Sani Gerşon Perşembe 19:47 Paylaş Perşembe 19:47 Şunu unutmayalım, pillerin kapasitesi artınca, şehir içinde ICE daha çok çalışacak. Zira belirlenen yüzdeye ulaşmak için daha çok şarja ihtiyaç olacak. Bununla beraber, uzun yolda tüketim daha da düşecektir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 19:48 Paylaş Perşembe 19:48 Mehmet Ozyurek yazdı: powerbank kapı cebinde.. Şarjlı sonda yani 1 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 19:48 Paylaş Perşembe 19:48 Hayırlı uğurlu olsun Servet. Dijital klima varsa tamamdır, gerisi teferruat. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 19:54 Paylaş Perşembe 19:54 Sani Gerşon yazdı: Şunu unutmayalım, pillerin kapasitesi artınca, şehir içinde ICE daha çok çalışacak. Zira belirlenen yüzdeye ulaşmak için daha çok şarja ihtiyaç olacak. Bununla beraber, uzun yolda tüketim daha da düşecektir. Toyota mı sandın bunu. 5 dakkada doldurur bu. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 20:00 Paylaş Perşembe 20:00 PHEV e çevir alem geliştirme görsün. Fluence bataryasi ile BMS e bakar Yaparsin sen aslansin kaplansin. Nasilsa sure sorununda yok, dogup duruyon zaten. 2 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Perşembe 20:05 Paylaş Perşembe 20:05 Anlaşıldı bu araç da çirkin pil denemelerine maruz kalacak.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 20:07 Yazar Paylaş Perşembe 20:07 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Servet. Dijital klima varsa tamamdır, gerisi teferruat. Arkada bile çift bölge bebişim. Zirveye çıktı konfor İlkay Başaran yazdı: Pejo 509 dan başlar Pilli bi de Mertol Kip yazdı: PHEV e çevir alem geliştirme görsün. Fluence bataryasi ile BMS e bakar Yaparsin sen aslansin kaplansin. Nasilsa sure sorununda yok, dogup duruyon zaten. Yaparım di mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:11 Paylaş Perşembe 20:11 Arabayı dönüşte ben kullandım. Çok rahat, bol oyuncaklı ben çok sevdim. Depo 70 litre galiba. Servet pompacıya doldur diyip ödemeye gitmişti. Sonra gelip ekrana tekrar bakıp gitti 😂 Az da yakıyor. Biraz kassak C5 kadar az yakabilir. Saninin Toyota’dan zaten az yakar 7 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 20:25 Paylaş Perşembe 20:25 Keşke motor ep6dt olsaydı çözümlerin banada faide sağlar dı. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 20:29 Paylaş Perşembe 20:29 Hayırlı olsun abi. Leblebi isterim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 20:41 Paylaş Perşembe 20:41 Hayırlı uğurlu olsun abi ilk defa görüyorum böyle bir araç. Arka tekere giden elektrik gücüyle ön tekere giden içten yanmalı motor gücünü nasıl dengeliyor acaba. Bir de senin roller testinden bu araba nasıl geçer merak ettim.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 21:21 Paylaş Perşembe 21:21 Mehmet Ozyurek yazdı: Saninin Toyota’dan zaten az yakar Şehir içi ne yakıyor bu alet? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 21:51 Paylaş Perşembe 21:51 Hayırlı olsun abi. Dizel kibritten başlar Kışın nasıl ısınılacak bunun içinde ? 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Perşembe 22:05 Paylaş Perşembe 22:05 Hayırlı olsun abim. Drag yapak mı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 00:29 Paylaş Dün saat 00:29 Hayırlı olsunabi, çalışmaları (dumanı) yakından görmek için ziyaret edebilir miyiz? 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 03:53 Paylaş Dün saat 03:53 Hayırlı olsun Abi gülerek kullan 🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:16 Paylaş Dün saat 04:16 Sani Gerşon yazdı: Şehir içi ne yakıyor bu alet? Motorin olabilir mi? 1 7 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 05:00 Paylaş Dün saat 05:00 Hayırlı olsun abi, güle güle şey yap... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet abi hayırlı olsun. Tam oynayacağın arabayı bulmuşsun tam senlik. Güle güle güzel günlerde kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Nitrojen kiti de takılır ki buna.. Üff hayal ettim de. İtfaiyeye haber edelim vaziyet alsınlar. 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts