Hakan Tarım 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Papuçlar telmaşa. Yenileri takıldı ki üç jant naylon top gibi yamuk. Dedim yolda bişe hissetmedim. Doğan; abi bu bir C5 iki anlamazsın dedi. Ah C5’im ah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? çok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? çok 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hakan Tarım yazdı: Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 Aşiret style dan sonra afl şke gece gündüz gibi olur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? 1500 devri geçmeden geziyordur şehiriçinde heralde. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaç devirde kaç tork var dizel makinada? Yontma taş devrinde 250, tunç devrinde 350 nm varmış, öyle diyolla. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Hakan Tarım yazdı: Bak yaa aklıma ne geldi. "Anaaa Hakan bak bunda AFL var." Adam passatta nasıl bir yokluk çektiyse artık 🤣🤣 Cx5 farı ve ses sistemi üstüne araba yok bebişim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce bu makinenin torkunun çoğu şehir içinde heba olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce https://www.automaniac.org/engine/peugeot/454/peugeot--ford-1997cc-diesel-2.0-dw10-c-16v-163hp 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: 340 nm https://www.automaniac.org/ford/2010/5978/ford-mondeo-2.0-tdci heee 340... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Cx5 farı ve ses sistemi üstüne araba yok bebişim Far bakmadım ama ses o kadar da değil abi Acayip geziyor ses. Oturmuyor bir noktada. Yankı çok. Bir de center koymuşlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Hakan Tarım yazdı: Far bakmadım ama ses o kadar da değil abi Acayip geziyor ses. Oturmuyor bir noktada. Yankı çok. Bir de center koymuşlar Ayarı var cicim. Kapasaydın Fransıza özgü su kapağı hizmetinizde 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Bir de bizim focusta bile ibre 240 gösteriyor ama sadece gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Şimdi uzak bi yere iş çıkar illa. Mehmet Yeter yazdı: Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Bir de bizim focusta bile ibre 240 gösteriyor ama sadece gösteriyor. %power yazıyor. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Yönlü hocam. Cross climate gibi Cross Climate e kıyasla fiyatları nasıl abi? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: hafta içi alayım bi otomobil de şu dandik peconun içinden geçeyim ne olduğunu anlamasın king 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Dizel olmasına rağmen devir saati neden 9bine kadar abi. Bizim araçlarda 6binde kalıyor. Motora binen yükü gösteriyor o. Aynı zamanda şarj göstergesi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce en son torosta görmüştüm devir saatsiz araba Mehmet Ozyurek yazdı: Motora binen yükü gösteriyor o. Aynı zamanda şarj göstergesi. fransız işte işlla bi gıcıklık yapacak Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Yanlış gormuyorsam iki hararet göstergesi var. Birisi dizel motor için diğeri nedir? Çağlar Bayur yazdı: en son torosta görmüştüm devir saatsiz araba fransız işte işlla bi gıcıklık yapacak Çağlar abi vites atma tamamen otomatik mi yoksa direksiyon arkasında kulakçık var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts