Ali Darbaz 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Yandex yeni özelliği rotanın ücretini hesaplıyor. Arabanın yakıt masrafınıda hesaplasa tadından yenmez. Onuda sprit monitör ile çıkarcaz artık. Cunda yolu ücreti ve sprit monitör yakıt masrafı. Buda Datca yolu ve sprit monitör yakıt masrafı. 3500 tl o yola vermek yerine muhtemelen Sapancadan Antalya yolundan gitmeyi tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs radyo trafik uygulamasında bu yıllardır var hatta fazlası da var Ali Darbaz yazdı: Datca yolu v datça yoluna yakıt tüketimi hesabı ile gidiliyorsa gildilmese daha iyi olur, 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: radyo trafik uygulamasında bu yıllardır var hatta fazlası da var datça yoluna yakıt tüketimi hesabı ile gidiliyorsa gildilmese daha iyi olur, Opet kart sağ olsın abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Opet kavesi iyidir diğer ürünlerini bilmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Datça’ya EV ile gitmeyeni dövüyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Datça’ya EV ile gitmeyeni dövüyorlarmış Datçaya kliması açık Citroen C3 ile Antalya yolundan gitmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: radyo trafik uygulamasında bu yıllardır var hatta fazlası da var datça yoluna yakıt tüketimi hesabı ile gidiliyorsa gildilmese daha iyi olur, Alaçatı ne tarafta bulamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Datçaya kliması açık Citroen C3 ile Antalya yolundan gitmeyi düşünüyorum alanya’dan hadim’e gideceğim. Acaba yayla yolunu mu kullansam yoksa önce ana yoldan konya’ya gidip sonra hadim’e mi geçsem diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Servet Aydın yazdı: Alaçatı ne tarafta bulamadım Adana tabelasini takip ediyorsun abi. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Servet Aydın yazdı: Alaçatı ne tarafta bulamadım çataldan sağa ilerdeki çeşmeden sola 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çataldan sağa ilerdeki çeşmeden sola Çok yardımcı oldun 🍆 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çok yardımcı oldun 🍆 Alışamadın şu yandexe.. google ile gidersen böyle olur işte 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: çataldan sağa ilerdeki çeşmeden sola Bence çatalı yanlış anladı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çok yardımcı oldun 🍆 hedef zaten hiçlik değil miydi tamam doğru yerdesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts