İçeriğe Yönlendir

Elektrikliler Arka Arkaya Geliyor; Hyundai Inster

Metin Akbal

Recommended Posts

Ümit Türk

Çok sevimsiz :D:D 

(alamadığım içi çirkeflik yapıyorum)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Yok ya.. Gerçekten çirkin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Honda E den esinlenme var ama içine edilmiş. Yine bi güzel şık tarafı var ama dengesiz. İnsanlar farları ve arabanın önünü insan yüzü ile özdeşleştirir. O yüzden farların göz hizası oranları ile pek oynamak olumlu olmuyor. 

Aklıma eski morris kamyonetler de geldi. O bile çok daha karizmaymış şimdi bakınca farkettim de. 

image.png.7a098dacd8da18e6847ba8de5660cf06.png

image.png.63fb9641b403049f20a14d1ce0f3d3be.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Göktürk yazdı:

Honda E den esinlenme var ama içine edilmiş. Yine bi güzel şık tarafı var ama dengesiz. İnsanlar farları ve arabanın önünü insan yüzü ile özdeşleştirir. O yüzden farların göz hizası oranları ile pek oynamak olumlu olmuyor. 

image.png.63fb9641b403049f20a14d1ce0f3d3be.png

Bununda büyüyünce Renegade olacam der gibi bir duruşu var :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Borusan microlino getirmis dunku haberlere gore; hatta dolu versiyonu icin 1.2 milyon fiyat duydum; surada incelenebilir: https://microlino-car.com/tr-tr

Microlino'ya bakinca, Inster fiyat olarak hosuma gidiyor :-) Tipi subjektif bir durum.. 

Microlino fiyati normalse, Inster ucuz; yok Inster fiyati normalse Microlino pahali, cikamadim denklemden :-)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Microlino küçük diye ucuz olmak zorunda değil. butik bir araç o.  pahalı restoranda çok yemek yiyeceksin diye birşey yok yani. hatta genelde az yemek olur. :) 

Avrupada üretiliyor, üretim adedi düşük.  bir AMI gibi afrikada ürettirip maliyet düşüşü hedeflenmemiş. "şık" olması hedeflenmiş. 

Ancak 1 milyonun hemen altında, 999 mesela satılsa nisbeten alan çıkabilirdi. Bu haliyle firmalara maskot olarak alabilirler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Aklıma eski morris kamyonetler de geldi. O bile çok daha karizmaymış şimdi bakınca farkettim de. 

image.png.7a098dacd8da18e6847ba8de5660cf06.png

Çok üzüm sattık bununla. 
Ama bizdeki bu değildi. 
Şu kasaydı 

IMG_1248.jpeg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Göktürk yazdı:

Microlino küçük diye ucuz olmak zorunda değil. butik bir araç o.  pahalı restoranda çok yemek yiyeceksin diye birşey yok yani. hatta genelde az yemek olur. :) 

Avrupada üretiliyor, üretim adedi düşük.  bir AMI gibi afrikada ürettirip maliyet düşüşü hedeflenmemiş. "şık" olması hedeflenmiş. 

Ancak 1 milyonun hemen altında, 999 mesela satılsa nisbeten alan çıkabilirdi. Bu haliyle firmalara maskot olarak alabilirler. 

Mehmet Abi, kesinlikle haklisin da ben muhendis gozuyle ve az once asagidaki diamond katsu sando burgeri yemis biri olarak pahali, şık ve az yemek uclusune karsiyim :)

image.png.cc767b343b023f6b443e8fed3f46e39f.png

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yeni Micra tip olarak güzeli, eski beetle kasaya da gönderme yapıyor. :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

750 bin tl altı olmayan arabaların test videolarını dahi izlemeyi bıraktım. Artık sadece 750 bin altı arabalarla ilgilenmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

incelemesini izledim, sözde A sınıfı özde neredeyse C sınıfı iç mekanı var.  kendine özgü güzel detayları var. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

bataryanın türü ve tedarikçi durumu aracın fiyatına nasıl etki ettiğini görüyoruz

inster 2 teker aracı ölçü olarak i20 ile aynı ancak genişlik olarak dar olduğu için a sınıfı olarak konumlandırıldı

hyundai ncm batarya kullandığı ve kendi üretmediği için 1319 bin etiketi ile çıktı

2026 da kendi üretimi lfp batarya kullanmaya başladığında hyundai fiyatları düşecek deniliyor göreceğiz

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Gökhan Tuna yazdı:

Microlino fiyati normalse, Inster ucuz; yok Inster fiyati normalse Microlino pahali, cikamadim denklemden :-)

Gökhan Tuna yazdı:

İkisi de pahalı:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Birde bu gelecekmiş, yazık oldu Teslaya, suyu ısınmaya başladı...

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Birde bu gelecekmiş, yazık oldu Teslaya, suyu ısınmaya başladı...

Ali Abi sen alir misin; benim icin onemli olan o? :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Gökhan Tuna yazdı:

Ali Abi sen alir misin; benim icin onemli olan o? :)

:D bunu alabilsem alırdım, hoşuma gitti, kullan gittiği yere kadar....

havası bunun gibi, severiz...

61890fbefa85425831335257-ferraribr20insi

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

örneği hoşuma gitti, günümüz elektrikli arabaları sıkıcı, sanki yeni bir bulaşık makinası almış gibi hissettiriyor :D bu ise heyecan veren kullanımı zevkli bir araba olmuş....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...