Metin Akbal 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs 1319 liralık fiyat. Fiyat pahalı ama donanıma göre iyi olduğu şeklinde yorumlar var. Bir Renault 5 gelemedi gitti https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/inster/one-cikanlar 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Çok sevimsiz (alamadığım içi çirkeflik yapıyorum) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Honda E den esinlenme var ama içine edilmiş. Yine bi güzel şık tarafı var ama dengesiz. İnsanlar farları ve arabanın önünü insan yüzü ile özdeşleştirir. O yüzden farların göz hizası oranları ile pek oynamak olumlu olmuyor. Aklıma eski morris kamyonetler de geldi. O bile çok daha karizmaymış şimdi bakınca farkettim de. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Honda E den esinlenme var ama içine edilmiş. Yine bi güzel şık tarafı var ama dengesiz. İnsanlar farları ve arabanın önünü insan yüzü ile özdeşleştirir. O yüzden farların göz hizası oranları ile pek oynamak olumlu olmuyor. Bununda büyüyünce Renegade olacam der gibi bir duruşu var 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Borusan microlino getirmis dunku haberlere gore; hatta dolu versiyonu icin 1.2 milyon fiyat duydum; surada incelenebilir: https://microlino-car.com/tr-tr Microlino'ya bakinca, Inster fiyat olarak hosuma gidiyor :-) Tipi subjektif bir durum.. Microlino fiyati normalse, Inster ucuz; yok Inster fiyati normalse Microlino pahali, cikamadim denklemden :-) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Microlino küçük diye ucuz olmak zorunda değil. butik bir araç o. pahalı restoranda çok yemek yiyeceksin diye birşey yok yani. hatta genelde az yemek olur. Avrupada üretiliyor, üretim adedi düşük. bir AMI gibi afrikada ürettirip maliyet düşüşü hedeflenmemiş. "şık" olması hedeflenmiş. Ancak 1 milyonun hemen altında, 999 mesela satılsa nisbeten alan çıkabilirdi. Bu haliyle firmalara maskot olarak alabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Aklıma eski morris kamyonetler de geldi. O bile çok daha karizmaymış şimdi bakınca farkettim de. Çok üzüm sattık bununla. Ama bizdeki bu değildi. Şu kasaydı 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Microlino küçük diye ucuz olmak zorunda değil. butik bir araç o. pahalı restoranda çok yemek yiyeceksin diye birşey yok yani. hatta genelde az yemek olur. Avrupada üretiliyor, üretim adedi düşük. bir AMI gibi afrikada ürettirip maliyet düşüşü hedeflenmemiş. "şık" olması hedeflenmiş. Ancak 1 milyonun hemen altında, 999 mesela satılsa nisbeten alan çıkabilirdi. Bu haliyle firmalara maskot olarak alabilirler. Mehmet Abi, kesinlikle haklisin da ben muhendis gozuyle ve az once asagidaki diamond katsu sando burgeri yemis biri olarak pahali, şık ve az yemek uclusune karsiyim 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Yeni Micra tip olarak güzeli, eski beetle kasaya da gönderme yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs 750 bin tl altı olmayan arabaların test videolarını dahi izlemeyi bıraktım. Artık sadece 750 bin altı arabalarla ilgilenmiyorum. Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Gökhan Tuna yazdı: Borusan microlino getirmis https://microlino-car.com/tr-tr Tövbe estağfurullah 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs incelemesini izledim, sözde A sınıfı özde neredeyse C sınıfı iç mekanı var. kendine özgü güzel detayları var. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Skoda ya Elroq ve Enyaq gelmiş. Elroq 550 km menzil sunuyor. 1850 TL https://www.skoda.com.tr/fiyat-listesi#full-electric-vehicle Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs bataryanın türü ve tedarikçi durumu aracın fiyatına nasıl etki ettiğini görüyoruz inster 2 teker aracı ölçü olarak i20 ile aynı ancak genişlik olarak dar olduğu için a sınıfı olarak konumlandırıldı hyundai ncm batarya kullandığı ve kendi üretmediği için 1319 bin etiketi ile çıktı 2026 da kendi üretimi lfp batarya kullanmaya başladığında hyundai fiyatları düşecek deniliyor göreceğiz Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Gökhan Tuna yazdı: Microlino fiyati normalse, Inster ucuz; yok Inster fiyati normalse Microlino pahali, cikamadim denklemden :-) Gökhan Tuna yazdı: İkisi de pahalı:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 17:35 Paylaş Pazar 17:35 Birde bu gelecekmiş, yazık oldu Teslaya, suyu ısınmaya başladı... Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 06:55 Paylaş Pazartesi 06:55 Ali Cihangiroğlu yazdı: Birde bu gelecekmiş, yazık oldu Teslaya, suyu ısınmaya başladı... Ali Abi sen alir misin; benim icin onemli olan o? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 08:41 Paylaş Pazartesi 08:41 (düzenlendi) Gökhan Tuna yazdı: Ali Abi sen alir misin; benim icin onemli olan o? bunu alabilsem alırdım, hoşuma gitti, kullan gittiği yere kadar.... havası bunun gibi, severiz... Pazartesi 08:43 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce örneği hoşuma gitti, günümüz elektrikli arabaları sıkıcı, sanki yeni bir bulaşık makinası almış gibi hissettiriyor bu ise heyecan veren kullanımı zevkli bir araba olmuş.... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Hyundai inster karşı bende sempati oluşmaya başladı. Çünkü Citroen felaketinden sonra inster hayli hayli iyi bir otomobil. Ama fiyatı balon olması üzüyor. Uzun yolda yapılabiliyor Hatta Sekiz silindirde arabay çok övmüş, ama oda fiyatın balon olduğunu söylemiş. Arabanın çok pratik özelikleri var. Mesela şarj dolduğunda şarjı kesmiyor ve arabanın içindeki tüm yaşam desteklerini dışardan sağlıyor. Şarj istasyonunda bağlı halde tüm yaşamsal özelikleri çalışıyor. Citroen c3 aksine 200 km otobanda tek seferde gidebiliyor. Bjornun 1000 km videosunu türkçe altyazı ile izlerseniz pek çok şey öğrenirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Tam paket değil, anında eledim, tüm opsiyonlarla alma seçeneği olmadıktan sonra almam, fiyatı zaten meteoroloji balonu gibi... şimdi sıra reno5 te, bakalım kırpacaklarmı? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Arabanın çok pratik özelikleri var. Mesela şarj dolduğunda şarjı kesmiyor ve arabanın içindeki tüm yaşam desteklerini dışardan sağlıyor. Şarj istasyonunda bağlı halde tüm yaşamsal özelikleri çalışıyor. Ne demek bu? Şarj edilirken ya da şarj bittiğinde çekmezsen (atıyorum) kliması çalışmayanda mı var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts