Mertol Kip Salı 08:54 Paylaş Salı 08:54 Ilk ayda 835 adetle bence cok iyi satmış. Fiyat onemli etken, ec3aircross bence bunun hizini keser biraz. Arada 100 lira oynuyor, az para degil ama ben genede ikisi arasinda bunu secerdim muhtemelen. Tansu Kalafatoğlu yazdı: E c3 veya frontera hindistan için üretilmiş otomobiller. Siz bilirsiniz tabi. Ne oluyor Hindistan için üretildiği zaman? Daha mı kötü oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 08:58 Paylaş Salı 08:58 Bana çok kalabalık geldi togg önce ona niyetlenmiştim. Bi de göğüs çok yukarda. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 09:01 Paylaş Salı 09:01 Mehmet Göktürk yazdı: Bana çok kalabalık geldi togg önce ona niyetlenmiştim. Bi de göğüs çok yukarda. Iç trimleri falan kaliteli gercekten ama ilginc bir sekilde togg un tasarimi cabuk eskidi. Sanki 5-10 yıl oncenin arabasi gibi. O işe el atmaları lazim bence. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 09:13 Paylaş Salı 09:13 Mehmet Göktürk yazdı: Tiguan VW grubu şaşırtmıyor, onlar hep devam modelleri olduğu için yadırgamıyor insan. Ama togg daha yeni cikmis olmasina ragmen eski bir tasarim gibi. Gunun trendine pek uymuyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 09:15 Paylaş Salı 09:15 Doğan Arşiray yazdı: youtube deki almanya pist sürüşünü diyorsan bana o pek taraflı geldi açıkçası. pilot olmayan şahsım, çok beğendi togg u ancak sürüş hissi tam olarak yumuşak süspansiyonlu dar profilli lastikli suv lar gibi. yani dinamizm o ağırlık nedeniyle pek kötü. bana bir zamanlar sahip olduğum dodge journeyi hatılrlattı. ilk bindiğimde de ağır olduğunu fark edip garipsemiştim. referans olarak eqc400 ü koyuyorum mesela. o da ağır ama öyle gemi gibi hissettirmiyor. mekanik komponentlerin imalat kalitesi tek başına yeterli değil araç içinde direksiyonda otururken ki kalite algısını arttırmak için diye düşünüyorum. katılıyorum daha kaliteli hissettiriyor. corolla’nın süspansiyonu çok yumuşak. Ama virajda yatmıyor. Bunu ancak limitlerde dönüşte test edebiliyoruz. Kendi aracım olmadığı için o kadar zorlamadım ama togg ile düşük hızlı virajlarda kayacak hissi yaşamadım. Gerçi kendi aracımı da o şekilde zorlamadım çünkü pilot değilim Aracı yağmurlu havada pistte misha charoudin de kullandı. O da beğendi dinamiğini. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 09:19 Paylaş Salı 09:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: corolla’nın süspansiyonu çok yumuşak. Ama virajda yatmıyor. Bunu ancak limitlerde dönüşte test edebiliyoruz. Kendi aracım olmadığı için o kadar zorlamadım ama togg ile düşük hızlı virajlarda kayacak hissi yaşamadım. Gerçi kendi aracımı da o şekilde zorlamadım çünkü pilot değilim Aracı yağmurlu havada pistte misha charoudin de kullandı. O da beğendi dinamiğini. 110 km ile gezip durdular. biraz reklam havası vardı açıkçası. ben çok daha yüksek süratli bir sürüş bekliyrodum açıkçası. togg un o kaçacakmış hissi tamamen gövdenin eğilmeiyle ilgili. oysaki bir yere gideceği yok çünkü ağırlık merkezi çok aşağıda. Mertol Kip yazdı: VW grubu şaşırtmıyor, onlar hep devam modelleri olduğu için yadırgamıyor insan. Ama togg daha yeni cikmis olmasina ragmen eski bir tasarim gibi. Gunun trendine pek uymuyor. ben de aynısını düşündüm togg için. çok çabuk eskidi yüzü. özellikle ön taraf. VW hep aynı da ondan. zaten pek sürpriz yok. açıkçası pek de heyecan verici değil tasarımları. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 09:24 Paylaş Salı 09:24 Doğan Arşiray yazdı: VW hep aynı da ondan. zaten pek sürpriz yok. açıkçası pek de heyecan verici değil tasarımları. Golf5 ile bi surpriz yapayim dedi pişman oldu adamlar dhshsgsgs Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 09:28 Paylaş Salı 09:28 Mertol Kip yazdı: VW grubu şaşırtmıyor, onlar hep devam modelleri olduğu için yadırgamıyor insan. Ama togg daha yeni cikmis olmasina ragmen eski bir tasarim gibi. Gunun trendine pek uymuyor. Bunun ingilizcede adı var. Çok hızlı değiltirmeyince eski modelin değeri de düşmüyor 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 09:41 Paylaş Salı 09:41 Mehmet Göktürk yazdı: Bunun ingilizcede adı var. Çok hızlı değiltirmeyince eski modelin değeri de düşmüyor timeless Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 10:42 Paylaş Salı 10:42 Mertol Kip yazdı: Golf5 ile bi surpriz yapayim dedi pişman oldu adamlar dhshsgsgs golf4 ün mirası hala yaşıyor. hala çok güzel otomobil. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 11:07 Paylaş Salı 11:07 Doğan Arşiray yazdı: golf4 ün mirası hala yaşıyor. hala çok güzel otomobil. Bazı eski kasa mercedes ve bmwler, ford ka, focus 1, pejo206 bunlar zamansız bence. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 11:09 Paylaş Salı 11:09 Evren Erakçora yazdı: timeless Evet.. bak bu bruno sacco wikipedia sayfasından "..He has long advocated "horizontal homogeneity" and "vertical affinity", terms he used to describe the continuity and homogeneity of Mercedes designs.[3][5]Horizontal homogeneity is the common styling cue between different models in the manufacturer's range; there should be a strong visual relationship between the smallest and largest cars.[3][11] Vertical affinity is the requirement for cars not to be rendered stylistically obsolete by their successors, ensuring greater timelessness of design.[3][11] Sacco felt this was of special importance to Mercedes, whose cars' reputation for longevity meant that their typical life cycle was 20 to 30 years.[1][2][4]" Bazı apartmanlar da öyledir.. eskidir ama eski görünmez. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:34 Paylaş Salı 16:34 XC90 tam 10 senedir SPA platformunda üretimde. Makyaj geçire geçire devam ediyor. Son zamanlarda aynı kasayla bu kadar uzun süre üretilen model yok sanırım. Görünüşü de hiç eski gibi değil 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 17:11 Paylaş Salı 17:11 Tansu Kalafatoğlu yazdı: XC90 tam 10 senedir SPA platformunda üretimde. Makyaj geçire geçire devam ediyor. Son zamanlarda aynı kasayla bu kadar uzun süre üretilen model yok sanırım. Görünüşü de hiç eski gibi değil Hakikatenmi?? 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 20:14 Paylaş Salı 20:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: XC90 tam 10 senedir SPA platformunda üretimde. Makyaj geçire geçire devam ediyor. Son zamanlarda aynı kasayla bu kadar uzun süre üretilen model yok sanırım. Görünüşü de hiç eski gibi değil Ajda Pekkan da operasyon gecirip duruyor ama hic yeni gibi gozukmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Hakikatenmi?? spa olsa duramaadık, psa dır kesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts