Rıdvan Ergün Çarşamba 09:02 Paylaş Çarşamba 09:02 Merhaba. 2016 Mercedes E180 aracın klima açma kapama AC tuşu kumanda etmiyor. Havalandırma sistemini açınca AC ışığı hep yanıyor. Düğmeye bassam da kapanmıyor. Tuşu söküp baktık, tuştaki temassızlıkla bir ilgisi yok. Komple kumanda panosu ile ilgili olabilir. Sadece ışık yanmıyor, klima kompresörü de hep devrede. Ayrıca havalandırma sistemi çok titreşimli çalışıyor. İstanbul'da tercihen Avrupa yakasında usta tavsiyesinde bulunursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 09:19 Paylaş Çarşamba 09:19 Olay klima sistemi ile ilgili değil de, kumanda paneli ile alakalı gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Çarşamba 09:58 Paylaş Çarşamba 09:58 Kompresör nasıl devrede yani klima kapatılsa bile halen kompresör çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün Çarşamba 12:41 Yazar Paylaş Çarşamba 12:41 Sani Gerşon yazdı: Olay klima sistemi ile ilgili değil de, kumanda paneli ile alakalı gibi geldi bana. Paneli söktük baktık. Tuşta temassızlık yok. Ömer Sarıgül yazdı: Kompresör nasıl devrede yani klima kapatılsa bile halen kompresör çalışıyor mu? Havalandırmayı komple kapatırsam kapanıyor. Ama havalandırma açıksa, AC hep açık. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Çarşamba 14:04 Paylaş Çarşamba 14:04 Rıdvan Ergün yazdı: Paneli söktük baktık. Tuşta temassızlık yok. Havalandırmayı komple kapatırsam kapanıyor. Ama havalandırma açıksa, AC hep açık. Hava yönü Camdayken sürekli çalışıyor olabilir. Değiştirerek denedinizmi ? 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün Çarşamba 14:53 Yazar Paylaş Çarşamba 14:53 Ersen Tapan yazdı: Hava yönü Camdayken sürekli çalışıyor olabilir. Değiştirerek denedinizmi ? Hava yönünün nerede olduğu hiç fark etmiyor. Havalandırma açıksa AC düğmesi hep açık ve klima kompresörü devrede. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Çarşamba 18:35 Paylaş Çarşamba 18:35 arıza tespit cihazına bağlamadınız mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:42 Paylaş Çarşamba 18:42 cihaz olmadan olmaz bence servise başvurun orada burada sağı solu söküp deneme tahtası yapmasınlar 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün Perşembe 07:02 Yazar Paylaş Perşembe 07:02 Coşku Mert yazdı: arıza tespit cihazına bağlamadınız mı? Çağlar Bayur yazdı: cihaz olmadan olmaz bence servise başvurun orada burada sağı solu söküp deneme tahtası yapmasınlar Cihazda arıza tespiti gözükmüyor Ersen Tapan yazdı: Hava yönü Camdayken sürekli çalışıyor olabilir. Değiştirerek denedinizmi ? Hava yönünün nerede olduğu hiç fark etmiyor. Havalandırma açıksa AC düğmesi hep açık ve klima kompresörü devrede. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ Perşembe 09:15 Paylaş Perşembe 09:15 Bence yetkili servise gidin. Düğmenin değiştirilmesi/auto nun takılı kalması veya modülün yeniden programlanması ile sorun çözülebilir. Ek belki işinize yarayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün Cuma 07:51 Yazar Paylaş Cuma 07:51 Oktay Demirağ yazdı: Bence yetkili servise gidin. Düğmenin değiştirilmesi/auto nun takılı kalması veya modülün yeniden programlanması ile sorun çözülebilir. Ek belki işinize yarayabilir. İstanbul'da ismi en büyük olan yetkili servise gittim. Eleman arabaya oturdu tuşlara bastı. Tuş takımı aynı zamanda klimanın kumanda beyni. Burası komple çıkacak, değişecek ama elimizde yok Almanya'dan gelecek; ortalama 3 hafta bekleriz fiyatı 30 bin lira dedi. Aracı cihaza bağlamaya gerek görmediler. Nasıl güvenilir nasıl verirsin o parayı. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ Cuma 08:33 Paylaş Cuma 08:33 Rıdvan Ergün yazdı: İstanbul'da ismi en büyük olan yetkili servise gittim. Eleman arabaya oturdu tuşlara bastı. Tuş takımı aynı zamanda klimanın kumanda beyni. Burası komple çıkacak, değişecek ama elimizde yok Almanya'dan gelecek; ortalama 3 hafta bekleriz fiyatı 30 bin lira dedi. Aracı cihaza bağlamaya gerek görmediler. Nasıl güvenilir nasıl verirsin o parayı. Parça kodu ile ikinci el baksanız. Belki direk çalışabilir yada yinede modül programlanması yapmak gerekebilir. Fiyatları bu ise denenebilir bence. Olmazsa sizde satarsınız. Ya da aldığınız yere çalışmıyorsa iade ederim gibi diyebilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-mercedes-w212-w218-klima-paneli-a2129008808-1179798789/detay 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Maslak Erten mekanik klima.Yıllar önce aracımın klimasını tamir ettirmiştim hiç problem yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ben yine de kontrol paneli sorunu olabileceğini düşünüyorum. Cam yönlendirmesi kapatmıyor olabilir. Cama yönlendiği sürece klimayı çalıştıtıyor.. REsetleme işlemi vardır illaki öğrenip denemek lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts