Mehmet Göktürk Cuma 15:48 Yazar Paylaş Cuma 15:48 Bu yeni fronteraya bakınca "habsburg çenesi" denilen tip adamlar aklıma geliyor: 1 7 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:55 Paylaş Cuma 16:55 her üretici eskilerden iyi izlenim bırakmış model isimlerini yeniden canlandırırken frontera pek uymamış gibi bu akıma 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 19:39 Paylaş Cuma 19:39 Mehmet Göktürk yazdı: bence mühendis olmayan yönetici tekniğe karışınca desek. . O da zaten ayrı bir felaket durumu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 21:16 Yazar Paylaş Cuma 21:16 Bir plaza bebesi aksiyonu daha: "lan oğlum sucuk satıyoz sucuk" skeçi aklıma geldi. " Tarım Kredi marketlerinin ismi değişti, KOOP oldu Piyasaya göre nispeten daha ucuz fiyatlarla ürün satan Tarım Kredi Marketleri tüketici kitlesini genişletmek maksadıyla isim değişikliğine gitti. İşletmenin yeni mağazalarını "KOOP" adıyla açacak" 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Cuma 23:00 Paylaş Cuma 23:00 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Frontera'nın da menzili azmış ama fiyatı çok güzel. 301 km üstelik WLTP menzil, EPA sı en az %15 daha aşağıdır. Gerçekte 250 km düşünsen kullanılabilir 200 Km ancak olur, kışın kullanılabilir çoğu zaman buna da ulaşmaz muhtemelen. Özellikle kış aylarında şehirlerarası o menzil çok üzer. 113 HP gücünde 125 Nm maksimum torka sahip. Bu tarafı da ayrı handikap... Düşünenlere (kişisel fikrim) hiç önermem, elinizde kalır. Cuma 23:05 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Cumartesi 05:27 Paylaş Cumartesi 05:27 Mehmet Göktürk yazdı: 1355 yerine 1600 yapıp 80kw batarya koysa satabilirdi. Haklısınız hocam. Zoe modelinde bildiğim kadarıyla 52 kWh batarya var. 10luk ÖTV dilimine girsin diye epey maliyet düşürmüşler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 11:00 Paylaş Cumartesi 11:00 Abdussamed Acar yazdı: 301 km üstelik WLTP menzil, EPA sı en az %15 daha aşağıdır. Gerçekte 250 km düşünsen kullanılabilir 200 Km ancak olur, kışın kullanılabilir çoğu zaman buna da ulaşmaz muhtemelen. Özellikle kış aylarında şehirlerarası o menzil çok üzer. 113 HP gücünde 125 Nm maksimum torka sahip. Bu tarafı da ayrı handikap... Düşünenlere (kişisel fikrim) hiç önermem, elinizde kalır. Tork bence typo. 113 hp elektrikli makineden 125 nm almak icin asiri salak olmak gerek. Bunlar sehirici araclari. Menzil konusuna takilmak dogru degil bence. 2008, ford fusion un, taigo za zu nun karsiligi işte. Corsa yerine bunu al cocuguna eşine ver, cocugu okuluna biraksin, arada alisverise ya da işine falan gitsin gelsin arabasi. Fazla beklentiye girmeye gerek yok, gundelik kullanilacak ikinci arabalar bunlar. Eski frontera ile zaten alakasi yok, oyle arabalar yok artik. Bence fiyat performans olarak cok basarili. Satin alma maliyeti gorece dusuk, donanimi gayet iyi, mtv si dusuk, guvenli, marka degeri var. Ikinci araba alacak olsam dusunurdum. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 11:50 Paylaş Cumartesi 11:50 Abdussamed Acar yazdı: 113 HP gücünde 125 Nm maksimum torka şaka dimi bu? nasıl olmuş bu 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 12:18 Paylaş Cumartesi 12:18 Hüseyin Sönmez yazdı: Geçen sene Puma aldık diye aradı Fort. Gelin bakın diye Capri alınır mı diye düşünüyorum aslında. Lansman ayağına biraz silkelermiyim acaba. Koç inidrimi vs derken iyi bir fiyat yaklarsam ne olur diye düşünmüyor değilim. Ama Fortun ilk çıkardığı arabalar hep bi sıkıntı. Capri'yi bilmem kurcalamadim ama hersey fiyatla alakali bence. F/p kotu degilse ve butceye uygunsa her araba alinir. Eskiden pazartesi arabasi cuma arabasi muhabbeti vardi da artik hepsi robot arabasi. Ufak tefek seyler disinda ciddi bir sorun olacagini sanmam. Model Ilk ciktiginda her marka daha cok donanim koyuyor onu da hesaba katmak lazim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 12:26 Paylaş Cumartesi 12:26 Çağlar Bayur yazdı: şaka dimi bu? nasıl olmuş bu Buyuk ihtimalle 0-100 hizlanmasi falandir o. Motor cok etkileyici performansa sahipdegil bunlarda ama 125 nm de elektrikli motor icin cok sacma olur. Ilginc sekilde tuketimi de az degil. Benim dikkatimi LFP batarya olmasi cekti. Ispanyadaki fabrikayi devreye aldilar demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Alp Turgay Cumartesi 12:53 Paylaş Cumartesi 12:53 Ülkemizdeki Tourneo'lar hoş 360 kamera, full elektrik deri koltuk vs. Ticari panelvan'lar Yurtdışı Çin pazarına en son Mondeo 10 ileri koymuşlardı ama eskiler gibi degil yeni Ford'lar... Ford'un MN12 Thunderbird SC gibi bi atılım yapması gerek, yoksa Audi gibi firmalar alır... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:26 Paylaş Cumartesi 13:26 Mertol Kip yazdı: Ilginc sekilde tuketimi de az degil. bişi keşfettim der menzili acaip uzatır torklar feda olsun derdim aynen Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 13:37 Paylaş Cumartesi 13:37 Tork iyidir. Alışınca ınsuz olmuşykr. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cumartesi 13:59 Paylaş Cumartesi 13:59 Çağlar Bayur yazdı: şaka dimi bu? nasıl olmuş bu https://tr.aliexpress.com/i/1005005485250694.html Bunun kadar tork var. 2 Yorum bağlantısı
Alp Turgay Cumartesi 14:02 Paylaş Cumartesi 14:02 Abi bu elektrikliler halen problem... bize bi tane 1985 Busch Buick lazım arkada 34BSH16 yazıcak.. içinde V6 turbo 300 HP, yardırırsınız artık... kek. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Cumartesi 21:01 Paylaş Cumartesi 21:01 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Bence fiyat performans olarak cok basarili. Satin alma maliyeti gorece dusuk, donanimi gayet iyi, mtv si dusuk, guvenli, marka degeri var. Ikinci araba alacak olsam dusunurdum. Eğer tork değerleri gerçekten öyleyse(ki web sayfasında yayınladıkları resmi rakam böyle) kış ayında, batarya %50 nin altına indiğinde, 4 kişi ile yokuşu çıkarken düşünemiyorum o aracı. Bide 3-5 yıl sonra bataryada verim kaybı ile tamamen komediye döner iş. Muhtemelen motor yüksek devirle yürümeye kalibre edilmiş bir redüksiyon dişlisi vardır. Ama her durumda bu kadar küçük kapasitede bir pil ile sıkıntı yaşatma ihtimalini yüksek görüyorum. Herhangi bir araçla, batarya doluyken enerji ikmali yapmadan 100 Km uzağa gidip geri dönememek fikri bence ciddi bir problem. Bu araçta böyle bir ihtimali kışın ve yüklü şartlarda yüksek görüyorum. Ha alır sadece Citroen Ami gibi kullanıp sürekli evden pek uzaklaşmadan binerseniz sıkıntı olmaz. Gerçi daha ortada birşey yok, gelsin denemeye birileri alsın uzaktan izleriz tabloyu... Cumartesi 23:21 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 09:34 Paylaş Pazar 09:34 (düzenlendi) Pumanın fiyat resmen benzinlisinin satışını kesmesin diye uçurulmuş gibi... titanyum benzinli puma 1,514,600 tl. pilli puma 1.593.100 tl. cam tavan ekle al sana 1.626.300... cık cık, pilide aceleyle alttan vidalamışlar gibi... Pazar 11:34 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Pazar 09:53 Paylaş Pazar 09:53 Bu Fronteranın yapmaya çalıştığını eğer Türkiye'ye gelirse Cherry, iCar ile yapar muhtemelen. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 10:28 Paylaş Pazar 10:28 Evren Erakçora yazdı: https://tr.aliexpress.com/i/1005005485250694.html Bunun kadar tork var. Güzel bakış açısı. ama maalesef aynı şey değil tork aynı da gerisi aynı değil anlamında Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Bu Fronteranın yapmaya çalıştığını eğer Türkiye'ye gelirse Cherry, iCar ile yapar muhtemelen. chery aion filan gelse keşke de gözümüz elektirkli ucuz araba görse. bunlar ne biçim kombinasyonlar ya. 1.4 1.6 atmosferik motoru araba gibi elektrikli mi olur... hemde daha ağır. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce 48kw Kona tüketim verisi. Bırakayım burada hatıra kalsın. 4 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Doğan Arşiray yazdı: chery aion filan gelse keşke de gözümüz elektirkli ucuz araba görse. bunlar ne biçim kombinasyonlar ya. 1.4 1.6 atmosferik motoru araba gibi elektrikli mi olur... hemde daha ağır. Ben Cherry iCar ve Tesla Model Q dan umutluyum. Fiyat noktasında gayet ulaşılabilir ve ideal araçlar olabilir ancak 2026 yı bulur galiba. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alp Turgay yazdı: Ford'un MN12 Thunderbird SC gibi bi atılım yapması gerek, 1989 Thunderbird Yorum bağlantısı
Recommended Posts