Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Onur Demir yazdı: 4.1 fresh&black aldım. en makul mantıklı modeli. iç bölmeye ve yana sineklik çok iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz Burak Kuşçu yazdı: Turnalı Boncuk Kamp Burada ilk kamp maceramızı yaşadık. detayları fotoğraflı şekilde ayrıca eve dönünce paylaşırım. ön bilgi olarak; mekan genel manada çok güzel. Deniz vs tam istediğimiz gibiydi. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz (düzenlendi) Eve henüz dönmedim ama boşluk bulmuşken ufaktan bahsedeyim. Mekan ismi: Turnalı Boncuk Camping Öncelikle çadırım decathlon 4.1 fresh&black modeli. Çadır modifiye Feyzi i'de çadırın eksik olan havalandırmaları ile ilgili işlemlerden geçti. Gayet makul ve havadar oldu. Hem hava alıp hem de haşere+sineklerden korunmak çok önemli çünkü. Neyse kampa gelelim. Aşağıda fotoğrafıları paylaşıyorum özet niteliğinde. İşletme sahibi ve çalışanları dost canlısı, ilk kamp deneyimimiz için iyi geçmesinde etkileri olmuştur kesin. Mekan harika, özellikle sevdiğimiz bir bölge olması bu durumu daha cazip kıldı. Deniz acayip taşlık ve kayalık kesinlikle deniz ayakkabısı şart. (Taşlık deniz iyidir temiz olur, özellikle tercih ediyoruz) Duşlar eksi tarafı, su baya zayıf. Wc ve diğer konular yeterli ve temiz. Zıpkınla çıktım 2 kez 1 kalamar, 1 çupra 1 tane de mırmır vurdum. Ahtapot ile arkadaşlığımız oldu, zıpkınıma tutunda gezdik beraber ama vurmadım kıyamadım (şaka şaka yapacak kimse yoktu ziyan olur diye vurmadım 🤣) İnsanların olmadığı yan taraftaki kayalık alanda bu yaratıklar korkacak bir durum yok yani. Google da faydalı yorumlarımı yaptım, buraya genel bir şeyler yazmak istedim çünkü benim yaptığım gibi gidecek yer bulamayıp referans arayanlara faydalı olur diye düşündüm. Sorularınız olursa seve seve cevap vermek isterim. 10 Temmuz tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Cümle düşüklüğü 11 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz kamp ücreti ne kadar? ailece sıkıntı yaşadığınız bir durum ortaya çıktı mı? 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ben buranın az daha ilerisinde Akbük içinde Es-Es Campingte kaldım geçen haftalarda çıktığımız turda. Burayı da geçerken gördüm ama yol kenarı ve aşağıda kaldığı için, merkeze devam ettim. Biraz da cennet koyunu merak ediyordum o yüzden merkeze indim. Denizi gerçekten çok güzel. Benim kaldığım yerde kendi çadırın ile gecelik çadır 1.500, mekanın çadırı ile 2.500 TL idi. Az geride Yörük Ali gözlemecisi var, görmüşsündür Onur, Fesleğenli gözlemesini tavsiye ederim 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Serhat Işık yazdı: kamp ücreti ne kadar? ailece sıkıntı yaşadığınız bir durum ortaya çıktı mı? Kendi Çadırımız ile gittik. kişi başı 750TL 10 yaşa kadar çocuktan ücret almıyorlar. ilk 2 gün feci şekilde ısıran kara sineklerle savaştık, bu da kampsal değil yerin doğası ile ilgili. hemen akşamında kampın içerisinden pickup geçti ilaçlayarak. sonrasında kalmadı sinekler ama ilaçlamadan değil dönemsel kara sinekler o bölgenin sıkıntısı. 2 yıl önce akbükde de çok fena ısırmışlardı bizi. Lavanta yağı yada limon kolonyası sürünce gelmiyorlar bu arada. Haricen bir sorun yaşamadık. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Onur Demir yazdı: kara sineklerle savaştık, Ne biçim ısırıyor ya. SinKov aldım ben orda marketten epey işe yaradı 1 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Onur Demir yazdı: Kendi Çadırımız ile gittik. kişi başı 750TL 10 yaşa kadar çocuktan ücret almıyorlar. ilk 2 gün feci şekilde ısıran kara sineklerle savaştık, bu da kampsal değil yerin doğası ile ilgili. hemen akşamında kampın içerisinden pickup geçti ilaçlayarak. sonrasında kalmadı sinekler ama ilaçlamadan değil dönemsel kara sinekler o bölgenin sıkıntısı. 2 yıl önce akbükde de çok fena ısırmışlardı bizi. Lavanta yağı yada limon kolonyası sürünce gelmiyorlar bu arada. Haricen bir sorun yaşamadık. Hocam geçen hafta Akyaka'da karavan kampındaydım. Birisi bana söyleseydi bunu, kevgire dönmezdim yaw 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Emin Önal yazdı: Ne biçim ısırıyor ya. SinKov aldım ben orda marketten epey işe yaradı Biz aldık aslında ama işe yaramadı. Yıkandım resmen ama nafile. Limon kolonyası ile yıkandığımızda faydasını gördük. Lavanta yağı iyi dediler biz denemedik. Cihat Küçükay yazdı: Hocam geçen hafta Akyaka'da karavan kampındaydım. Birisi bana söyleseydi bunu, kevgire dönmezdim yaw Geçen hafta biz de oradaydık işte aynı zamanlarda denk geldik sanırım. Pazartesi çıktık kamptan. Perşembe cuma delik deşik ettiler bizi de. Hayır bazıları resmen kanatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Cihat Küçükay yazdı: Hocam geçen hafta Akyaka'da karavan kampındaydım. Birisi bana söyleseydi bunu, kevgire dönmezdim yaw türsü, sinek kovan kokular var açık avada bile faydalı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts