Murat Ekinci Perşembe 13:05 Paylaş Perşembe 13:05 Merhaba, Duster aracımızda vitesi geriye taktığımızda yanmayan geri vites lambası ilginç bir şekilde birinci vitese takınca yanıyor müşür değişti sorun geçmedi problem neden kaynaklanıyor olabilir? 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 13:10 Paylaş Perşembe 13:10 şanzıman işlem gördü mü? müşürü tetikleyen pimde sorun var anlaşılan 2 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci Perşembe 14:18 Yazar Paylaş Perşembe 14:18 Coşku Mert yazdı: şanzıman işlem gördü mü? müşürü tetikleyen pimde sorun var anlaşılan Görme ihtimali var motor komple revizyon olmuş bizden önceki sahibinde. Müşürü tetikleyen pim, şanzımanın tam olarak neresinde yer alıyor ? Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 17:39 Paylaş Perşembe 17:39 o kadar detayini bilemiyorum hocam, geri vites musurunun calisma prensibini dusunerek yazdim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:31 Paylaş Perşembe 19:31 geri vites çatalı şanzıman içinde olur, basit gözüken bir arıza ama şanzıman açtırtır bu 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci Cuma 12:53 Yazar Paylaş Cuma 12:53 Coşku Mert yazdı: o kadar detayini bilemiyorum hocam, geri vites musurunun calisma prensibini dusunerek yazdim Anladım hocam teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 13:56 Paylaş Cuma 13:56 Vites plastiğinin altına basit bir bas bırak anahtarla devre yapılabilir. Vites kolu ışıklandırmada kullanılmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 18:05 Paylaş Cuma 18:05 Sorunu orjinal çözemezseniz İnan abinin dediği gibi baska bir yöntemle sonuca ulastırmak gerekecek.. Ne olabilir, ne olabilir derken körük kısmının icine bi tetikleme mekanizması yapılır geriye takınca devre kapatır lamba yanar.. Aklıma gelen tam ilkokul projesi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts