Onur Demir 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İstanbuldan aldı bayiden. Birdahaki sevkiyat temmuz sonunu bulur demişlerdi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Onur Demir yazdı: Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 Bence dogru secim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Onur Demir yazdı: Temmuzda bile teslim etme sözü veremiyorlar. Satış danışmanlarının da bi tarafları oynamaya başlamış. Adama diyorum 1 aydır bekliyorum test için plaka çıkınca arayacaktınız. plaka çıkalı 15gün oluyor arayıp randevu almanız gerekiyordu diyor. Lan siz beni 5 kere aradınız kullanmadan almam test için arayın dedim hala aranmadım diyorum yine randevu almanız gerekiyor diyo. Tamam alayım diyorum, hangi gün gelecekseniz randevu almanız lazım araç burdamı değil mi falan diyo. Dövecektim dinlemiyor bile. Peşin para 1300 vermem 🤣 c3 aircross 1250ye bıraktı opsiyonlarla birlikte. Ama ben kona yada E-c4 alacağım. Sildim opeli defterden 🤣 Ne alacaksan al bayiilerin her tarafinin oynamasinin nedeni OTV belirsizliği. Karambole gidecen yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts