Murat Kırçal 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Yaklaşık 2 aydır babama suv bir araç bakıyorduk dahiatsu suzuki gibi vs. Ama rotayı toyota corolla ve mazda 323 çevirdik. 2000 model mazda 323 1.5 motor araçlara bakıyoruz 5 kapı olana ama corolla da aklımıza takıldı ama 2000 model mazda ile 98 corolla arasında bayağı fark var. Mazda corollayı önde bırakıyor diye biliyorum. Kısmet olursa biraderle yarın konya'da bir mazda'ya bakacağız. Sizce corolla mı? mazda mı? . Konya daki bu aracın rengi hariç aynısı sahibiyle görüştük boya haricinde sıkıntı yok dedi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-99-model-mazda-323-1.5-1241248055/detay Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs bu kıyaslamada mazda 323 derim ben. corolla efsane kasa diye bi saçmalıktan dolayı sanırım gereğinden fazla pahalı bi araba. bomboş ama efsane 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs en zor seçimin yapılacağı bir aralık, kafa karıştırabilir ama ben olsam modeli de yüksek olan Lancer bakardım. mekaniği şasesi oldukça sağlamdır, parçası da bulunuyor, MAzda ile sanayide parçacıda biraz eziklik hissediyor insan, corollaya da öyle paralar vermezdim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-orjinal-arayanlara-ilk-elden-2005-lancer-lpg-siz-tertemiz-klima-1241945662/detay 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Bence de lancer çok daha iyi bir seçenek olur. Ya da almera alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Lancer dizel olmasın da. İki aydır radyatör alt hortumu yok bulunamıyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Servet Aydın yazdı: Lancer dizel olmasın da. İki aydır radyatör alt hortumu yok bulunamıyor dizel capon mu olurmuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: dizel capon mu olurmuş Çok yok sorunda o 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çok yok sorunda o Japon mu yok? 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs (düzenlendi) Corolla 'nın hangi motoru? 1.3 karbüratör, 1.6 karbüratör, 1.6 enjeksiyonlu seçenekleri var. 96 model 1.6 enjeksiyonlu ve 97 model 1.6 enjeksiyonlu arasında az da olsa beygir farkı var. Ama Corolla 'nın 5 kapılısının da piyasası, sedanına göre zayıf. 16 Mayıs tarihinde Selim Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Corolla gereksiz pahalı. Diğer japonlar için de parçacıdan hangisinin parçası en bol ve ucuz diye sorarak tercih yapılabilir Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Corollalar bencede gereksiz pahalı bir kaç kez efsane kasaya bindim ve hiç hoşuma gitmedi parasının arabası değil bence Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: en zor seçimin yapılacağı bir aralık, kafa karıştırabilir ama ben olsam modeli de yüksek olan Lancer bakardım. mekaniği şasesi oldukça sağlamdır, parçası da bulunuyor, MAzda ile sanayide parçacıda biraz eziklik hissediyor insan, corollaya da öyle paralar vermezdim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-orjinal-arayanlara-ilk-elden-2005-lancer-lpg-siz-tertemiz-klima-1241945662/detay Abi paylaştığın araba bizim eski mekandaymış. İyi denk gelmiş. Yeşilköy babamın 48 yılı orda geçti. Aslında lancer bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Corolla klimalı ise tercih sebebi olur. 1.6 enjeksiyonlu olması avantaj. her ikiside benzer olsa da , corolla daha fazla parça ve usta tedariği ile öne çıkar. ikisi de yaşına göre hala yürütülebilir araçlar. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mazda 323 familia(1.8 114 hp) 97 de sıfır km alıp 2012 ye kadar kullandı babam 160.000 km gibi satmıştık. 1 kez akü değişti başka sorun yaşatmadı. Klasik japondur. kullanıcıdan ayağa düşmemiş mazda da toyota da alınabilir, lancer de mantıklı olur 1 Yorum bağlantısı
Alp Turgay 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ciddi misiniz şaka mı, bu paraya adam ön arka sensörlü Rover satıyordu vaktinde, coupe, gri, içi kırmızı deri 5 ileri manuel, sunroof ne ararsan var... hatta onu bırak arka kameralı Auris hani bulamadıysanız bi Galant tarzı bi şey olmadı Subaru, bu paralar bu çöp tenekelerine verirmez. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Saydığın arabaların yürütme maliyetini bi araştır bakalım 3 Yorum bağlantısı
Alp Turgay 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Servet Aydın yazdı: Saydığın arabaların yürütme maliyetini bi araştır bakalım OBD var bi kere o bahsettigim araçlarda özellikle Rover coupe, gayet saglam bi motor. 2.0 l4, masrafı hiç bi şey resmen vergisi çok düşük, siz daha ne anlatıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Alp Turgay yazdı: Ciddi misiniz şaka mı, bu paraya adam ön arka sensörlü Rover satıyordu vaktinde, coupe, gri, içi kırmızı deri 5 ileri manuel, sunroof ne ararsan var... hatta onu bırak arka kameralı Auris hani bulamadıysanız bi Galant tarzı bi şey olmadı Subaru, bu paralar bu çöp tenekelerine verirmez. amerikada araba pazarında 10 yıllık camry ile 5 yaşında bmw aynı paraya satılıyor 1 Yorum bağlantısı
Alp Turgay 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: amerikada araba pazarında 10 yıllık camry ile 5 yaşında bmw aynı paraya satılıyor Abi bizim ülkemizde yok degil öyle bir piyasa, zaten çogu şey Amerika'dan alınma bu ülkede. Gördügünüz atmosferik / ütopik rakamların hiç bir yeri dogru degil, 500k istenen Rover 128 olsa 300k'ya sahibi bırakır... BMW çöp zaten, Camry bin basar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ben bişe anlatmıyorum. Bostancı sanayi girişine rover ve land rover heykeli dikilse yeridir sanayinin. İşim gereği bilirim bazi şeyleri 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-orjinal-arayanlara-ilk-elden-2005-lancer-lpg-siz-tertemiz-klima-1241945662/detay Abi peki lancer motor lpg uyumu nasıldır. Acep..? Yorum bağlantısı
Recommended Posts