Onur Demir Pazar 06:39 Yazar Paylaş Pazar 06:39 Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 06:50 Paylaş Pazar 06:50 İstanbuldan aldı bayiden. Birdahaki sevkiyat temmuz sonunu bulur demişlerdi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 06:53 Paylaş Pazar 06:53 Onur Demir yazdı: Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 Bence dogru secim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 08:08 Paylaş Pazar 08:08 Onur Demir yazdı: Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 Ne alacaksan al bayiilerin her tarafinin oynamasinin nedeni OTV belirsizliği. Karambole gidecen yoksa. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:05 Paylaş Pazar 20:05 elektrikte sıkıntı çıkabiliyor. Hibritleri de sıkıntı çıkarıyor. Ben almam ama insanlar neden psa peşinde koşuyor anlamam. Herkes sıkıntı yaşamaz ama bazı yaşıyor. Hem de çok düşük km’lerde Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 07:17 Yazar Paylaş Dün saat 07:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrikte sıkıntı çıkabiliyor. Hibritleri de sıkıntı çıkarıyor. Ben almam ama insanlar neden psa peşinde koşuyor anlamam. Herkes sıkıntı yaşamaz ama bazı yaşıyor. Hem de çok düşük km’lerde 1.100-1.200 bandında 2023 model düşük km bu donanımda alternatif yok diye sanırım. kullanıp sorun yaşamayan da hayli fazla. (e-c4 için söyledim) konu başlığı için de benzer cevabım var. BYD nin en uygunu 1.400 üzeriyken 1.250-1.300ler çok makul bir risk. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrikte sıkıntı çıkabiliyor. Hibritleri de sıkıntı çıkarıyor. Ben almam ama insanlar neden psa peşinde koşuyor anlamam. Herkes sıkıntı yaşamaz ama bazı yaşıyor. Hem de çok düşük km’lerde Ben henuz 4 bin kmdeyken corollanın motorunu degistirmislerdi. Dandik araba Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Siyah rengi yanımdan geçti. Fotodan belli olur mu bilmiyorum rangeden daha yüksek görünüyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben henuz 4 bin kmdeyken corollanın motorunu degistirmislerdi. Dandik araba istatistik olmasa toyota da alınmaz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: istatistik olmasa toyota da alınmaz Varsa bi PSA istatistiğin, alırım bi dal. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Varsa bi PSA istatistiğin, alırım bi dal. yıllar içinde okuyoruz. adac, tüv, reddit, mahkemeler, şikayetvar’ımız var. okuyoruz işte Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıllar içinde okuyoruz. adac, tüv, reddit, mahkemeler, şikayetvar’ımız var. okuyoruz işte Ohoooo hep çamur hep çamur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts