İçeriğe Yönlendir

Ford, Chevy Derken Hoş Geldin Hyundai

Mustafa Resül Kara

Recommended Posts

Mustafa Resül Kara

Merhabalar, yaşamış olduğum sisli puslu yağmurlu günlerin ardından güneşi gördüm. Daha önceden kullandığım araçlar focus 1-2-3 ve 3.5 derken ardından cruze oldu. Arabayı bir anda değişelim dedik. Eşimin de isteği ile tercihimiz i20 active oldu.

Aracı alalı 1 hafta oldu diyebilirim. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. 

Cruze ve focus daki konfor yok. B sınıfı olmasından dolayı böyledir diye düşünüyorum. Onun haricinde şehir içi için fazlasıyla ideal. Uzun yolda ise 3bin devir bandında 110 km hızla gidiyor. 

IMG_20250519_184054.jpg.3e721d0fbc1cc428a96c89e6ca7d1d59.jpg

Bir maşallahınızı alırım 🧿

Şimdi gelelim yapmak istediklerime: Direksiyon kılıfı ve bulabilirsem otomatik vites için kılıf yaptırmak istiyorum. Ön iki cam da film yok maalesef. Bunlara da film gerekiyor. 

Bu işlemler için Ankara da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?  Teşekkürler şimdiden iyi forumlar dilerim 😊

• Beğen 21
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın kazasız cezasız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Güle güle kullanın. Kazasız belasız İnşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Güle güle kullanın. Tipini beğendiğim bir araç. Normal İ20 den biraz yüksek sanırım. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

:nazar: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Active güzel bir araçtır. O dönem için de epey geniş bir B sınıfı. Motor, şanzıman nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanın inşallah... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
İnan Çınar yazdı:

Güle güle kullanın. Tipini beğendiğim bir araç. Normal İ20 den biraz yüksek sanırım. 

Teşekkürler, Aynen 2 cm yüksek olarak belirtilmiş. 

Tamer Topaç yazdı:

:nazar: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Active güzel bir araçtır. O dönem için de epey geniş bir B sınıfı. Motor, şanzıman nedir?

Teşekkürler, Bende beğendim ihtiyaçları karşılıyor

Bagaja 5-6 damacana sığar sanırım. Geri kalan yaşam alanları da fena değil. 

1.4 motor 4 ileri otomatik vites. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

O değilde gözden kaçtı sanırım, Ankara da cam filmi ve direksiyon kılıfı için tavsiye yerleriniz var mı 😊 

Yorum bağlantısı
Deniz Kom
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın.

Özellikle bir mekan öneremem ama arabayla Kazımkarabekir ya da  İskitlere girip çıktıktan sonra o arada cam filmi ve kılıf varsayılan olarak yükleniyor zaten :) Adım başı film yapan yer vardı. Eğer premium bir yer olsun derseniz Anıttepe'de Tandoğan'a gelirken adını unuttuğum bir yer vardı. Biz Ankara'da işlemleri oraya yaptırırdık. 

tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun. O dönemki İ20 den daha güzel duruyor bu araç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Deniz Kom yazdı:

Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın.

Özellikle bir mekan öneremem ama arabayla Kazımkarabekir ya da  İskitlere girip çıktıktan sonra o arada cam filmi ve kılıf varsayılan olarak yükleniyor zaten :) Adım başı film yapan yer vardı. Eğer premium bir yer olsun derseniz Anıttepe'de Tandoğan'a gelirken adını unuttuğum bir yer vardı. Biz Ankara'da işlemleri oraya yaptırırdık. 

Doğru oralarda bir sürü yerler vardı 😃 ben forumdan memnun kalan tavsiye yer var mıdır diye merak etmiştim. Teşekkür ederim. 

Metin Akbal yazdı:

Hayırlı olsun. O dönemki İ20 den daha güzel duruyor bu araç.

Teşekkür ediyorum aynen araç diri duruyor. Rengi de hoşuma gitti. İnşallah kazasız belasız cezasız kullanırız. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Güzel günlerde kullanın. 

hafif yüksek gayet güzel araç. eski fiesta&fusion gibi.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

hayırlı olsun güle güle kullanın

Mustafa Resül Kara yazdı:

O değilde gözden kaçtı sanırım, Ankara da cam filmi ve direksiyon kılıfı için tavsiye yerleriniz var mı 😊 

ivedik 88 oto 1. bölgede yıllardır gittiğim film çektirdiğim bir usta var. işçiliği çok güzeldir. Dilerseniz özelden numarasını atabilirim. 

direksiyon için ise komple deri yaptıracaksanız yine aynı bölgede başka bir döşemeci daha var. onun içinde yardımcı olabilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...