Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun pil değişimi yahut paralel bank ile enteresan işler olabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun pil değişimi yahut paralel bank ile enteresan işler olabilir. Destek alacağım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Destek alacağım İnternette araştırdım almanların ikinci Dünya Savaşı’nda ürettikleri Tiger tankları gibi zamanının ötesindemiş . Overenginering Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Kötü olan ne? Ortam ısısı ayarlı değerde ise çalışmıyor blok Dünya Batarya kapasite işi halledilirse bence ikinci proje klima olsun. Elektrikli klima kompresörü ile motor çalışmadan soğuk hava güzel olur bence Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünya Batarya kapasite işi halledilirse bence ikinci proje klima olsun. Elektrikli klima kompresörü ile motor çalışmadan soğuk hava güzel olur bence Citroen sayfasındsn bakılır. Bane şase verin yeter Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünya Batarya kapasite işi halledilirse bence ikinci proje klima olsun. Elektrikli klima kompresörü ile motor çalışmadan soğuk hava güzel olur bence Şöyle bir durum var. Üstündeki motor S5'mi S60'mı bilmiyorum. Şayet S5 ise kapasiteyi arttırmak sadece motoru yakar Klima evet harici kompresör ile motordan bağımsız hale gelir de onun kontrolü de motor sistemine bağlı. Gereksiz ve maliyetli macera olur. Ali Darbaz yazdı: İnternette araştırdım almanların ikinci Dünya Savaşı’nda ürettikleri Tiger tankları gibi zamanının ötesindemiş . Overenginering Ali, bundan 20-30 yıl önce ne planladım ise bugün otomotiv kullanıyor. En son kaşkay e power daha yokken Göktürk hocama dedim planım hayalim diye yoh okmaz eyle şey dedi ege şivesinnen😁 ahanda yapıldı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: İnternette araştırdım almanların ikinci Dünya Savaşı’nda ürettikleri Tiger tankları gibi zamanının ötesindemiş . Overenginering Tek risk kartlar oksitlenip dağılıyorsa Servet Aydın yazdı: Şöyle bir durum var. Üstündeki motor S5'mi S60'mı bilmiyorum. Şayet S5 ise kapasiteyi arttırmak sadece motoru yakar Klima evet harici kompresör ile motordan bağımsız hale gelir de onun kontrolü de motor sistemine bağlı. Gereksiz ve maliyetli macera olur. Ali, bundan 20-30 yıl önce ne planladım ise bugün otomotiv kullanıyor. En son kaşkay e power daha yokken Göktürk hocama dedim planım hayalim diye yoh okmaz eyle şey dedi ege şivesinnen😁 ahanda yapıldı sen yapma dedim sadece. Ve yine olmazda ısrarcıyım. Bak arkası gelmeyecek onun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Gereksiz ve maliyetli macera olur. alaçatıda terasta menemen yerken konu masaya yatırılabilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tek risk kartlar oksitlenip dağılıyorsa sen yapma dedim sadece. Ve yine olmazda ısrarcıyım. Bak arkası gelmeyecek onun. 80'lerden beri en verimli oysa ki Çağlar Bayur yazdı: alaçatıda terasta menemen yerken konu masaya yatırılabilir Yine diğer misafirler aynı olacaksa yakarım pejoyu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Still rx serileri %40 verimli. Depo testi de tutuyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: sen yapma dedim sadece. Patlama olur, mantar bulutu falan çıkar diye mi hocam? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Nalakası var! Ne zaman bişeyi patlat...aaa tezgahın altından duman çıkıyo az dur bakam bi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Prius iş olmadı abi. Bu arada abi sağlığın sihatin yerinde, hastalığın felanda yoktur umarım. Prius alırsak dım dızlak kalmayayım usta bulamam sonra. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Civic alırdım sen yerinde olsam. Mis gibi kombin Sağlık iyi çok şükür Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Patlama olur, mantar bulutu falan çıkar diye mi hocam? parasal yönden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts