Mertol Kip Dün saat 16:10 Paylaş Dün saat 16:10 Mehmet Göktürk yazdı: sabit mıknatıslı motorları sevmem. sincap kafes candır. paranız dövizde duruyorsa sorun olmaz sanıyorum. Ama vergiler değişebilir de. Dolar enflasyonu da dusuk degil. Fiziki altin candir. Ben çözdüm sizi. Hepiniz Bugatti Veyron ile işe gidip geliyorsunuz, şimdi 12 sn 0-100 beğenmez olmuşsunuz. Benim sattığım 2021 kuga 1.5 dizelin 0 100 u de 12 sn idi, simdikinin ise 9 sn. Bunu alinca benim hayatimda hicbir sey degismedi. 2 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 16:22 Paylaş Dün saat 16:22 Mehmet Göktürk yazdı: Valla alabilen yeni tesla almalı. başkasını bilmem. Sebep? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:37 Paylaş Dün saat 16:37 Benim kızım üniversite masrafı için şimdiden birikime başladım 1 senede 30 bin anca birikti. Üniversite hocamızın tesla yerine okul için gerekli paraları yurt için gerekli bütceyi nasıl toplayacağımızı anlatsa daha güzel olurdı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:58 Paylaş Dün saat 16:58 Ali Darbaz yazdı: üniversite masrafı için üniversite harcı yok alınmıyor sıfır yani, her öğün yemek 35TL, bildiğin 3 kap yanında da ayran veya yoğrut nefis menüler, sağlık bakanlığı denetiminde. lise den sonrası kolay yani. kitaplar pdf. 10,1 tablet 4 sene kafi yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:04 Paylaş Dün saat 17:04 Çağlar Bayur yazdı: üniversite harcı yok alınmıyor sıfır yani, her öğün yemek 35TL, bildiğin 3 kap yanında da ayran veya yoğrut nefis menüler, sağlık bakanlığı denetiminde. lise den sonrası kolay yani. kitaplar pdf. 10,1 tablet 4 sene kafi yani. hocam öyle değil bu çocuğun on sene sonra üniversitesi var. Öğrenci evinin kirası arabasının benzinli sigortası vesaire vesaire Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:06 Paylaş Dün saat 17:06 Ali Darbaz yazdı: Öğrenci evinin kirası Sen sivası mı taşınacan çocuk okula başlaynca? Ali Darbaz yazdı: bu çocuğun on sene sonra üniversitesi var. üniversite için yazdım zaten, harç yok alınmıyor sıfır TL Ali Darbaz yazdı: benzinli sigortası abonman istanbulkart 328 tl aylık 1 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 17:11 Yazar Paylaş Dün saat 17:11 Doğan Arşiray yazdı: EC3 icin 11 yazmislar. Bunun daha hizli olmasi imkansiz. Ya bunda da veri olarak 12 yazıyor. 1sn geri çek işte ikisini aynı şey. çok hıza gerek yok 1.4is civic ve fusion 1.6 ile bu yaşlara geldik 😂 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 17:19 Yazar Paylaş Dün saat 17:19 Ali Darbaz yazdı: bu çocuğun on sene sonra üniversitesi var İşlem basit. Birikimi bes hesabında yapıyoruz. Altın ve para piyasası fonu. Benim hesabın biri öyle %50 - %50 Uzun vadede altın iyidir ama 10yılı dolan hesabı 1aya bozacağım para piyasasındayım şuanda. her yıl 12asgari ücrete kadar olan paraya devlet katkısı var ve 10 yıl sonunda %60ını veriyor. 10 yılın sonunda devlet katkılarının %60ı ile birlikte çekiyorsunuz tamamdır. Geçen ay 300bin yatırdım bu ay sonunda 90bin devlet katkısı gecek haziranda sistemden çıkacağım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:33 Paylaş Dün saat 17:33 Onur Demir yazdı: İşlem basit. Birikimi bes hesabında yapıyoruz. Altın ve para piyasası fonu. Benim hesabın biri öyle %50 - %50 Uzun vadede altın iyidir ama 10yılı dolan hesabı 1aya bozacağım para piyasasındayım şuanda. her yıl 12asgari ücrete kadar olan paraya devlet katkısı var ve 10 yıl sonunda %60ını veriyor. 10 yılın sonunda devlet katkılarının %60ı ile birlikte çekiyorsunuz tamamdır. Geçen ay 300bin yatırdım bu ay sonunda 90bin devlet katkısı gecek haziranda sistemden çıkacağım. neredeyse aynı şekilde birikim yapıyoz. Ben birde kamu borcunuda ekledim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:32 Paylaş Dün saat 19:32 Onur Demir yazdı: Geçen ay 300bin yatırdım bu ay sonunda 90bin devlet katkısı gecek haziranda sistemden çıkacağım. katkının da ödeneceğine emin misin süresi bitmeden çıkışta? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 19:46 Yazar Paylaş Dün saat 19:46 Çağlar Bayur yazdı: katkının da ödeneceğine emin misin süresi bitmeden çıkışta? 10yıl bitti abi. Önden teyit aldım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:03 Paylaş Dün saat 20:03 Onur Demir yazdı: 10yıl bitti abi. Önden teyit aldım Bidaa al 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:45 Paylaş Dün saat 20:45 Onur Demir yazdı: 10yıl bitti abi. Önden teyit aldım merakla bekliyoruz sonucu, vesile ile bes le ilgili uyuşmazlığa bddk bakmıyor, sigorta reasürans ta o ne ki diyor. evrakları bende Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: merakla bekliyoruz sonucu, vesile ile bes le ilgili uyuşmazlığa bddk bakmıyor, sigorta reasürans ta o ne ki diyor. evrakları bende 10yıl nisanda dolduğu gibi oran %60 yazıyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Onur Demir yazdı: Ya bunda da veri olarak 12 yazıyor. 1sn geri çek işte ikisini aynı şey. çok hıza gerek yok 1.4is civic ve fusion 1.6 ile bu yaşlara geldik 😂 12 sn kotu degil, ancak tork dusuk olursa o araba doluyken yokuşlar eziyet olur. Test etmek gerek. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: hocam öyle değil bu çocuğun on sene sonra üniversitesi var. Öğrenci evinin kirası arabasının benzinli sigortası vesaire vesaire Öğrenci yurtta kalır, toplu taşıma ile gider. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Öğrenci yurtta kalır, toplu taşıma ile gider. C3 ü kıza bırakacam. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: C3 ü kıza bırakacam. kaçıncı sınıfta? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mertol Kip yazdı: Dolar enflasyonu da dusuk degil. Fiziki altin candir. Ben çözdüm sizi. Hepiniz Bugatti Veyron ile işe gidip geliyorsunuz, şimdi 12 sn 0-100 beğenmez olmuşsunuz. Benim sattığım 2021 kuga 1.5 dizelin 0 100 u de 12 sn idi, simdikinin ise 9 sn. Bunu alinca benim hayatimda hicbir sey degismedi. Continental GT.. bugattiyi kim kaybetmişde biz bulalım. o kadar dedim adama getir bir bakalım diye parası yetmedi galericinin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Doğan Arşiray yazdı: kaçıncı sınıfta? İlk okul 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce bence o zaman gelince düşünürsün araba ne olur diye... illa birşey bırakacaksan tarla al, arabayı satıp. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: bence o zaman gelince düşünürsün araba ne olur diye... illa birşey bırakacaksan tarla al, arabayı satıp. Ailenin tek mirascısı olduğu için zaten istanbulda 4 ev sivasda 1 ev ve 77 dönüm tarla ve iki tane de araba kalıyor kendisine 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: eee o zaman bu çaba niye? Dün dündür bugün bugündür. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 125nM tork.... kafayı karıştıracak bir durumu bence yok Ortama bir golf arabası kadar bişi. Belek'te sezon açılıyor iş görür oralarda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts