Mert Yeldan 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Cem Işık yazdı: Nitrojen kiti de takılır ki buna.. Üff hayal ettim de. İtfaiyeye haber edelim vaziyet alsınlar. Genişlet Abi gel biz vesayet davası açalım sen ya da ben vasisi olalım. Toplum sağlığı için en hayırlısı bu olacak. @Servet Aydın Abi güle güle kullan, nice yaşlara 1 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Abi güle güle kullan. Bagajı doldur pille plug in şarjlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ersen Tapan yazdı: Abi güle güle kullan. Bagajı doldur pille plug in şarjlı olsun. Genişlet Pil işi bende, bizim pilliden söker veririm abime istediği kadar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Cem Işık yazdı: Pil işi bende, bizim pilliden söker veririm abime istediği kadar Genişlet İnce kumanda pili de var mı? 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs GUzel gunlerde saglikla kullanin Servet Abi, projelerinizde kolayliklar.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Cem Işık yazdı: Nitrojen kiti de takılır ki buna.. Üff hayal ettim de. İtfaiyeye haber edelim vaziyet alsınlar. Genişlet Traş olsa aynı mr. dizel 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs 200 beygirlik (şimdilik) aslan. Hayırlı olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Önder Özcan yazdı: İnce kumanda pili de var mı? Genişlet Sökünce bakayım abi, imamı hazır edin ama, hanım sökerken gördüğünde öğlene yetiştirir beni, bekletmez sağ olsun... 1 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Servet Aydın yazdı: Genişlet Oturuyorsun koltuğa, elini sağa doğru uzatıyorsun... Araç sana "Ne vereyim abime" diyor Otomatik Sport Elektrik Dizel 4 wd Dur olum sakin ol, çakmağı alacam şuradan 1 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs hayırlı olsun. mekanik olarak elektrik motor ile çekiş tekerleri arasında bağlantı yok. istenildiği gibi pil büyütme ve elektrik motoru güçlendirme yapılabilir gibi duruyor. ön taraf klasik tek kavrama otomatik şanızman. alternatör büyük ve pili şarj ediyor edebildiği kadar. pil büyürse dışarıdan şarj da edilir gibi. ama 25kw motor küçük bence 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi ilk defa görüyorum böyle bir araç. Arka tekere giden elektrik gücüyle ön tekere giden içten yanmalı motor gücünü nasıl dengeliyor acaba. Bir de senin roller testinden bu araba nasıl geçer merak ettim.. Genişlet Roller denemesi olacak Sani Gerşon yazdı: Şehir içi ne yakıyor bu alet? Genişlet Dün akşam eve 5,1 ile gittim. Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi. Dizel kibritten başlar Kışın nasıl ısınılacak bunun içinde ? Genişlet Dizel motor ve webasto Erdem Dertsiz yazdı: Hayırlı olsun abim. Drag yapak mı Genişlet Çıtır haram sonrası denerük Önder Özcan yazdı: Satıldı mı? Genişlet Atıldı Cem Dilmen yazdı: Ooooo hayırlı olsun abi... Genişlet Dr civanım alet biraz yavaş kalkıyor bi yardımcı olsanız? Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayırlı olsun. mekanik olarak elektrik motor ile çekiş tekerleri arasında bağlantı yok. istenildiği gibi pil büyütme ve elektrik motoru güçlendirme yapılabilir gibi duruyor. ön taraf klasik tek kavrama otomatik şanızman. alternatör büyük ve pili şarj ediyor edebildiği kadar. pil büyürse dışarıdan şarj da edilir gibi. ama 25kw motor küçük bence Genişlet 25kw elektrik motorunda çok kafi. 4500kg karoser ağırlığı, 3000kg yük ile 25km/h görüyor portif aynı motor gücü ile. Bunda 60km hıza çıkarıyor eğimsiz yolda Şuraya şirin bi kadran bırakalım 8 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Soldaki hararet ise sağdaki ne? ortada yakıt göstergesi var anladım onu .. Devir göstergesine ne olmuş ? KAfamda deli sorular Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Cem Işık yazdı: Soldaki hararet ise sağdaki ne? ortada yakıt göstergesi var anladım onu .. Devir göstergesine ne olmuş ? KAfamda deli sorular Genişlet Biri yağ diğeri su sıcaklığı.. Fransızlar böyle genelde.. Yada eski fransızlar diyim.. C5 de böyleydi. hem yağ hem su sıcaklığı vardı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Soldaki yağ sağdaki hararet göstergesi, en sevdiğim gösterge şekillerinden 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Soldaki yağ sağdaki hararet göstergesi, en sevdiğim gösterge şekillerinden Genişlet Nasıl ayırt ediliyor gardaşım? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl ayırt ediliyor gardaşım? Genişlet Bakınca eline yağ bulaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl ayırt ediliyor gardaşım? Genişlet Etiket yapıştırmış "Burası yağ" "Burası Isı" diye 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl ayırt ediliyor gardaşım? Genişlet Yağda Alaattinin lambası var, diğerinde derece logosu var Gardaşım Hasan Karabekiroglu yazdı: Etiket yapıştırmış "Burası yağ" "Burası Isı" diye Genişlet 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl ayırt ediliyor gardaşım? Genişlet Üst sınırlarından belli. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Yağda Alaattinin lambası var, diğerinde derece logosu var Gardaşım Genişlet Görene kadar göz bozukluğum arttı, nette bakınca belli oldu 23 Mayıs tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts