Serter Özbek 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Merhaba, 3 ay önce 2012 model Titanium paket C-Max satın aldım. Araçta sony ses sistemi mevcut ancak arka iki kapılardan gelen ses kalitesi çok düşük. Muhtemelen hoparlörler değiştirilmiş orjinal sony sistem arkada kapılarda yok. Öndeki kapıların sesi ile arkadaki arasında anlaşılır derecede ses kalite farkı var. Arka kapılara orjinal hoparlörlerini almak istiyorum ama kodlarını, ürünün marka model bilgisini bilmiyorum. Arka kapının sony ses sistemi için olan fabrikasyon hoparlör bilgisini paylaşabilecek olan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Siz şoför koltuğunda otururken mi farkettiniz arkalardan az ses geldiğini yoksa arka koltukta oturan birisi mi söyledi? Garip bir soru oldu belki ama benzer durum bende de oldu. Önde otururken arkalardan ses gelmiyor gibi ama arka koltuğa oturunca gayet normal ses. Tüm hoparlörler orjinal. Önde daha çok hoparlör var o yüzden önden daha çok ses alıyoruz bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs hoparlörler standart teybe göre değişmez. arka döşemeyi bir söküp bakmalı önce teşhis. fader ayarına baktınız değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Ses ayarlarında şoför merkezli ceye genel ayar yapılabiliyor ayrıca ön arka ayarıda var. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu Salı 19:09 Paylaş Salı 19:09 İyi akşamlar benimde 2012 C-Max de teyp sorunum var geçen müzik dinlerken araç kendi kendine sesi açtı müzik kesildi hoparlör hisirdamaya basladı arabanın icinde duramadim sesten , sonrasonda ses kesildi fimdi hiç bı sekilde ses gelmiyor teyp ekranı gelmiyor tuşlar cevap vermiyor. İzmir'de baktirdigim yerler abi double takalım diyorlar bende orijinalden yanayım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:58 Paylaş Salı 19:58 ikinci el çıkma olarak alırsanız en makulu olur, tamiri ile uğraşmadan Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu Çarşamba 20:01 Paylaş Çarşamba 20:01 (düzenlendi) Android teyp baktım ama hepsi çin malı. İkinci el Sync 2 bulabilir miyiz acaba Çarşamba 20:03 tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 03:56 Paylaş Dün saat 03:56 Yalçın Dağlıoğlu yazdı: Android teyp baktım ama hepsi çin malı. İkinci el Sync 2 bulabilir miyiz acaba Bu iş motorsiklet gibi. Eskisinde sync 1 vardı. Sync 2 olsa diyordum. Şimdiki sync 2 li ama sync 3 le değiştirmek istiyorum çünkü dokunmatik hassasiyeti ilk çıkan Nokia telefonlar gibi. Bence geçebilirseniz 3 e geçin direkt. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu Dün saat 16:21 Paylaş Dün saat 16:21 Bu gün teyp için elekrikciye gosterdim tamir olmaz çıkma bakalım dediler. Sarı sitede buldum 5000 lira dedi .sizin tavsiyeniz ile Sync 3 2012 ye uyarmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts