Ali Cihangiroğlu Pazar 15:05 Paylaş Pazar 15:05 hergün işe git gel, şarj yeri derdi yoksa, araba şartsa ben olsam Zoe alırdım sanırım.... 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazar 17:10 Yazar Paylaş Pazar 17:10 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Başka bir model al Frontera alma Onur. Yok hocam elektrikli bana göre frontera ilk tercihim değil. İlk sırada eC4 var şimdilik. Frontera anahtarı ve torku sebebiyle şuan tercih etmem gibi. Ama test edeceğim belki şaşırtır beni. Diğer türlü çok cazip araç. Ali Cihangiroğlu yazdı: hergün işe git gel, şarj yeri derdi yoksa, araba şartsa ben olsam Zoe alırdım sanırım.... Ufak araç istemiyorum clio sattım daha yeni. İyi kötü arada da olsa benim kullanabileceğim bir araç alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 17:21 Paylaş Pazar 17:21 Onur Demir yazdı: Yok hocam elektrikli bana göre frontera ilk tercihim değil. İlk sırada eC4 var şimdilik. Frontera anahtarı ve torku sebebiyle şuan tercih etmem gibi. Ama test edeceğim belki şaşırtır beni. Diğer türlü çok cazip araç. Ufak araç istemiyorum clio sattım daha yeni. İyi kötü arada da olsa benim kullanabileceğim bir araç alacağım. kia hyundai grubu nasıl? Fiyatları yani. Kore pil ve elektrik motor grubunda epey önde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 18:53 Paylaş Pazar 18:53 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Yok hocam elektrikli bana göre frontera ilk tercihim değil. İlk sırada eC4 var şimdilik. Frontera anahtarı ve torku sebebiyle şuan tercih etmem gibi. Ama test edeceğim belki şaşırtır beni. Diğer türlü çok cazip araç. Ufak araç istemiyorum clio sattım daha yeni. İyi kötü arada da olsa benim kullanabileceğim bir araç alacağım. Yenge işe git gelde kullanacak dedinya, bende o maksatla yeter dediydim, sen bineceksen 2 numara küçük gelir tabii O zaman Hundai Kia bak bence, hatta Hunday ilk sırada olsun, yazılım vs. olarak olayı çözmüş durumdalar, Tesla dan sonra bunlar derim hatta.... Pazar 18:55 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:34 Paylaş Dün saat 16:34 Onur Demir yazdı: Ufak araç istemiyorum 3.0crdi..... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Başka bir model al Frontera alma Onur. Sebep? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 B suv bir araba icin fazla beklentiye girmeye gerek yok. 1.5 atmosferik otomatik focus kadar yuruyor iste. Sehirici arabalari bunlar. Verecen hanima cocugu okula getirip goturecek, alisverise gidecek donunce fışini takacak işte. Uçsun kaçsin diyen zaten tesla alsin. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 18:43 Paylaş Dün saat 18:43 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Yok hocam elektrikli bana göre frontera ilk tercihim değil. İlk sırada eC4 var Ec4 bundan tabii ki daha iyi. Ama eger pesin para vereceksen dusuk km li astra ultimate de bakabilirsin. Onlarda cam tavan hud navi za zu hersey var. Bugün şöyle bir liste düştü onüme. Dün saat 19:11 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mertol Kip yazdı: B suv bir araba icin fazla beklentiye girmeye gerek yok. 1.5 atmosferik otomatik focus kadar yuruyor iste. Sehirici arabalari bunlar. Verecen hanima cocugu okula getirip goturecek, alisverise gidecek donunce fışini takacak işte. Uçsun kaçsin diyen zaten tesla alsin. frontera focus’tan 200kg daha ağır ama. Sadece şehir içinde kullanılmak üzere yapılan araç türkiyede çok satmaz bence Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: frontera focus’tan 200kg daha ağır ama. Sadece şehir içinde kullanılmak üzere yapılan araç türkiyede çok satmaz bence Ee noluyor 200 kg daha agir olunca? Senin tezinin tersi olmuyor mu? 200 kg daha agir araba, daha dusuk torka ragmen ayni hizlanmaya sahipse 200kg fazla olan kutleyi hareket ettirmekte zorlanmiyor demektir. Bu durumda kagithane yokuslarinida oteki ne kadar cikiyorsa bu da o kadar cikar. Satilir satilmaz ben bilemem. Bence dogru fiyatlandirilan her malın bir alıcısı vardır,ikinci arabaya ihtiyacım olsa alabilirdim mesela. Fiyat performans orani gayet iyi. Çoğu insan yılda bir iki kez sehirdisina arabayla cikiyor. Oyle ciddi menzillere falan ihtiyac yok temelde. Menzil konusu senede bir memleketine ya da tatile cikacak adamin bagaj ihtiyaci icin sedan araba almasi gibi bir sey. Aksam eve gittiginde sarja takabiliyorsan, ya da calistigin is yerinde ya da yakindaki avm de yemek yerken yarim saat sarjda birakabiliyorsan menzilin ne oldugunun hic bir onemi yok. Konu daha cok 10-15 dk sarj ile ne kadar gidebildigin, ya da baska deyişle ne kadar hizli sarj edebildigin. Gerisi yilda 2-3 kez yasayacagin bir durum. Ki bunu ben yaziyorum. Arabayi alali iki ay oldu 7500 km de. Sehiricinde falan da yapmadim o kmyi. Şu ana kadar 1 kez bile rahatsizlik hissetmedim. Her yerde ama her yerde sarj noktasi var zaten. Ekonomisini tartismaya gerek yok, evden sarj edilebilmesi halinde bunlar kadar ekonomik alternatif zaten yok. Disaridan da sarj etsen benzin ve mazottan ucuza geliyor.10 liradan alsan 150 liraya 100 km gidiyorsun işte. 3.5 lt karsiligi benzin gibi bir sey. Evden sarj edince 30 liraya 100 km gibi dusunebilirsin. Benim 250 lik scooter her iki opsiyondan da daha cok yakiyor. Elektrikli araba sabir ve planlama ile iliskili bir konu bence. Bu ikisini beceremeyen almasin. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 3.0crdi..... Tank konusu az ötede sınırda Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce HP = K x devir x tork 15bin devir yapan arabanın motoru ile 5000 devir yapan arabanın motoru aynı hp yi üretmiyor. dolayısı ile tork şöyleydi böyleydi dememek lazım. dizel ile benzinde de tork karşılaştırılmaz. biri 4000 devir diğeri 6500 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tolgahan Doğru yazdı: Eski 1.2 1.4 atmosferik araclarin günümüz elektrikli versiyonu gibi çok kötü gerçekten. menzilide zayıf. çok az tüketerek bunu yapsa anlarım ama hepsinde aynı formüller çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Yaaa neden Frontera adını vermişler bu araca ki. Keşke Frontera hep o heybetli hali ile aklımızda kalsa idi. Yeni Frontera deyince ben baya heveslenmiştim aslında ama. Tabi aracı görmedim nedir ne değildir bilmem de. Böyle bir araca ben olsam yeni bir isim seçerdim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Ec4 bundan tabii ki daha iyi. Ama eger pesin para vereceksen dusuk km li astra ultimate de bakabilirsin. Onlarda cam tavan hud navi za zu hersey var. elde para tetikte bekleyeceğim. Mevcut bütçe 2023 eC4 alabiliyorum. Astra pahalı gelebilir ilk etapta. Fronterayı test edicem. ilk görüşte çok cazip geldi. anahtar işini sevemedim. tork vs çok işim olmaz ama sıkıntı da yaşamak istemem. test edicem önümüzdeki kısa süreçte. hız çekiş sorun değil benim için subaru xv diye yola çıkmıştım ondan daha yavaş zaten olamaz Doğan Arşiray yazdı: menzilide zayıf. çok az Clio 1.0 tce xtronic ile menzil şehir içinde hiç 400 olmadı ki zaten. uzun yolda 4.2lt yakıyordu. 2 yılda gittiğim en uzak mesafe çorlu-kağıthane arasıydı 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 3.0crdi..... Abi enerjim yokmuş gerçekten onu farkettim. garajda dursun, lazım olunca hanım binsin işini halletsin. ben de evde bir araba var mı var, arızası ustası uğraşmak istemiyorum. Yoksa mahallede bir tane canavar var onu almak istiyorum da işte 10yaş ve üzeri araç almak hiç istemiyorum. 2.0lt Boxer 240HP AWD 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kia hyundai grubu nasıl? Fiyatları yani. eC4 fiyat alarak 2023-2024 modelde donanım büyüklük vs. f/p olarak "bence" en iyisi. 1150-1200 arası açılır tavan, masajlı elektrikli koltuk, şerit takip ıvır zıvır dolu araç. frontera sıfır km olarak düşündüğümüzde 1.300'e bu tip ve donanımda da en iyisi (test etmem lazım, hız kalkış bana lazım değil çok fazla ama garantiye almak lazım) kia hyundai vs. bütçeleri 1.5 üzeri, 1.6 -1.7ye tesla alırım başka alternatif aramam şahsen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Onur Demir yazdı: arızası ustası uğraşmak istemiyorum. ekranda ünlem işareti çıksa da pilli kolay tamir olur dion yani Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ekranda ünlem işareti çıksa da pilli kolay tamir olur dion yani pilli sadece bir alternatif abi, orada demek istediğim yaşlı araç istemiyorum. alabildiğim en yeni modeli almaya çalışacağım. ibre pilli diyor ama bakacağız belli olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ekranda ünlem işareti çıksa da pilli kolay tamir olur dion yani Bi sussana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi sussana neyi? unutttum ki :katmer: Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bak adaşın satiyor https://shbd.io/s/EAdpqzGL 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: neyi? unutttum ki :katmer: Ne öyle habire priz aramalar filan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts