Ümit Türk Çarşamba 19:25 Paylaş Çarşamba 19:25 Arkadaşlar devasa radyatörün önündeki küçük radyatör sizce nedir ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Çarşamba 19:36 Paylaş Çarşamba 19:36 Giriş çıkış boruları kalın plastik olsa turbo diyeceğim ama klima gibi duruyor, klima için de küçük gibi bilemedim. Otomatik vites ise yağ soğutma olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 22:11 Yazar Paylaş Çarşamba 22:11 Ustam ön taraftan su vur radyatörün pisliği biraz aksın demişti. Yanlış bir şey yapmak istemedim açıkcası. Yorum bağlantısı
Cem Işık Çarşamba 22:19 Paylaş Çarşamba 22:19 Yıkamadaki basınçlı su tabancasını kullanmayın sakın. Bildiğimiz bahçe hortumuyla su tutmak yeter de artar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 22:32 Paylaş Çarşamba 22:32 Yağ. Araba ne? Sorento ise şanzıman yahut motor yağı. Hortumları takip et. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Perşembe 05:37 Paylaş Perşembe 05:37 Hidrolik direksiyon yağ soğutucusudur. Focusta sadece oradan bir hortum geçirmek suretiyle koymuşlar. Bunlar fazladan radyatör de eklemiş görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 05:44 Paylaş Perşembe 05:44 Cem Işık yazdı: Yıkamadaki basınçlı su tabancasını kullanmayın sakın. Bildiğimiz bahçe hortumuyla su tutmak yeter de artar Selçuk abi pejonun radyatörünün fotoğrafını atarsa basınçlı suyun ne hale getirdiğini görebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 06:18 Paylaş Perşembe 06:18 Oğuzkan Işık yazdı: Selçuk abi pejonun radyatörünün fotoğrafını atarsa basınçlı suyun ne hale getirdiğini görebiliriz Bak şindi 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 06:24 Paylaş Perşembe 06:24 (düzenlendi) Şanzıman yağ soğutucu radyatörü. Perşembe 06:33 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Perşembe 08:57 Paylaş Perşembe 08:57 Oğuzkan Işık yazdı: Selçuk abi pejonun radyatörünün fotoğrafını atarsa basınçlı suyun ne hale getirdiğini görebiliriz Arap saçına dönmüştür Geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 09:00 Yazar Paylaş Perşembe 09:00 Cem Işık yazdı: Yıkamadaki basınçlı su tabancasını kullanmayın sakın. Bildiğimiz bahçe hortumuyla su tutmak yeter de artar Evet hortumla su tut demişti. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 09:08 Paylaş Perşembe 09:08 Selçuk Bakış yazdı: Bak şindi Cem Işık yazdı: Arap saçına dönmüştür Geçmiş olsun radyatör sağlam yahu. aradaki kanatların bir kısmı yok sadece hem böyle daha iyi oldu. önde klima radyatörü vardı normal radyatöre hava daha iyi geçiyor şimdi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 11:02 Yazar Paylaş Perşembe 11:02 koca radyatöre ufacık fan takmışlar e haliyle soğutmayı da iyi yapamıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 12:41 Paylaş Perşembe 12:41 Oğuzkan Işık yazdı: radyatör sağlam yahu. aradaki kanatların bir kısmı yok sadece hem böyle daha iyi oldu. önde klima radyatörü vardı normal radyatöre hava daha iyi geçiyor şimdi Önümüz yaz, tatil yolunu Ankara'dan geçiririz elbet Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 13:55 Paylaş Perşembe 13:55 Selçuk Bakış yazdı: Önümüz yaz, tatil yolunu Ankara'dan geçiririz elbet E gel yenisini takalım ayıp ettin Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 14:55 Paylaş Perşembe 14:55 Oğuzkan Işık yazdı: E gel yenisini takalım ayıp ettin Yok yaa, yenisiyle seni ne uğraştırayım, anahtarları takaslarız olur biter 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 15:44 Yazar Paylaş Perşembe 15:44 Yönetim göreve. Konumun içinde konu konuşuyorlar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:24 Paylaş Perşembe 17:24 Ali Darbaz yazdı: Hidrolik direksiyon soğutucsu Ne ilgisi var Ömer Sarıgül yazdı: Hidrolik direksiyon yağ soğutucusudur. Focusta sadece oradan bir hortum geçirmek suretiyle koymuşlar. Bunlar fazladan radyatör de eklemiş görünüyor. Direksiyonda soğutucu hiç görmedim Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Perşembe 18:06 Paylaş Perşembe 18:06 Mehmet Göktürk yazdı: Direksiyonda soğutucu hiç görmedim Benim arabamda direksiyon kutusundan çıkan yağ radyatörün ön kısmından geçiyor yağ deposuna giriyor. Boşuna yolu neden 3 metre uzatıp masraf etsinler hocam ☺️ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 20:38 Paylaş Perşembe 20:38 Ömer Sarıgül yazdı: Benim arabamda direksiyon kutusundan çıkan yağ radyatörün ön kısmından geçiyor yağ deposuna giriyor. Boşuna yolu neden 3 metre uzatıp masraf etsinler hocam ☺️ direksiyon soğutucu görmedim sonuçta. biraz soğusun denmiş olabilir. Benim defender da yağ soğutucu var mesela motor yağı için. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 21:08 Paylaş Perşembe 21:08 Mehmet Göktürk yazdı: Ne ilgisi var Direksiyonda soğutucu hiç görmedim Cruzeda var. Yorum bağlantısı
Koray Demir Cuma 05:18 Paylaş Cuma 05:18 Mehmet Göktürk yazdı: Direksiyonda soğutucu hiç görmedim Var olmaz mı? Direksiyon kutusu yağ soğutucu https://www.acrapol.com.tr/nm-7L8422885-cp-2340 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Cuma 14:01 Paylaş Cuma 14:01 Focus 3 Dizel Direksiyon Yağ Hidrolik sistemine soğutma sağlamak için hidrolik sistem borusu klima radyatörünün önünden geçiyor. Resimde görünen parça. Yorum bağlantısı
Recommended Posts