Çağlar Bayur 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Murat Kırçal yazdı: Abi peki lancer motor lpg uyumu nasıldır. Acep..? fabrikadan uyumlu diye çıkan bir motor olmaz, üretimde değişimler yapılmadıkça, bizde bir tek honda yapmıştı böyle birşey , o da yanlş anlaşıldı tabii, sonra da tükkanı kapayıp gittiler yoksa harakiri yapacaklrdı 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: fabrikadan uyumlu diye çıkan bir motor olmaz, üretimde değişimler yapılmadıkça, bizde bir tek honda yapmıştı böyle birşey , o da yanlş anlaşıldı tabii, sonra da tükkanı kapayıp gittiler yoksa harakiri yapacaklrdı Abi peki lancer yedek parça nasıldırki piyasada bizim bir abide carizma vardı. Yedek parçayı Ankara 'dan temin ederdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Murat Kırçal yazdı: Abi peki lancer yedek parça nasıldırki piyasada bizim bir abide carizma vardı. Yedek parçayı Ankara 'dan temin ederdi. Sen de Ankara'dan temin edersin sorun olmaz. Nevşehir'de C5 parçası da bulunmaz, Qashqai parçası da bulunmaz. Ama Kocaeli'de her şeyi bulunur. Araç biraz bölgesel yerleşiyor, parçacısı da ustası da ona göre. Bu ülkede protonlar hala yürüyor. Bence Mitsubishi'den korkmayın. Bence AE101 corollanın çok rahatsız edici bir kullanımı var. Ben 6 ay kullandım, 6 ay boyunca belim ağrıdı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Murat Kırçal yazdı: Abi peki lancer yedek parça nasıldırki piyasada bizim bir abide carizma vardı. Yedek parçayı Ankara 'dan temin ederdi. bulunur olmadı kazancı segman yazılır gagıla, siparişe iki günde temin ederler Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Efsane kasa Toyota da, küçük bir tümsekten geçerken arka susturucuyu bıraktıktan sonra bende onu terkettim. 323 derim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts