Arif Aykın Perşembe 15:37 Paylaş Perşembe 15:37 Merhaba, çocuğuma söz vermiştim proje sınavını kazanması durumunda oyun konsolu alacağımı söylemiştim, büyük ihtimal kazanamayacak ama ben içinde kalmasın diye sonavda başarısız oldum diye istediğim olmadı demesin istiyorum. Mahallede çok arkadaşı oyun da oynamıyor üzülüyorum bu durumuna da (gerçi oynasalarda bol bol küfür ve farklı davranışlar sergiliyor çocuklar). Bu sebeplerden oyun konsolu alacağım ama hangisini almalıyım. Beklentimi sorarsanız hiç ilgim olmadı şimdiye kadar bilmiyorum ama çocuğum çok istiyor. İthalatçı garantili mi Türkiye garantili mi olması gerekli. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Perşembe 17:36 Paylaş Perşembe 17:36 (düzenlendi) Arif Aykın yazdı: Merhaba, çocuğuma söz vermiştim proje sınavını kazanması durumunda oyun konsolu alacağımı söylemiştim, büyük ihtimal kazanamayacak ama ben içinde kalmasın diye sonavda başarısız oldum diye istediğim olmadı demesin istiyorum. Mahallede çok arkadaşı oyun da oynamıyor üzülüyorum bu durumuna da (gerçi oynasalarda bol bol küfür ve farklı davranışlar sergiliyor çocuklar). Bu sebeplerden oyun konsolu alacağım ama hangisini almalıyım. Beklentimi sorarsanız hiç ilgim olmadı şimdiye kadar bilmiyorum ama çocuğum çok istiyor. İthalatçı garantili mi Türkiye garantili mi olması gerekli. Umarım kazanır. Alabiliyorsanız Play Station 5 Pro modelini alın. Hem sizde oynarsınız.Ayrıca güvenilir bir yerden ithalatcı garantilide alabilirsiniz.Fiyat en az %25 daha az olur Perşembe 17:37 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arif Aykın Perşembe 18:05 Yazar Paylaş Perşembe 18:05 Pro ile slim seçeneği var sanırım farkları neler ki, gerçekten o kadar uzak bir durum ki bana bilmiyorum ve forumları okudukça kafa karışıyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Perşembe 19:39 Paylaş Perşembe 19:39 Playstation 5 + extra uyelik alin 1 yıllık yeter.2 kisi oynamasi gerekiyorsa + kol. Toplam maliyet hepsi 25 falan tutar. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Perşembe 21:25 Paylaş Perşembe 21:25 Arif Aykın yazdı: Pro ile slim seçeneği var sanırım farkları neler ki, gerçekten o kadar uzak bir durum ki bana bilmiyorum ve forumları okudukça kafa karışıyor. En doğru seçim ps5 slim digital almak. ikinci koluda al beraber oynarsınız. nisanda duabiden 19500 aldım. buradada ithalatçı garantililer 25 bin falan 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın Perşembe 22:54 Yazar Paylaş Perşembe 22:54 Erdoğan Temur yazdı: En doğru seçim ps5 slim digital almak. ikinci koluda al beraber oynarsınız. nisanda duabiden 19500 aldım. buradada ithalatçı garantililer 25 bin falan İthalatçı garantili olunca problem çıktığında süreç nasıl ilerliyor biliyor musun abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Perşembe 23:49 Paylaş Perşembe 23:49 Xbox Series X + Game Pass Ultimate Konsol aldım dersiniz! 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 00:40 Paylaş Dün saat 00:40 Ben bu konuda çok git gel yaşayıp Xbox Series X aldım. oynamadığım kenarda durduğu zaman Game Pass'i yenilemiyorum. Oynamak istediğimde veyahut ilgimi çeken yeni bir oyun olduğunda GamePass'i yeniliyorum. yine olsa Xbox tercih ederdim. Yurtdışından getiren birinden ( almanya saturn ( saturn olursa eğer 2 yıl TR garantili oluyor. yurtdışı farklı firma olur ise 1 yıl) ) almıştım. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 06:31 Paylaş Dün saat 06:31 Arif Aykın yazdı: İthalatçı garantili olunca problem çıktığında süreç nasıl ilerliyor biliyor musun abi? https://www.amazon.com.tr/Sony-PlayStation-5-Digital-EAS/dp/B0BN48Z569/ref=asc_df_B0BN48Z569?mcid=478d50e1045c3f159ca36238b2f8863c&tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710308335818&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=17867602511086139081&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198289&hvtargid=pla-2137910883112&language=tr_TR&gad_source=4&th=1 Amazon güvencesi ile bunu alabilirsin. Buda benim sistem. stand var şarj etmekle uğraşmıyorsun yada oynayacaksın şarjı bitmiş derdi yok. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 06:47 Paylaş Dün saat 06:47 (düzenlendi) Oyunlara bakin, platforma ozgu (exclusive diyorlar) hangi oyunlar hosunuza gidiyorsa, o platformu tercih edin. Ancak ben Xbox aldim, gamepass (bu meseleyi mutlaka bir inceleyin) ile cok mutluyum, pek cok oyun cikar cikmaz geliyor (mesela son zamanlarin cok populer oyunu Clair Obscur Expedition 33 cikar cikmaz XBox'a geldi, hemen oynama sansim oldu) Dün saat 06:47 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Dün saat 06:58 Paylaş Dün saat 06:58 Sık oyun oynadığım zamanlarda oyun fiyatlarının uçmasından ötürü Xbox alıp, Gamepass ile mutlu mesut oynamıştım. Bugün yine konsol alsam, Gamepass'in artılarından ötürü tercihim Xbox Series X olur. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen Dün saat 07:17 Paylaş Dün saat 07:17 Bende de Xbox Series X var. 8 aydır kutusunda duruyor. Alındığından beri en fazla 8-10 kere açılmış ve oynanmıştır. Normalde yanında 1 adet siyah renkli gamepad ile geliyor. Ben ek olarak 1 adet daha pembe renkli gamepad almıştım. Benim kızlar tableti bırakmadığı için pek kullanılmadı. Baya bir zaman önce forumda da satmak için ilan açmıştım. Microsoft Türkiye garantili almıştım zamanında. Alalı 1 seneyi birkaç ay geçti sanırım. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Eğer düşünürseniz forumdan birine satabilirim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın Dün saat 09:00 Yazar Paylaş Dün saat 09:00 Serkan Özmen yazdı: Bende de Xbox Series X var. 8 aydır kutusunda duruyor. Alındığından beri en fazla 8-10 kere açılmış ve oynanmıştır. Normalde yanında 1 adet siyah renkli gamepad ile geliyor. Ben ek olarak 1 adet daha pembe renkli gamepad almıştım. Benim kızlar tableti bırakmadığı için pek kullanılmadı. Baya bir zaman önce forumda da satmak için ilan açmıştım. Microsoft Türkiye garantili almıştım zamanında. Alalı 1 seneyi birkaç ay geçti sanırım. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Eğer düşünürseniz forumdan birine satabilirim. Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba? Özelden yazabilirsiniz. Gökhan Tuna yazdı: Oyunlara bakin, platforma ozgu (exclusive diyorlar) hangi oyunlar hosunuza gidiyorsa, o platformu tercih edin. Ancak ben Xbox aldim, gamepass (bu meseleyi mutlaka bir inceleyin) ile cok mutluyum, pek cok oyun cikar cikmaz geliyor (mesela son zamanlarin cok populer oyunu Clair Obscur Expedition 33 cikar cikmaz XBox'a geldi, hemen oynama sansim oldu) Gamepass ne oluyor farklı farklı şeyler çıkıyor. Amazon’dan çift kollu şarj stantlı hem Türkiye hem ithalatçı garantili sepete eklemiştim ama şimdi aklım karıştı. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Arif Aykın yazdı: Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba? Özelden yazabilirsiniz. Gamepass ne oluyor farklı farklı şeyler çıkıyor. Amazon’dan çift kollu şarj stantlı hem Türkiye hem ithalatçı garantili sepete eklemiştim ama şimdi aklım karıştı. Su adreste detaylari mevcut: https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass Chatgpt'den 2 cumlelik ozet istedim: "Xbox Game Pass, aylık abonelikle yüzlerce oyuna erişim sağlayan bir dijital oyun servisidir. PC, Xbox ve bulut üzerinden yeni çıkan oyunları da ilk günden oynamanı mümkün kılar." Belirli bir abonelik bedeli ile oyunlari satin almadan oynamani saglayan sistemdir denebilir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Playstation çok kullandım. Şuan alacak olsam xbox dan başkasını almazdım. Bence çocuğunuza sorun hangi platformu istediğini. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Xbox teknik anlamda daha iyi. Bildiğim kadarı ile Xbox’un GamePass’i daha geniş. Ayrıca şu sıralar konsolların popülaritesi büyük ölçüde GTA VI’ya bağlı. Gerek PS5 gerek XBox X’e GTA VI gelecek. Sanırım XBoX daha iyi oynatacak. O yüzden fiyatları aynı ise XBox derdim, uzun vadeli bir konsol istersem de PS5 Pro’ya bakardım. Çünkü ne Xbox ne da PS5 bu halleri ile GTA VI’da 30 FPS Solid vermeyecek. O da tat vermeyecek. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Fatih Sarıkaya yazdı: Playstation çok kullandım. Şuan alacak olsam xbox dan başkasını almazdım. Bence çocuğunuza sorun hangi platformu istediğini. Daha 10 yaşında olduğundan arkadaşında playstation oynamıştı onu bildiğinden ille de playstation dedi. Aldım bende trendyoldan Ankara da 2 adet şubesi olan ithalatçı fly technology firmasından aldım. Yorumlar çok iyi ve 2 yıl kendileri garanti veriyor. Playstation 5 slim CD’li model aynı zamanda dijital de kullanılabiliyormuş, şarj istasyonu, 2 kol, gta5 ve fc25 set halinde aldım. Trendyolda 32289TL fiyatı, Mastercard kullanıcılarına 750 tl indirim vardı onu da kullandım visa karta 31539TL 6 taksit ile aldım☺️ bakalım gelince kurulum yapacağım hiç ilgim olmayan birşey içinden çıkabilecekmiyim☺️ Mehmet Göktürk yazdı: Hiçbiri Bence de öyle ama çocuk işte ☺️ Yorum bağlantısı
Recommended Posts