İçeriğe Yönlendir

Ps5 mi Xbox mı?

Arif Aykın

Recommended Posts

Arif Aykın

Merhaba, çocuğuma söz vermiştim proje sınavını kazanması durumunda oyun konsolu alacağımı söylemiştim, büyük ihtimal kazanamayacak ama ben içinde kalmasın diye sonavda başarısız oldum diye istediğim olmadı demesin istiyorum. Mahallede çok arkadaşı oyun da oynamıyor üzülüyorum bu durumuna da (gerçi oynasalarda bol bol küfür ve farklı davranışlar sergiliyor çocuklar). Bu sebeplerden oyun konsolu alacağım ama hangisini almalıyım. Beklentimi sorarsanız hiç ilgim olmadı şimdiye kadar bilmiyorum ama çocuğum çok istiyor. İthalatçı garantili mi Türkiye garantili mi olması gerekli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
(düzenlendi)
Arif Aykın yazdı:

Merhaba, çocuğuma söz vermiştim proje sınavını kazanması durumunda oyun konsolu alacağımı söylemiştim, büyük ihtimal kazanamayacak ama ben içinde kalmasın diye sonavda başarısız oldum diye istediğim olmadı demesin istiyorum. Mahallede çok arkadaşı oyun da oynamıyor üzülüyorum bu durumuna da (gerçi oynasalarda bol bol küfür ve farklı davranışlar sergiliyor çocuklar). Bu sebeplerden oyun konsolu alacağım ama hangisini almalıyım. Beklentimi sorarsanız hiç ilgim olmadı şimdiye kadar bilmiyorum ama çocuğum çok istiyor. İthalatçı garantili mi Türkiye garantili mi olması gerekli.

Umarım kazanır.

Alabiliyorsanız Play Station 5 Pro modelini alın.

Hem sizde oynarsınız.Ayrıca güvenilir bir yerden ithalatcı garantilide alabilirsiniz.Fiyat en az %25 daha az olur

tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Pro ile slim seçeneği var sanırım farkları neler ki, gerçekten o kadar uzak bir durum ki bana bilmiyorum ve forumları okudukça kafa karışıyor. 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Playstation 5 + extra uyelik alin 1 yıllık yeter.2 kisi oynamasi gerekiyorsa + kol. Toplam maliyet hepsi 25 falan tutar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Arif Aykın yazdı:

Pro ile slim seçeneği var sanırım farkları neler ki, gerçekten o kadar uzak bir durum ki bana bilmiyorum ve forumları okudukça kafa karışıyor. 

En doğru seçim ps5 slim digital almak. ikinci koluda al beraber oynarsınız. nisanda duabiden 19500 aldım. buradada ithalatçı garantililer 25 bin falan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Erdoğan Temur yazdı:

En doğru seçim ps5 slim digital almak. ikinci koluda al beraber oynarsınız. nisanda duabiden 19500 aldım. buradada ithalatçı garantililer 25 bin falan

İthalatçı garantili olunca problem çıktığında süreç nasıl ilerliyor biliyor musun  abi? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Xbox Series X + Game Pass Ultimate :)  Konsol aldım dersiniz! 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Ben bu konuda çok git gel yaşayıp Xbox Series X aldım. oynamadığım kenarda durduğu zaman Game Pass'i yenilemiyorum. Oynamak istediğimde veyahut ilgimi çeken yeni bir oyun olduğunda GamePass'i yeniliyorum. yine olsa Xbox tercih ederdim. Yurtdışından getiren birinden ( almanya saturn ( saturn olursa eğer 2 yıl TR garantili oluyor. yurtdışı farklı firma olur ise 1 yıl) ) almıştım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Arif Aykın yazdı:

İthalatçı garantili olunca problem çıktığında süreç nasıl ilerliyor biliyor musun  abi? 

https://www.amazon.com.tr/Sony-PlayStation-5-Digital-EAS/dp/B0BN48Z569/ref=asc_df_B0BN48Z569?mcid=478d50e1045c3f159ca36238b2f8863c&tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710308335818&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=17867602511086139081&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198289&hvtargid=pla-2137910883112&language=tr_TR&gad_source=4&th=1

Amazon güvencesi ile bunu alabilirsin.

Buda benim sistem. stand var şarj etmekle uğraşmıyorsun yada oynayacaksın şarjı bitmiş derdi yok.

image.png.16c359cd8a17575be33bb7ecf7758647.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)

Oyunlara bakin, platforma ozgu (exclusive diyorlar) hangi oyunlar hosunuza gidiyorsa, o platformu tercih edin.

Ancak ben Xbox aldim, gamepass (bu meseleyi mutlaka bir inceleyin) ile cok mutluyum, pek cok oyun cikar cikmaz geliyor (mesela son zamanlarin cok populer oyunu Clair Obscur Expedition 33 cikar cikmaz XBox'a geldi, hemen oynama sansim oldu)

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Sık oyun oynadığım zamanlarda oyun fiyatlarının uçmasından ötürü Xbox alıp, Gamepass ile mutlu mesut oynamıştım. Bugün yine konsol alsam, Gamepass'in artılarından ötürü tercihim Xbox Series X olur. 

Yorum bağlantısı
Serkan Özmen

Bende de Xbox Series X var. 8 aydır kutusunda duruyor. Alındığından beri en fazla 8-10 kere açılmış ve oynanmıştır. Normalde yanında 1 adet siyah renkli gamepad ile geliyor. Ben ek olarak 1 adet daha pembe renkli gamepad almıştım. Benim kızlar tableti bırakmadığı için pek kullanılmadı.

Baya bir zaman önce forumda da satmak için ilan açmıştım. Microsoft Türkiye garantili almıştım zamanında. Alalı 1 seneyi birkaç ay geçti sanırım. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Eğer düşünürseniz forumdan birine satabilirim.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Serkan Özmen yazdı:

Bende de Xbox Series X var. 8 aydır kutusunda duruyor. Alındığından beri en fazla 8-10 kere açılmış ve oynanmıştır. Normalde yanında 1 adet siyah renkli gamepad ile geliyor. Ben ek olarak 1 adet daha pembe renkli gamepad almıştım. Benim kızlar tableti bırakmadığı için pek kullanılmadı.

Baya bir zaman önce forumda da satmak için ilan açmıştım. Microsoft Türkiye garantili almıştım zamanında. Alalı 1 seneyi birkaç ay geçti sanırım. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Eğer düşünürseniz forumdan birine satabilirim.

Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba? Özelden yazabilirsiniz.

Gökhan Tuna yazdı:

Oyunlara bakin, platforma ozgu (exclusive diyorlar) hangi oyunlar hosunuza gidiyorsa, o platformu tercih edin.

Ancak ben Xbox aldim, gamepass (bu meseleyi mutlaka bir inceleyin) ile cok mutluyum, pek cok oyun cikar cikmaz geliyor (mesela son zamanlarin cok populer oyunu Clair Obscur Expedition 33 cikar cikmaz XBox'a geldi, hemen oynama sansim oldu)

Gamepass ne oluyor farklı farklı şeyler çıkıyor. Amazon’dan çift kollu şarj stantlı hem Türkiye hem ithalatçı garantili sepete eklemiştim ama şimdi aklım karıştı.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Arif Aykın yazdı:

Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba? Özelden yazabilirsiniz.

Gamepass ne oluyor farklı farklı şeyler çıkıyor. Amazon’dan çift kollu şarj stantlı hem Türkiye hem ithalatçı garantili sepete eklemiştim ama şimdi aklım karıştı.

Su adreste detaylari mevcut: https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

Chatgpt'den 2 cumlelik ozet istedim: "Xbox Game Pass, aylık abonelikle yüzlerce oyuna erişim sağlayan bir dijital oyun servisidir. PC, Xbox ve bulut üzerinden yeni çıkan oyunları da ilk günden oynamanı mümkün kılar." 

Belirli bir abonelik bedeli ile oyunlari satin almadan oynamani saglayan sistemdir denebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...