İçeriğe Yönlendir

Citroen E-C3 Geldi - 1.099.000 TL

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Onur Demir yazdı:

Ortalama tüketim göstermiyor mu yani araç?

bayi abaküs hediye ediyor muş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur Demir yazdı:

Ortalama tüketim göstermiyor mu yani araç?

c3 aircross, ekranı olmaması (arkadaki kadranı saymıyorum) 

ısıtmalı koltuk , direksiyon ve ön cam gibi frontera artıları sebebiyle şuan geri planda kaldı.

c3 aircross ortalama tüketim ayarlarda var gibi ama o ufak kadranda görünmüyor. belki yazılımla sonradan düzelir. Fronterada bu durumdan bahseden yok orada videolardan gördüğüm kadarı ile var. 

c3 aircross metalik renk ve kablo ile rakam 1270 nakite geliyor. frontera ile aynı yani. o halde citroen elenir.

Citroen de fiyatlar belli değil henüz. artış durumlarına göre belirleyici olacak.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Onur Demir yazdı:

c3 aircross, ekranı olmaması (arkadaki kadranı saymıyorum) 

ısıtmalı koltuk , direksiyon ve ön cam gibi frontera artıları sebebiyle şuan geri planda kaldı.

c3 aircross ortalama tüketim ayarlarda var gibi ama o ufak kadranda görünmüyor. belki yazılımla sonradan düzelir. Fronterada bu durumdan bahseden yok orada videolardan gördüğüm kadarı ile var. 

c3 aircross metalik renk ve kablo ile rakam 1270 nakite geliyor. frontera ile aynı yani. o halde citroen elenir.

Citroen de fiyatlar belli değil henüz. artış durumlarına göre belirleyici olacak.

ben geçen çarşamba citroene gittim 3 adet c4x vardı elektrikli 1450 ye vereceklerdi. araçlar gümrükteydi. bence değerlendir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hatta renkleri opak haki renk, m.orman yeşili ve m.lacivert idi. hepsi stadandart paket. sanki böyle bunlara talep yokmuş gibi bir hal vardı zorlansa belki biraz daha iner.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Doğan Arşiray yazdı:

hatta renkleri opak haki renk, m.orman yeşili ve m.lacivert idi. hepsi stadandart paket. sanki böyle bunlara talep yokmuş gibi bir hal vardı zorlansa belki biraz daha iner.

Evet sunroofsuz standart paket bazı renkler elde var. geçen ay da benzer muhabbet olmuştu. sunroof + kış paketi isteyince 1770 fiyat çektiler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...