Evren Erakçora 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Kuşak farkı , zevkler yaşanmışlık beklentiler. Otomobilin altın çağını gördüğüme inanıyorum. Mekaniğin zirvesi ve konfor ekipmanları vs Düşün ısı pompası diye bir şey var ve opsiyon. Tofaşkta kalorifer olup olmaması gibi bir donanım gibi algılıyorum o donanımı ve mana veremiyorum Anadol da kalorifer opsiyondu:) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Anadol da kalorifer opsiyondu:) Çorum kaloriferi ile çözülür de ısı pompası Çorumlu yapar mı şaibeli Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Çorum kaloriferi ile çözülür de ısı pompası Çorumlu yapar mı şaibeli Rizeli bir abimiz var o yapar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Anadol da kalorifer opsiyondu:) Aynı kafa yapısı işte Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı kafa yapısı işte O da ford. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs 2026'da fiesta tekrar geliyor. Yine vw işbirliği sayesinde. Sadece ev olacak ama ebatlarını düşünürsek daha çok menzil verir gibi. https://www.autoexpress.co.uk/ford/fiesta/366695/ford-fiesta-return-icon-could-be-reborn-re-nosed-volkswagen-id2 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs tırt and mındar başka markalara doğru rota oluşturuluyor..... tabii ülke daha önce dağılın ne arabası demezse ! 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Süleyman Can yazdı: 2026'da fiesta tekrar geliyor. Yine vw işbirliği sayesinde. Sadece ev olacak ama ebatlarını düşünürsek daha çok menzil verir gibi. https://www.autoexpress.co.uk/ford/fiesta/366695/ford-fiesta-return-icon-could-be-reborn-re-nosed-volkswagen-id2 kapı sesi tok bir fiesta mı olacak acaba, amblemi görünce ses değişebilir mi merak içindeyiz Evren Erakçora yazdı: Anadol da kalorifer opsiyondu:) hangi model yılı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Şu an markaların kendileri bile ne yaptıklarının farkında değil. Rüzgar yönü belli değil. Yelken açmış bekliyorlar. mercedes 800v mimarili cla’ya çok anlam yükledi. Bu hafta ortata çıktıki, araç sadece 800v DC’lerde şarj olabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs "Şubat 1967'de satışa çıkan Anadol'un fiyatı 26.800 liraydı ve kalorifer ve radyo için ayrıca 1.000 lira ödemek gerekiyordu. A1 olarak bilinen ilk modelin iki kapısı vardı." Babam anlatırdı, eniştende anadol vardı, kaloriferi yoktu diye anlatır. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Evren Erakçora yazdı: "Şubat 1967'de satışa çıkan Anadol'un fiyatı 26.800 liraydı ve kalorifer ve radyo için ayrıca 1.000 lira ödemek gerekiyordu. A1 olarak bilinen ilk modelin iki kapısı vardı." Babam anlatırdı, eniştende anadol vardı, kaloriferi yoktu diye anlatır. İkinci ayna da opsiyon muydu acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: İkinci ayna da opsiyon muydu acaba? Şahin ve reno 12 de opsiyoneldi o. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: İkinci ayna da opsiyon muydu acaba? 1992 Şahinde bile sağ ayna yoktu, sonradan taktırmıştık. Teyb teypçiye gidilip takılırdı, paynır takılırdı genelde. 14 Mayıs tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Şahtı, şahbaz oldular... Pandemi de Çin rüzgarın yönünü değiştirdi. Çin pazarı elektrikliye bir doysun, siz filmi izleyin. Coming soon... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Puma koç un polonya fabrikasında üretiliyor ayrıca. çünkü ingilterede de vergi var Polonya degil Romanya olmasi lazim. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Vay be bir zamanlar burası ford sayfasıydı, markanın geldiği hale bak 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Serkan Gülderen yazdı: Vay be bir zamanlar burası ford sayfasıydı, markanın geldiği hale bak Ford bile fordluğunu unuttu ben fordu 2014 de sattım, bizim şirket bile 15 yıllık ford alışkanlığından vaz geçti 2018de son parti focusları aldı kapattı ford defterini. yazık ettiler markaya 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Şahin ve reno 12 de opsiyoneldi o. Opsiyonel değildi, bildiğin yoktu. Acenta(!)dan çıkan araç direk aksesuarcıya gider, sağ ayna ve paspas konurdu, ordan da teypçiye. Alengirgirli bir paynır teyp ve 6985 taktırmaya. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Kuşak farkı , zevkler yaşanmışlık beklentiler. Otomobilin altın çağını gördüğüme inanıyorum. Mekaniğin zirvesi ve konfor ekipmanları vs Düşün ısı pompası diye bir şey var ve opsiyon. Tofaşkta kalorifer olup olmaması gibi bir donanım gibi algılıyorum o donanımı ve mana veremiyorum hocam BMW bir ara koltuk ısıtmayı abonelikle verecekti.. olmaz yok yani yeni düzende. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Emin Önal yazdı: Model ve fiyatların hepsinde ısı pompası opsiyonel. Explorer select = VW id4 diyebilir miyiz ? Capri =VW ID4 aslında. iç mekan ve şasi aynı, Üst giydirmesi farklı... 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: hocam BMW bir ara koltuk ısıtmayı abonelikle verecekti.. olmaz yok yani yeni düzende. şimdi esamesi okunmuyor. Aynısını toyota da yapacaktı. işte tüm bunlar pazarı görememek, ülkelerin neler yaptığını ve yapabileceğini analiz edememek. Belki de ettiler ama patronlar kulak asmadı. İmitasyoncu çin hepsinin içinden geçti Yorum bağlantısı
Süleyman Can 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kapı sesi tok bir fiesta mı olacak acaba, amblemi görünce ses değişebilir mi merak içindeyiz Almanlar el atmazsa marka avrupada batacak. Kapi sesi değişecek de direksiyon kutusu vw olunca hissiyat da gidecek. Öyle bi takas olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: hocam BMW bir ara koltuk ısıtmayı abonelikle verecekti.. olmaz yok yani yeni düzende. Şaka diye yorumladım ama komik gelmedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts