Ergun Mutlu Dün saat 14:46 Paylaş Dün saat 14:46 Merhabalar Benim klima sorunum var sağa torpidonun altından klima üflüyor kapı taraftan çok hızlı hava geliyor neden olabilir. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce hava borusu yerinden çıkmış olabilir 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Polen filtrenizi kontrol edin. 2013 c Max için internetten aldığım polen filtresi küçük gelmişti. Aynı sorunu yaşadım. Sonradan orjinal Otosan filtre takınca düzeldi bende. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Dijital klimada sıfırlama-adaptasyon gibi bir şey vardı. Denenebilir. Youtubeda nasıl yapılacağı videosu mutlaka vardır Yorum bağlantısı
Ergun Mutlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Teşekkürler. Adaptasyon yaptım devam ediyor sorun ama sadece soğutma da yapıyor ısıtmada sorun yok normal çalışıyor altan üfleme yok.. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ergun Mutlu yazdı: Merhabalar Benim klima sorunum var sağa torpidonun altından klima üflüyor kapı taraftan çok hızlı hava geliyor neden olabilir. Teşekkürler Polen filtresi oradan değiştiriliyorsa kapağına dikkat edin oturmamuşsa hava gelir. Ya da ayak altı havalandırma kanalı yerinden çıkmıştır Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ergun Mutlu yazdı: sadece soğutma da yapıyor Soğutmalı torpido ile alakalı bir sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts