Mertol Kip 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Onur Demir yazdı: Yok hocam elektrikli bana göre frontera ilk tercihim değil. İlk sırada eC4 var şimdilik. . EC4x in 2025 oncesi olanlarinda 3faz AC şarj yok. Monofaz ve 6kw ile şarj edebiliyorsun. Batarya 50 kw tı galiba, 0dan100 e 8 saat falan sürer. 20den 80 e 5saat falan. 2025lerde 11kw 3faz destegi gelmiş. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Yakın bir arkadaşımda Crossland var daha 22 bin km de Fronteraya bayağı bir niyetlendi Menzil nedeni ile vazgeçti. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Aytac Sakal yazdı: Yakın bir arkadaşımda Crossland var daha 22 bin km de Fronteraya bayağı bir niyetlendi Menzil nedeni ile vazgeçti. Kaç model bilmiyorum ama 22bin de bir arabayı değiştirmek için erken yaw. Crossland kötü bir araba değil. Çok pratik Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Mertol Kip yazdı: Kaç model bilmiyorum ama 22bin de bir arabayı değiştirmek için erken yaw. Crossland kötü bir araba değil. Çok pratik Kaza yaptı araç soğudular. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 08:57 Yazar Paylaş Pazartesi 08:57 fiyatlar güncelleniyor diyor. bakalım ne çıkacak zam gelirse geçmiş olsun. hayatta almam. rakamı korurlarsa bir ihtimal ay sonuna kalmaz alabilirim. ama hala temiz denk getirmem durumunda 2.el e-c4 ve e-c4x daha önde. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 09:52 Paylaş Pazartesi 09:52 Onur sıfırımsı eski kasa tesla alabilirsin. Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 10:01 Yazar Paylaş Pazartesi 10:01 Mehmet Göktürk yazdı: Onur sıfırımsı eski kasa tesla alabilirsin. Hocam benim de fikrim yıl sonuna kadar bekleyip üzerine para koyup öyle yapmak ama hem eşim tesla istemiyor hem de şuan bütçem 1150TL sıfır alırsam vade farksız kredi imkanı ile max 1300 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:47 Paylaş Pazartesi 10:47 Onur Demir yazdı: Hocam benim de fikrim yıl sonuna kadar bekleyip üzerine para koyup öyle yapmak ama hem eşim tesla istemiyor hem de şuan bütçem 1150TL sıfır alırsam vade farksız kredi imkanı ile max 1300 ok o zaman sonra olur. Mevcut bütçe ile BYD ye yüklenebilirsin bence sıfır ikinci el. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 10:58 Paylaş Pazartesi 10:58 Onur Demir yazdı: Hocam benim de fikrim yıl sonuna kadar bekleyip üzerine para koyup öyle yapmak ama hem eşim tesla istemiyor hem de şuan bütçem 1150TL sıfır alırsam vade farksız kredi imkanı ile max 1300 2. elde yıl sonuna bence çok rahat ikici el tesla gibi hatta LR bile alırsın gibime geliyor, bencede acele etme.... 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 12:46 Yazar Paylaş Pazartesi 12:46 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2. elde yıl sonuna bence çok rahat ikici el tesla gibi hatta LR bile alırsın gibime geliyor, bencede acele etme.... beklemek iyi diyoruz da mart ayında 1250 olan BYD dolphin 1400ü geçti 1350 olan e-c4 ler elde kalan donanım olanları hariç 1700 ü görüyor. tesla sadece juniperleri 1860dan düz versiyonu çıkardı millet karıştı. 2.elde 1100-1200 olan subaru xv xclusive 1350 altına yok. 2018 vitaraların temizlerinin olduğu 1100tl ye pertleri var şimdi. her ay ufak ufak artıyor. ben yıl sonu üzerine 300-400bin koyup aynı aracı alacaksam pek mantıklı olmamış oluyor. çekiniyorum açıkçası artar da ortada kalırım diye Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 13:20 Paylaş Pazartesi 13:20 Onur Demir yazdı: çekiniyorum açıkçası artar da ortada kalırım diye Bunun olacağı kesin sonuçta. HEr türlü rakamlar yükselecek. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 13:53 Paylaş Pazartesi 13:53 Onur Demir yazdı: her ay ufak ufak artıyor. ben yıl sonu üzerine 300-400bin koyup aynı aracı alacaksam pek mantıklı olmamış oluyor. çekiniyorum açıkçası artar da ortada kalırım diye Kendi aracimi alırken kredi kartına 410 bini taksit çektirdim 12 aya ortalama 140 bin ödüyorum. Bindiğim yanıma kar, borç sabit, araca zam geldi, 5 ayda şu an vade farkının yarısını kapattı. Bence beklemeye gerek yok. 300 400 bin koyup beklemek yerine 300 400 bin borca girip total fiyatı sabitleyerek arabaya binmek daha eğlenceli olabilir Benim hesabıma fazladan 3 maaş ödemiş oluyorum. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 13:56 Yazar Paylaş Pazartesi 13:56 Onur Demir yazdı: Peşin fiyatı 1.300TL dediler. 250bin TL 12ay %0 faizli kredi ile 1345TL GS donanım ile veriyorlar. 3 tane opsiyon var. şuan bu opsiyonlarla geliyormuş tek seçenek. komplesi 1.300TL peşin fiyat. Fiyat değişmemiş 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 13:58 Paylaş Pazartesi 13:58 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: beklemek iyi diyoruz da mart ayında 1250 olan BYD dolphin 1400ü geçti 1350 olan e-c4 ler elde kalan donanım olanları hariç 1700 ü görüyor. tesla sadece juniperleri 1860dan düz versiyonu çıkardı millet karıştı. 2.elde 1100-1200 olan subaru xv xclusive 1350 altına yok. 2018 vitaraların temizlerinin olduğu 1100tl ye pertleri var şimdi. her ay ufak ufak artıyor. ben yıl sonu üzerine 300-400bin koyup aynı aracı alacaksam pek mantıklı olmamış oluyor. çekiniyorum açıkçası artar da ortada kalırım diye sıfır düşmez tabii ama 2. elde pek sanmıyorum fiyatların fazla çıkacağını, o deli artışlar olmaz artık, geçti o günler, millet sıfır çıkınca zammı dayıyordu, artık yok, gider sıfır alırım yine o parayı vermem diyenler helede kampanyalar falan olunca dahada artacak, sıfır araçlar eskisi gibi satılmayacakta, dünyada bile durum iyi değil, bizde zaten malum, kısaca sıfırların fiyatı artsada kampanyalar vs. bir şekilde cazip şeyler olacak ve satmak için uğraşacak markalar, 2. elde ise o balon çıkış bence artık olmayacak, helede elektriklide, şu bence kesin, 2. elde elektrikli araç daha fazla zarar ettirir, yine bence yıl sonunda 2. el elektrikli almak daha makul olacak.... ama para hazırsa al geç, kafa rahat olsun, tabii çok elzemse, yoksa şuan parayı kullanmak için güzel fırsatlar görüyorum ama riske girebilene tabii.... Pazartesi 14:02 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:27 Paylaş Pazartesi 15:27 Yazın T10F de alabilirsiniz. Hyundai de ülkemizde elektrikli üretecek. T10F 1,3 milyondan satışa çıkacak deniyor. Kredi desteği de diğerlerinden fazla olabilir Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 20:22 Yazar Paylaş Pazartesi 20:22 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazın T10F de alabilirsiniz. Hyundai de ülkemizde elektrikli üretecek. T10F 1,3 milyondan satışa çıkacak deniyor. Kredi desteği de diğerlerinden fazla olabilir Togg alacağımı sanmıyorum. Chery de almam mesela. Hyundai Konalara bakıyorum 2el fena görünmüyorlar ama alıcı gözle incelemedim henüz adam gibi. Kullanıcı yorumu lazım biraz. Ali Cihangiroğlu yazdı: sıfır düşmez tabii ama 2. elde pek sanmıyorum fiyatların fazla çıkacağını, o deli artışlar olmaz artık, geçti o günler, millet sıfır çıkınca zammı dayıyordu, artık yok, gider sıfır alırım yine o parayı vermem diyenler helede kampanyalar falan olunca dahada artacak, sıfır araçlar eskisi gibi satılmayacakta, dünyada bile durum iyi değil, bizde zaten malum, kısaca sıfırların fiyatı artsada kampanyalar vs. bir şekilde cazip şeyler olacak ve satmak için uğraşacak markalar, 2. elde ise o balon çıkış bence artık olmayacak, helede elektriklide, şu bence kesin, 2. elde elektrikli araç daha fazla zarar ettirir, yine bence yıl sonunda 2. el elektrikli almak daha makul olacak.... ama para hazırsa al geç, kafa rahat olsun, tabii çok elzemse, yoksa şuan parayı kullanmak için güzel fırsatlar görüyorum ama riske girebilene tabii.... Para ile yapabileceğim en iyi şey para piyasası fonu almak 🤣 Hiç anlamam yatırım işlerinden. Araba çok elzem değil ama lazım oluyor tabi. Ama işin özü tez canlı adamım almadığım sürece her gün karar değiştirip araştırmalara boğuluyorum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 20:51 Paylaş Pazartesi 20:51 Adnan Çakır yazdı: ben bu ikisini inceledim merak edip. zaten bayi iç içeydi. citroen çok daha kaliteli duruyor iç ve dış mekanda. gidip bakın hak vereceksiniz. opeli bitirdiler resmen. yazık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:08 Paylaş Dün saat 05:08 Onur Demir yazdı: Togg alacağımı sanmıyorum. Chery de almam mesela. Hyundai Konalara bakıyorum 2el fena görünmüyorlar ama alıcı gözle incelemedim henüz adam gibi. Kullanıcı yorumu lazım biraz. Para ile yapabileceğim en iyi şey para piyasası fonu almak 🤣 Hiç anlamam yatırım işlerinden. Araba çok elzem değil ama lazım oluyor tabi. Ama işin özü tez canlı adamım almadığım sürece her gün karar değiştirip araştırmalara boğuluyorum togg yeni marka olduğu için şasi ve süspansiyonda en kaliteli markalar kullandı. Mercedes, bmw ayarında hatta daha iyi. Artı yerli. E c3 veya frontera hindistan için üretilmiş otomobiller. Siz bilirsiniz tabi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 05:31 Paylaş Dün saat 05:31 Evet Togg malzeme kalitesi çok yüksek duruyor, üst sınıf bir araç gibi iç mekan. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:41 Paylaş Dün saat 06:41 Onur Demir yazdı: Kullanıcı yorumu lazım biraz. Çok az harcadığı bilinmekte. Testler de bunu söylüyor. Malzeme kalitesi ve sundukları diğerlerine göre daha iyiymiş. @Erdoğan Temur' da Kona electric var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:30 Paylaş Dün saat 07:30 Evren Erakçora yazdı: Evet Togg malzeme kalitesi çok yüksek duruyor, üst sınıf bir araç gibi iç mekan. ben ilk çıktığında v1 sonra da v2 yıl kullanıp inceledim. iç mekanda üst sınıfa yakın malzeme seçtikleri doğru ama kesinlikle bir mercedes kalitesinde filan değil. o kadar da değil yani. bana ilk bindiğimde ileri model bir vw gibi hissettirmişti açıkçası. Tansu Kalafatoğlu yazdı: togg yeni marka olduğu için şasi ve süspansiyonda en kaliteli markalar kullandı. Mercedes, bmw ayarında hatta daha iyi. Artı yerli. E c3 veya frontera hindistan için üretilmiş otomobiller. Siz bilirsiniz tabi. ben olsam bentley derdim Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 07:41 Paylaş Dün saat 07:41 Opel, ford , reno, fiat , skoda vs gibi araçların hepsinden daha kaliteli gibi duruyordu iç mekan ama bir mercedes olamaz doğal olarak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:49 Paylaş Dün saat 07:49 Doğan Arşiray yazdı: ben ilk çıktığında v1 sonra da v2 yıl kullanıp inceledim. iç mekanda üst sınıfa yakın malzeme seçtikleri doğru ama kesinlikle bir mercedes kalitesinde filan değil. o kadar da değil yani. bana ilk bindiğimde ileri model bir vw gibi hissettirmişti açıkçası. ben olsam bentley derdim iç mekandan bahsetmedim. Aracı süren pilot nitelikli sürücüler şasi ve süspansiyon için söyledi bunları. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:16 Paylaş Dün saat 08:16 youtube deki almanya pist sürüşünü diyorsan bana o pek taraflı geldi açıkçası. pilot olmayan şahsım, çok beğendi togg u ancak sürüş hissi tam olarak yumuşak süspansiyonlu dar profilli lastikli suv lar gibi. yani dinamizm o ağırlık nedeniyle pek kötü. bana bir zamanlar sahip olduğum dodge journeyi hatılrlattı. ilk bindiğimde de ağır olduğunu fark edip garipsemiştim. referans olarak eqc400 ü koyuyorum mesela. o da ağır ama öyle gemi gibi hissettirmiyor. mekanik komponentlerin imalat kalitesi tek başına yeterli değil araç içinde direksiyonda otururken ki kalite algısını arttırmak için diye düşünüyorum. Evren Erakçora yazdı: Opel, ford , reno, fiat , skoda vs gibi araçların hepsinden daha kaliteli gibi duruyordu iç mekan ama bir mercedes olamaz doğal olarak. katılıyorum daha kaliteli hissettiriyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts