İçeriğe Yönlendir

Debriyaj Kavraması Sorunu

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)

5 firma ile görüştüm, Volatıda değişmeli diyen Volanta 20 bin tl dedi. İşcilik 9000 tl 

Cruze yapan ustam getir hallederiz dedi, oda 7000 tl + tüm parçalar sen getir dedi. 

Bir başka firma PSA baskı balata için sadece 9500 tl istedi. 

Birisine veryansın ettim, ben piyasada 12 taksit volanı 6000 tl, Baskı balata 3800 tl buldum dedim. Aradı telefonla , onlar yanlış ben doğruyum muhabbeti yaptı. 

Ben bu işi Cruze ustasında yaptırcam böyle giderse. 

Arabanın kullanımında bir sıkıntı yok, tek derdim her vitesde hissettiğim o balansı bozuk titreşim. Arabayı şehir içi kullanımda sıkıntı yaratmıyor ama trim sesi yaratıyor. Takıntı yaptı bende. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Ya yaptırdıktan sonra yine böyle devam ederse?

Bunlar psikoloji bozuk insanlar değil, kul yapısı çihazlar. Kulun yaptığını çözmek zor olmamalı. 

Önce debriyaj seti merkez dahil. 

Sonra devam ederse aksiyoneri değiştirecem. 

Ağır çekim videosunu izlediğinde , dönen bir şeyin balans yapıp bir şeylere sürttüğü duyuluyor.  geçerli zamandan kulaklıkla dinle. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Bunlar psikoloji bozuk insanlar değil, kul yapısı çihazlar. Kulun yaptığını çözmek zor olmamalı. 

Önce debriyaj seti merkez dahil. 

Sonra devam ederse aksiyoneri değiştirecem. 

Ağır çekim videosunu izlediğinde , dönen bir şeyin balans yapıp bir şeylere sürttüğü duyuluyor.  geçerli zamandan kulaklıkla dinle. 

Abi sen bilirsin de bence ailenle güzel bir hafta sonu tatili yapabileceğin parayı vitesleri biraz daha pürüssüzleştirmek için harcama. Çünkü anladığım kadarı ile herhangi bir zararı yok şu an sana

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Abi sen bilirsin de bence ailenle güzel bir hafta sonu tatili yapabileceğin parayı vitesleri biraz daha pürüssüzleştirmek için harcama. Çünkü anladığım kadarı ile herhangi bir zararı yok şu an sana

İki tane tatil aldım. Diyetten dolayı yemek yiyemiyom. Boğaza gidecek parayı arabaya harcamak istiyorum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...