Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Hyundainin yeni arabadını görünce frontera daha yakışıklı geldi. hyundai inster gördünüz mü, çin malı reval lere benziyi 17 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ama özellikleri fena durmuyor gibi, çok incelemedim tabi. https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/inster/ozellikler 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ama özellikleri fena durmuyor gibi, çok incelemedim tabi. https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/inster/ozellikler Elektrikli i10 yapılmış. Koltuk katlanıyor güzel birde tablet ekran var. Sonra 1.3 milyon etiket koymuşlar. O paraya neler neler yapılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu aklıma geldi. Bu bari 6 kişilikti. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Elektrikli i10 yapılmış. Koltuk katlanıyor güzel birde tablet ekran var. Sonra 1.3 milyon etiket koymuşlar. O paraya neler neler yapılır. tipi rezalet. dacia spring gibi birşey. i10 un tipi gayet güzeldi. 14 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şu gelsede alsak 17... bende bunun turuncu bir matchbox ı vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Valla alabilen yeni tesla almalı. başkasını bilmem. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Valla alabilen yeni tesla almalı. başkasını bilmem. 1-2 aya kadar çin dışında elektrik motor üretimi duracak deniyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1-2 aya kadar çin dışında elektrik motor üretimi duracak deniyor. neden? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bu aklıma geldi. Bu bari 6 kişilikti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Valla alabilen yeni tesla almalı. başkasını bilmem. Ben test alacağım ama dört sene sonra fiyatları yerlerde olduğu zaman. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: varya tam da bunu kopyalayıp eklemeye çalışıyordum pes edecektim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: neden? neodmiyum ihracatını durduruyormuş. çok büyük sorun olmaz bence blöf bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Valla alabilen yeni tesla almalı. başkasını bilmem. Hocam 2026' da (öncelik Tesla) durum ne olur sizce? Bu yıl mülk alımı yapamıyorum. 1 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce zaten çok pahalı bir nadir toprak metali idi. çok da pahalı. elektrikli bisiklet bile yapılamaz hale gelir. doğrudan 1950 lere dönüş demek beyaz eşyada. Tamer Topaç yazdı: Hocam 2026' da (öncelik Tesla) durum ne olur sizce? Bu yıl mülk alımı yapamıyorum. otomobil lazımmı? lazımsa almak gerek. değilse nakit para en kıymetli şey. para bitince kimse araba almak istemeyecek zaten. bence gezebiliyorken uzak yurtdışı istikametlere gitmek lazım çolcuk çocuk. bu günler geri gelmez çocukları büyüyenler teyid etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: zaten çok pahalı bir nadir toprak metali idi. çok da pahalı. elektrikli bisiklet bile yapılamaz hale gelir. doğrudan 1950 lere dönüş demek beyaz eşyada. otomobil lazımmı? lazımsa almak gerek. değilse nakit para en kıymetli şey. para bitince kimse araba almak istemeyecek zaten. bence gezebiliyorken uzak yurtdışı istikametlere gitmek lazım çolcuk çocuk. bu günler geri gelmez çocukları büyüyenler teyid etsin. sabit mıknatıslı motorları sevmem. sincap kafes candır. Tamer Topaç yazdı: Hocam 2026' da (öncelik Tesla) durum ne olur sizce? Bu yıl mülk alımı yapamıyorum. paranız dövizde duruyorsa sorun olmaz sanıyorum. Ama vergiler değişebilir de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts