Ergun Mutlu Cuma 14:46 Paylaş Cuma 14:46 Merhabalar Benim klima sorunum var sağa torpidonun altından klima üflüyor kapı taraftan çok hızlı hava geliyor neden olabilir. Teşekkürler Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 16:58 Paylaş Cuma 16:58 Polen filtrenizi kontrol edin. 2013 c Max için internetten aldığım polen filtresi küçük gelmişti. Aynı sorunu yaşadım. Sonradan orjinal Otosan filtre takınca düzeldi bende. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Cuma 17:00 Paylaş Cuma 17:00 Dijital klimada sıfırlama-adaptasyon gibi bir şey vardı. Denenebilir. Youtubeda nasıl yapılacağı videosu mutlaka vardır Yorum bağlantısı
Ergun Mutlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Teşekkürler. Adaptasyon yaptım devam ediyor sorun ama sadece soğutma da yapıyor ısıtmada sorun yok normal çalışıyor altan üfleme yok.. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ergun Mutlu yazdı: Merhabalar Benim klima sorunum var sağa torpidonun altından klima üflüyor kapı taraftan çok hızlı hava geliyor neden olabilir. Teşekkürler Polen filtresi oradan değiştiriliyorsa kapağına dikkat edin oturmamuşsa hava gelir. Ya da ayak altı havalandırma kanalı yerinden çıkmıştır Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ergun Mutlu yazdı: sadece soğutma da yapıyor Soğutmalı torpido ile alakalı bir sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts