Burak Yildirim 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Arkadaşlar bugün önümdeki araba aniden durunca frene basılı şekilde sol arka teker hafif bir çukura girdi tak diye bir ses geldi acaba sıkıntı olur mu araba yeni biraz endişelendim 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Sıkıntı olma ihtimali var.. Ön teker olsa kesin vardı. Mecbur kalmadıkça çukura ve tümseğe frenle girilmez.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Genelde bir şey olacaksa ilk amortisör patlar içerisindeki yağı akıtır ama hafif çukur ise olduğunu da sanmıyorum. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Lastik yandım anam dedi kesin. Havası bi tık zayıfsa jantın vurma sesidir zaten Yorum bağlantısı
Çözüm İlkay Başaran 17 Mayıs Çözüm Paylaş 17 Mayıs Çukur için bile zararlı o derece 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) Burada mevzu ön teker olsa en ucuz kayıp bijonlar ve sonra lastik olur. Onu disk ve balata eğilmesi, kırılması takip eder. Sonra jant gelir. Sonra amortisör, rot başları ve amortisör takozu seriyi takip eder. Direksiyon kutusu ile şahlanır. Arka tekerde ise muhtemelen amortisör vurma sesi duydunuz. Kasise bile frene basılı girmemek lazım. Bazen istemsizce oluyor. 18 Mayıs tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Burak Yildirim yazdı: Arkadaşlar bugün önümdeki araba aniden durunca frene basılı şekilde sol arka teker hafif bir çukura girdi tak diye bir ses geldi acaba sıkıntı olur mu araba yeni biraz endişelendim 😀 Testi var Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Deniz Kom yazdı: Burada mevzu ön teker olsa en ucuz kayıp bijonlar ve sonra lastik olur. Onu disk ve balata eğilmesi, kırılması takip eder. Sonra jant gelir. Sonra amortisör, rot başları ve amortisör takozu seriyi takip eder. Direksiyon kutusu ile şahlanır. Arka tekerde ise muhtemelen amortisör vurma sesi duydunuz. Kasise bile frene basılı girmemek lazım. Bazen istemsizce oluyor. Arka tekerse çok sıkıntı yok o zaman? Yorum bağlantısı
Deniz Kom 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Burak Yildirim yazdı: Arka tekerse çok sıkıntı yok o zaman? Genelde ağırlık daha düşük olduğu için ön teker kadar sık sorun olmuyor. Olduğunda da tamiri yine ön tekerden daha ucuza geliyor. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ben bir kere fiesta ile girmiştim. Asfaltta koca bir delik varmış. Ağaç gölgeleri geldiği için göremedim. Önümdeki aracıda yakın takip ediyordum. Fark ettiğimde fireni kökledim çukura gireceğimde bıraktım. Araba esnesin diye. Ön sol teker çukura girince tak diye ses geldi. Acayip sinirim bozuldu. Lastiği kestim diye korktum. Müsait yerde durdum. Teker sağlamdı. İki elim ile tekeri tutup sallamaya çalıştım. Altına eğildim baktım. Çok şükür bir şey yoktu. Rot ayarım bile bozulmamıştı. Çok sağlam arabaymış bu fiesta. Supapları dahil etmezsek kullandığım en masrafsız arabaydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts