Mustafa Resül Kara 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Merhabalar, yaşamış olduğum sisli puslu yağmurlu günlerin ardından güneşi gördüm. Daha önceden kullandığım araçlar focus 1-2-3 ve 3.5 derken ardından cruze oldu. Arabayı bir anda değişelim dedik. Eşimin de isteği ile tercihimiz i20 active oldu. Aracı alalı 1 hafta oldu diyebilirim. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Cruze ve focus daki konfor yok. B sınıfı olmasından dolayı böyledir diye düşünüyorum. Onun haricinde şehir içi için fazlasıyla ideal. Uzun yolda ise 3bin devir bandında 110 km hızla gidiyor. Bir maşallahınızı alırım 🧿 Şimdi gelelim yapmak istediklerime: Direksiyon kılıfı ve bulabilirsem otomatik vites için kılıf yaptırmak istiyorum. Ön iki cam da film yok maalesef. Bunlara da film gerekiyor. Bu işlemler için Ankara da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Teşekkürler şimdiden iyi forumlar dilerim 😊 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce renk ve dodik kombinasyonu çok iyi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts