İçeriğe Yönlendir

Radyatör

Ümit Türk

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Giriş çıkış boruları kalın plastik olsa turbo diyeceğim ama klima gibi duruyor, klima için de küçük gibi bilemedim.

Otomatik vites ise yağ soğutma olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Ustam ön taraftan su vur radyatörün pisliği biraz aksın demişti. Yanlış bir şey yapmak istemedim açıkcası. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yıkamadaki basınçlı su tabancasını kullanmayın sakın. Bildiğimiz bahçe hortumuyla su tutmak yeter de artar

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Hidrolik direksiyon yağ soğutucusudur. Focusta sadece oradan bir hortum geçirmek suretiyle koymuşlar. Bunlar fazladan radyatör de eklemiş görünüyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Cem Işık yazdı:

Yıkamadaki basınçlı su tabancasını kullanmayın sakın. Bildiğimiz bahçe hortumuyla su tutmak yeter de artar

Selçuk abi pejonun radyatörünün fotoğrafını atarsa basınçlı suyun ne hale getirdiğini görebiliriz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Selçuk abi pejonun radyatörünün fotoğrafını atarsa basınçlı suyun ne hale getirdiğini görebiliriz :D

Bak şindi:onder:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)

Şanzıman yağ soğutucu radyatörü.

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Oğuzkan Işık yazdı:

Arap saçına dönmüştür :) Geçmiş olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Cem Işık yazdı:

Evet hortumla su tut demişti. :) 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Selçuk Bakış yazdı:

Bak şindi:onder:

Cem Işık yazdı:

Arap saçına dönmüştür :) Geçmiş olsun

radyatör sağlam yahu. aradaki kanatların bir kısmı yok sadece :biggrin: hem böyle daha iyi oldu. önde klima radyatörü vardı normal radyatöre hava daha iyi geçiyor şimdi :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

radyatör sağlam yahu. aradaki kanatların bir kısmı yok sadece :biggrin: hem böyle daha iyi oldu. önde klima radyatörü vardı normal radyatöre hava daha iyi geçiyor şimdi :D

Önümüz yaz, tatil yolunu Ankara'dan geçiririz elbet:spiteful:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Önümüz yaz, tatil yolunu Ankara'dan geçiririz elbet:spiteful:

E gel yenisini takalım ayıp ettin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

E gel yenisini takalım ayıp ettin :biggrin:

Yok yaa, yenisiyle seni ne uğraştırayım, anahtarları takaslarız olur biter :crazy:

• Beğenme 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Hidrolik direksiyon soğutucsu

Ne ilgisi var

Ömer Sarıgül yazdı:

Hidrolik direksiyon yağ soğutucusudur. Focusta sadece oradan bir hortum geçirmek suretiyle koymuşlar. Bunlar fazladan radyatör de eklemiş görünüyor.

Direksiyonda soğutucu hiç görmedim

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
Mehmet Göktürk yazdı:

Benim arabamda direksiyon kutusundan çıkan yağ radyatörün ön kısmından geçiyor yağ deposuna giriyor. Boşuna yolu neden 3 metre uzatıp masraf etsinler hocam ☺️ 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ömer Sarıgül yazdı:

Benim arabamda direksiyon kutusundan çıkan yağ radyatörün ön kısmından geçiyor yağ deposuna giriyor. Boşuna yolu neden 3 metre uzatıp masraf etsinler hocam ☺️ 

direksiyon soğutucu görmedim sonuçta. biraz soğusun denmiş olabilir. Benim defender da yağ soğutucu var mesela motor yağı için. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Ne ilgisi var

Cruzeda var. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Focus 3 Dizel Direksiyon Yağ Hidrolik sistemine soğutma sağlamak için hidrolik sistem borusu klima radyatörünün önünden geçiyor. Resimde görünen parça.

IMG_8890.jpeg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...