşn paund. Bizde neden ucuz Puma koç un polonya fabrikasında üretiliyor ayrıca. çünkü ingilterede de vergi var 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs (düzenlendi) Capri'nin tipi güzelmiş. Canlı görmek lazım. Isı pompasını dahil edince de % 10 oluyor mu acaba? Bir de tourneo custom'u merak ediyorum, kaç lira olur, kaç kwh yakar? 14 Mayıs tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mertol Kip yazdı: Neye göre pahalı? Mesela Capri Almanya ile aynı fiyat. Tesla araba değil. Tesla araç. Tesla sizi A noktasından B noktasına en ekonomik şekilde görece konforlu götürür. (SR için söylüyorum) Onun dışında yürüyen bir bilgisayar o. Elbette Tesla ve diğerleri olacak. yurtdışındak fiyatlar önemli değil türkiyedeki rakipleri ile kıyaslayınca kötü Ayrıca pumanın bataryası torres gibi aracın altından çıkıntılı olarak gözüküyor şasi ile aynı hizada değil o nedenle darbelere karşı hassas Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Gökhan Tuna yazdı: 1.9 milyon'a Ioniq 5 veya EV3 varken (Tesla'yi ayri bir klasmana koyuyorum); ben bunlarin hic birine bakmam, kisisel fikrimce. Bu oyuncaktan verelim sana. Koltuğundayken NFS oynayacak gibi hissettiriyor. . 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Erdoğan Temur yazdı: Bu oyuncaktan verelim sana. Koltuğundayken NFS oynayacak gibi hissettiriyor. . Nefis otesi Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs 350km menzil ile elektrikli araç alınmaz diye düşünüyorum. Twitterda denk geldim en az %20 menzil kaybı oluyor ortalama (karma kullanımda) 280km çok az. Kışın delirtir insanı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Birçok kullanıcı için önemsiz. Yoksa fabrikaların iş analisti yok mu? Hesabını yapıyor adam. Satamıyacsk olsa yapmaz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Capri ismi geçmişe gönderme gibi ama retro bir havası yok. Sadece sarı renk biraz retro. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs (düzenlendi) isi pompasi icin 84,200 TL istiyorlar, Istanbul Avrupa yakasinda Eyup Kar Oto'da varmis (Capri) surus destek paketi (serit hizalama, 360 kamera vb) 68,900 TL 14 Mayıs tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs milletin standardı ford ta parayla anca çekici satarlar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ali Gülmez yazdı: yurtdışındak fiyatlar önemli değil türkiyedeki rakipleri ile kıyaslayınca kötü Ayrıca pumanın bataryası torres gibi aracın altından çıkıntılı olarak gözüküyor şasi ile aynı hizada değil o nedenle darbelere karşı hassas Bunlar pahalilik icin kriter degilki. Galiba ben yanlis anliyorum bazi seyleri. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Yukardaki büyük sarı da Citroen C4'e beniyor.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Kuşak farkı , zevkler yaşanmışlık beklentiler. Otomobilin altın çağını gördüğüme inanıyorum. Mekaniğin zirvesi ve konfor ekipmanları vs Düşün ısı pompası diye bir şey var ve opsiyon. Tofaşkta kalorifer olup olmaması gibi bir donanım gibi algılıyorum o donanımı ve mana veremiyorum 1 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts